Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-71

• 86 871
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Минавам да сложа качествени картинки от
 проектите на Къванч  >>>

# 586
  • гр. Върбица обл. Шумен
Фенче, Айре, каква конкуренция, бе?  Joy Киво няма такава. По-скоро ми се иска да мисля, че сме сродни души, нищо, че съм една почти баба, а той е почти дете.  Laughing Чудо на природата, вероятно, съм само за майка ми. Ама кое дете не е?.. Но явно, че причината Киво да ми допада толкова, не е само във външния му вид, а в начина, по който прави нещата. Ако имах възможностите му, сигурно и аз щях да ги правя така. Но няма как да разберем, нали? Керванът отдааавна замина. Joy Да ни е живо и здраво момчето и скоро да му се случи най-голямото щастие! Нали знаете за какво говоря? Wink

Хайде, лека, че малко го обърнах на "искрено и лично".  bye

Диве,  bouquet

# 587
Фенче, Айре, каква конкуренция, бе?  Joy Киво няма такава. По-скоро ми се иска да мисля, че сме сродни души, нищо, че съм една почти баба, а той е почти дете.  Laughing Чудо на природата, вероятно, съм само за майка ми. Ама кое дете не е?.. Но явно, че причината Киво да ми допада толкова, не е само във външния му вид, а в начина, по който прави нещата. Ако имах възможностите му, сигурно и аз щях да ги правя така. Но няма как да разберем, нали? Керванът отдааавна замина. Joy Да ни е живо и здраво момчето и скоро да му се случи най-голямото щастие! Нали знаете за какво говоря? Wink

бъзикахме се, нали не си се засегнала Rolling Eyes Blush Wink
естествено, че не само външния вид е важен - той е само за първо впечатление, после какво има под тази красива обвивка и в тази красива глава е от значение!!
както и таланта разбира се, за него изобщо няма смисъл да говорим Peace

за последното-знаем, знаем Wink Praynig

Дива, супер са, мерси!!! bouquet

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 23:13 от Airra

# 588
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet А и бяхме на 1 място две ли, три седмици, ехеее! Чок добре сме си Peace
Кое му е нагласено според теб в тази табличка  hahaha Киво покорява всеки ден нови и нови почитатели от Северна и Латинска Америка, Канада и къде ли не , аз пък не се учудвам изобщо на 1-то му място  Laughing
 Зрителите го обичат. Да живее Нетфликс  bouquet
А и Eccho Rights  Peace

Joy Joy Joy

Ама  му отива пък  Peace
Лека!  Hug

Кате  Hug шака, шака  Peace Дано!  Praynig
Дива  Hug благодаря, страхотни!  bouquet Ааа, липсва Мехмет  Crossing Arms Laughing

# 589
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet А и бяхме на 1 място две ли, три седмици, ехеее! Чок добре сме си Peace
Кое му е нагласено според теб в тази табличка  hahaha Киво покорява всеки ден нови и нови почитатели от Северна и Латинска Америка, Канада и къде ли не , аз пък не се учудвам изобщо на 1-то му място  Laughing

май не схвана чуството ми за ирония newsm78 или аз не разбрах Laughing
ама все пак сме в ретро меркурий Joy Joy

да, на първо място бяхме около 20 дена!

а по времето на Мемо, не е имало качествена фотография Joy Joy Joy

лека!!

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 23:39 от Airra

# 590
  • AMS
Цитат
Ааа, липсва Мехмет   Crossing Arms

Фенче, не се сърди!
 Снимките са от IMDb.
 Най-малко са от Перла,
 но могат да се добавят още.
 Не ми харесаха като качество
 и за това не си избрах никоя.
 За да няма сърдити, слагам всичките >>>

# 591
Айре  Heart Eyes схванах бре, за какво мислиш ги слагам тези емотиконки след коментарите си hahaha
И аз помня, че доста време се задържа филма ни на 1 място, докато не излезе тази тъпата комедия  Mr. Green
Дива  Hug и за Мехметчо се избъзиках  Laughing  Как ще се сърдя за такива неща. Но, все пак благодаря!  bouquet
 Joy Joy Joy ето каква била наградата  ooooh!
Цитат
# vk.com/tatkvnс
В состоявшейся 2017 5-ый ETG им. Юнус Имре Знаменитая ведущая Озлем Орен, получила приз "самая лучшая дикторша". Красавица ведущая получила приз 🏆 от рук режиссёра Бора Эгемен, который снял фильм 🎥 "Давай сынок" где сыграли Кыванч Татлытуг и Алихан Тюркдемир...
Лекинка! Hug

