Звездни компромати - 352 част

• 101 269
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Стефан на Гала се чудя как така не остана преди малко в студиото и той да взема отношение по въпросите на менопаузата? Много неприятен тип.

# 661
  • София
Анистън и Бътлър ми харесват като двойка. Едва ли е вярно, но той ще е първия мъжествен мъж до нея май и ѝ отива.
Бояна, изпуснала си! В темата отдавна беше изкаран педал и то от впечатления докато снимал в България.  Mr. Green Пощипвал и пляскал по дупетата разни момци по снимачните площадки.  Joy

# 662
И аз не съм чула да са били двойка Анистън и Бътлър Thinking

# 663
Не са били двойка. Снимали са общ филм.
Тези клюки сега тръгнаха от коментара на Бътлър, че Джен се целува по-добре от Джоли. Питаха го в някакво шоу.

# 664
Покрай общия им филм преди години имаше клюки за тях и те ги подхранваха с поведението си. Официално май не е обявявано да са били двойка, но може би е имало нещо.

Не вярвам Анистън да се е "върнала" при Бътлър, просто се създават фалшиви новини. Те веднага я събраха и с Брад, чак колажи гледах. Интересно е защо някои истории така се набиват в публичното съзнание, а други, вероятно доста по-драматични и интересни, не... Работа на ПР-и или нещо друго?

# 665
  • София
Това с Анистън и Бтлър си е направо смешно. Наистина е интересно как историята с Брад, Дженифър и Анджелина никога не слезе от медиите. Явно всички печелят от тази слава Simple Smile
Въпреки многократно отлаганата сватба се разделиха внезапно. Странно ми е, сигурно има изневяра.

# 666
  • На брега на реката
Цитат
Въпреки многократно отлаганата сватба се разделиха внезапно. Странно ми е, сигурно има изневяра.
Кой това? Джъстин и Дженката имат брак .

# 667
Аз вчера четох някъде, че Анистън и Теру нямало да се налага да се развеждат, защото нямали сключен брак, а само направили неофициална церемония. Клюкарските сайтове били разровили за брачно свидетелство и нямало такова. Най-клюкарският сайт ТМЗ бил ровичкал чак до 2010 и нищоооо... Ето това е истинско клюкарство Simple Smile

# 668
  • София
Цитат
Кой това? Джъстин и Дженката имат брак .
Дженифър Анистън и Джъстин Теру, официално не се ли ожениха?

# 669
  • Русе/София
Възвишената майка,е хубаво освен книги,в ресторанта да предлага и правописен речник,който да и бъде настолна книга,че....https://www.facebook.com/Irituali/photos/pcb.1929055034052285/19 … ype=3&theater и цитат:"Миниатюрна извадка от многобройните пожелания по повод първите но два тестови работни дни Simple Smile".

# 670
Сталоун е жив и здрав и все още удрял с "юмрюци" Simple Smile
https://profit.bg/svezho/kak-otgovori-silvestar-staloun-na-novin … ta-za-smartta-mu/
Иначе такава новина му била за втори път.

# 671
Почеркът го е пооправила, сега остава да няма замацано и да е по-подредено. Изтекоха ми очите, особено на десертите, сгъчкани долу. "Лимоненият пай на баба" - баба само пайове е правила.

Както и да е, пожелавам ѝ успех, искат се топки да отваряш заведение, повечето новоотворени доста бързо фалират.

# 672
Възвишената майка,е хубаво освен книги,в ресторанта да предлага и правописен речник,който да и бъде настолна книга,че....https://www.facebook.com/Irituali/photos/pcb.1929055034052285/19 … ype=3&theater и цитат:"Миниатюрна извадка от многобройните пожелания по повод първите но два тестови работни дни Simple Smile".

Не успявам да го преглътна даже и с "глъдки"  ледено пенливо вино...

# 673
Разглеждам менюто сега: "Една от най-подходящите компании на хубавата водка - репичка,намазана с масло и лъжичка ароматни балсамико перли!" - нямам представа какви са тези перли, заинтригува ме, но следващата част ме довърши: "Ако добавите хапка хрупкава баница с козе сирене... хм, може да ви се прииска още една чашка"
Определено никаква баница не ми се връзва с водка, но пък какво разбирам аз...

# 674
  • софия
Не успявам да го преглътна даже и с "глъдки"  ледено пенливо вино...
Какво е "зелениНи" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт