Звездни компромати - 352 част

• 100 809
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Намекваш, че освен кола, букет от 100 рози, позлатен телефон и не знам си какво още, под наем за селфита се дават и брандирани от скъпи марки торбички?!

# 571
  • Viena
Търсиш ли? Joy Joy Joy Joy

# 572
Предлагаш ли Laughing?

# 573
  • Viena
Много ясно,като за свой хора Laughing Laughing

# 574
Аз имам от Била, Лидъл и Метро. Ако ви трябват, свиркайте 😁

# 575
Джен Лорънс на премиерата на "Ред Спароу"  пак   деколтето не е за такъв бюст според мен.

От същото събитие:

Джеръми Айрънс

Сергей Полунин

# 576
  • I want it all and I want it now.
Само до 12.00 часа предлагам 100 бр маркови торбички леко употребявани 😅 Ще стане страхотно селфи 😂

# 577
Защо само до 12 ч? След това да не се превръщат в тикви?

Този Сергей извади много кокетни ботушки. Много шукар! Отдалеч писукат - вижте ниии!

# 578
  • София
Дженифър Лорънс и на БАФТА и на премиерата е страхотна! Харесва ми много.
Тези деколтата не са красиви сами по себе си и не знам какъв бюст трябва да се напъха в тях, за да не изгежда зле - малкия ще стои празно, силиконов - пошло. Иначе роклята е хубава.

# 579
https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJxFlMmRBTEIQzOaYgf … 989280&type=3

Зашеметяващи тоалети на Виенския бал - София.

# 580

И аз си помислих същото. За такъв тип деколтета трябва да имаш перфектен и стегнат бюст, по възможност и не много голям. Като например Блейк Лайвли:
Скрит текст:

# 581
  • София

И аз си помислих същото. За такъв тип деколтета трябва да имаш перфектен и стегнат бюст, по възможност и не много голям. Като например Блейк Лайвли:
Скрит текст:
Разкошна Блейк, но нейният е силиконов и роклята не е изрязана и отстрани на бюста, много по-различно деколте. На Джен е като горнище на бански, с две отделни части, като чашка за гърдите. Според мен няма вариант да стои хубаво. Може би с лепенките, които слагат, за да не изскочи зърно, но сигурно е рисковано да се вижда.

# 582
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малки стегнати гърди стоят разкошно в такива деколтета. Лоурънс е вулгарна както винаги. Гърдите са и хубави, но не когато са провиснали целите навън. Изглежда сякаш само чака да накърми Айрънс зад кадър.

# 583
Зашеметяващи тоалети на Виенския бал - София.

То тиара, то чудесия...

https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28055768_1258792 … 8&oe=5B1E865B

Това събитие е като сборище на вещици.

# 584
  • Mediterraneo
О, Гери Дончева е с чанта- патка, брутално!

Общи условия

Активация на акаунт