Щъркел, мартеничка, цвете, за ОКТОМВРИйското човече! - Тема 5

• 75 078
  • 820
  •   1
Отговори
# 720
Schnappsyy, това все едно аз съм го писала. Ама идва захранване и ще се свърши нашето безплатно хранене на бебето.

Всички двукраки вкъщи сме болни. Бебо е с хрема.

Таман се бях наканила да изляза с приятелки утре вечер Sad. Сега няма как да отида, защото ще заразя и тях (а те всичките са с бебета).

Оправяй се бързо, Малдини!

Аз съм с 2 ръце за идеята на Ема да направим форумска среща, не съм от хората, които държат да са анонимни и само вартуално да общуват. Държа на личния контакт😉

# 721
И аз съм за. Само да ми "реанимират" колата. Един летящ опел и размаза задницата както беше паркирана пред блока (това без майтап).

И на нас 95% от нещата за бебето са ни подарък. След най-близките роднини е първото внуче и всички големи покупки са от тях.

MamaRoo-то сигурно не бих го взела, ако трябваше сама да избирам. Да е жива и здрава майка ми, че го купи.

# 722
Ако може да ме "светнете" какво е мамару?

# 723
Магически шезлонг Simple Smile

# 724
  • София
Като се организираме да се видим тъкмо ще седят вече и ще ги наредим едно до друго да ги снимаме Kissing Heart

# 725
Полезни при мен са:
- люлка Cangaroo Niagara- слагам го от мъничък и ми е голямо спасение. Сега е столче за хранене и за люлка си го ползвам още.
-Шезлонг Fisher Price- стои си в него
- Количката- желязна е! Обожавам я!!!
- Стерилизаторът- ползвам го всеки ден по веднъж( защото накупих доста шишета. Като бяха по-малко го пусках по-често)
- Повивалникът- всичко започна да прави там за първи път.
- Играчка жираф на Fisher Price- на Бо му е любим!
- Ваничката + подложка sevi bebe , с която е над водата- ползваме всяка вечер
- Торбичката с фроздови семки беше полезна, когато имаше колики
- Торбички за памперси- ползвам си ги редовно
- Камерата, която е над леглото му! Виждам си го постоянно. Дори, когато не съм у дома. Миналата седмица бях на концерт, следях дали е сложен в леглото или не.
- Космонавта си му го използвам много. Имаше един тънък за по-топлите дни. Сега беше с по-дебел през зимните дни.
- Възглавница с дупка, на която спи нощем. Но той спи по гръб.

Безполезни:
- Затрупах се с всякакви кремове! Аман вече от кремове. За подсичане ( а се е подсичал веднъж до сега), за акне, като беше бебе
- Прекалих с дрехите. Бодита с къс въкав и гащеризони,колкото ви душа сака- всички са на George
- Лампата, която проектира над леглото- май още не я е забелязал, а е от 3 месеца всяка вечер пусната Simple Smile
- Активната гимнастика- щях да преживея и без нея ама ни е подарък Simple Smile
- Кошница за кола. Така си стои неизползвана.
- Тензухени пелени- още не съм ги вкарала в действие
- Чорапогащници- нямала съм идея какво е да смениш памперс на дете с чорапогащник Simple Smile

Въртележката не знам в коя категория е. Вечер я пускам , за да заспи. Ама то при него ако му се спи ще заспи и без нея Simple Smile Ама онзи ден я забеляза над леглото и си играеше с нея.

# 726
Най-полезен ми беше повивалника,излишно ми е кенгуруто(ползвала съм го два пъти за по 5минути)също и купищата играчки,кукли и гризалки.Забравих да добавя и ръкавичките,така и не и сложих,не се драскаше.И нашите роднини са доста щедри и повечето неща са ни подарък.

# 727
Аз раничка и слинг си купих втора ръка. Алина така и не го ползвах и го дадох на приятелка. Раничката още не съм я ползвала

# 728
Здравейте, хора! Благодаря ви за мненията.

Аз съм нещо много смачкана днес. Утре, както и всяка събота, съм от 8.30 до 20 ч. на лекции. Мъчно ми е от сега за бебокис и мн се притеснявам. Миналия уикенд беше празничен, а уикенда преди това я хвана оново слузесто разстройство и подсичането точно като ме нямаше заради лекции.

Искам да имам доверие на хората около мен да я гледат, ама имам чувството, съжалявам, че го казвам - ама всички се държат като малоумни край мен. Аз не съм цвете, ама поне някви елементарни неща гледам да спазвам. ММ го хванах как не си изми ръцете след смяна на памперса й, а отиде да прави храна на бебето. Какво повече да кажа, как да обяснявам и да говоря... не става.

Мъчно ми е, седя и рева :Д ММ вика, че само го натоварвам и го разбирам, защото го смазвам от критика - ама как не се замисля, това дете с тая диария дето беше и той да не си мие ръцете. Дали не полудях ахахах.

Сложих я сега да нанка, рева си тихо и пия кафе, че имам презентация утре, да стискате палци.

Пращам ви една книга, която видях в друга тема http://www.iphs.eu/n/images/knigi_snimki/Standarts_0-3_Years_full%20text.pdf

Не знам до колко е читава, аз не съм вещо лице, но ориентировъчно сигурно може да се ползва. Нещо захранването ми се струва супер странно дадено, не бих го направила по този начин.

Целувки от мен!

# 729
Мила, всички се притесняваме. Важно е как ще комуникираш критиката. Острият тон само ги кара да си запушат ушите.

# 730
Дами дайте координати на добър детски офталмолог, да работи с направления, за София.

# 731
  • София
Синът ми има подарени активна гимнастика, шезлонг и малко нови дрехи и играчки, почти всичко от погачата. Останалото купуваме ние като на всяка месечинка му взимам нова играчка, а дрешки - при нужда. Много полезни са ми :мек повивалник, пелени, всякакви светещи и дрънкащи играчки, една гризалка във формата на ананас (обожава я), шезлонга ии това че бебето ми е послушно. Като безполезни неща бих отбелязала също многото кремове, един термобокс за шишета (ползвах го веднъж), тензухени пелени (ползвам памучни).
Със сигурност има още неща, но съм неадекватна. Моят син от седмица се буди в 5ч да пълни памперса.. после заспива веднага де, но аз вече съм си разбила съня.

# 732
  • Варна
Да допълня нещо много полезно- удължители за бодита Simple Smile

# 733
А, да, откакто купих термос, това за термошишетата си стои ей така. То и нашите шишета не влязоха в това, което ни подариха. Та, поредното нещо, което си стои ей те така Simple Smile

Нова тема?

# 734
  • София
Виж аз удължители за бодита не съм купувала. Толкова ли са удобни, Ангела?

Общи условия

Активация на акаунт