# 592
Айре  Heart Eyes схванах бре, за какво мислиш ги слагам тези емотиконки след коментарите си hahaha
И аз помня, че доста време се задържа филма ни на 1 място, докато не излезе тази тъпата комедия  Mr. Green
Дива  Hug и за Мехметчо се избъзиках  Laughing  Как ще се сърдя за такива неща. Но, все пак благодаря!  bouquet
 Joy Joy Joy ето каква била наградата  ooooh!
Цитат
# vk.com/tatkvnс
В состоявшейся 2017 5-ый ETG им. Юнус Имре Знаменитая ведущая Озлем Орен, получила приз "самая лучшая дикторша". Красавица ведущая получила приз 🏆 от рук режиссёра Бора Эгемен, который снял фильм 🎥 "Давай сынок" где сыграли Кыванч Татлытуг и Алихан Тюркдемир...
Лекинка! Hug
малеее Joy Joy Joy
извинете, че ви заблудих Praynig Blush
ама и една гъркиня в ТТ ме заблуди Mr. Green

# 593
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes е, ти пък какво си ни заблудила, като не знаем езика, какво да си помисли човек  Laughing Но, няма значение, ще има награди и за филма  Peace
Пожелавам ви приятен ден с този прекрасен клип  bouquet

# 594
 wavey wavey

Фенче Heart Eyes, мм сложила си ББ клипче, тенкю bouquet

още едно клипче са извадили от нафталина  Laughing Peace
2005!
кампания за помощ на децата, да ходят на училище!!
https://twitter.com/KT_Fans/status/978528294621597696

ДК , продължава да се излъчва успешно в Чили Peace

от мексикански вестник

Heart Eyes

нищо друго интересно Tired
искам да знам Киво нерде?? Crossing Arms Joy Joy

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 13:19 от Airra

# 595
Привет, Айре  Heart Eyes wavey
Наистина няма нищо интересно  ooooh! И аз искам да знам Киво нерде  newsm78 hahaha
 Joy Joy Joy

Мдаа ... днес съм на вълна Бехлюл  Laughing Обожавам златната му красота, в тази роля особено  Heart Eyes

Като няма ново, ще си припомняме готино старо  Laughing
https://vk.com/feed?z=video272706788_456239465%2F03bca14f59574fdc76
https://twitter.com/kivanct_arg/status/978444856354893824?s=12
Много ми е интересно този момент дали е от филма или е зад кадър ? Защото виждам усмивка на лицето на Ефе / Алихан

Ох, кога най-после ще можем да го изгледаме ...
Който все още не е гласувал, моля подкрепете патрона, ако го харесвате  Peace
http://www.altinpalmiyeanket.com/

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 18:03 от queen_fenka

# 596
Фенче Heart Eyes
мерси за Бехл bouquet
остава и да почнеш да го гледаш Laughing
защото едни клипчета не могат да се сравнят със сериала и с всичките Бехл. моменти в него Peace

аз не съм на никава вълна
искам нещо ново Crossing Arms
поне да имаме някакво инфо за бъдещи проекти  Whistling
надявам се СТ да са добре!!

и нещо извън темата
сериала, в който щяха да участват Киво и Туба-ЧБЛ съвсем го закърши от към сценариий и от към рейтинг Mr. Green
като се сетя какви гръмки коментари и сравнения имаше в началотоо ooooh!
най-големия майтап е, че като го гледам в момента и получавам дежавю за ДК Joy Joy
с разликата, че в ЧБЛ- ГГ-ия загуби много близък човек, а в същото време е бременна, заряза мъжа си и крие за бебето Mr. Green Joy Joy

та ако не ти върви с него, хич и недай да продължаваш
в началото ми харесаха образите на Ферхат и Аслъ, сега са ми скучни и предсказуеми
в ДК имаше много по интересни и пълнокръвни образи, а в ЧБЛ всичките са ми едни, леко кухи Confused

снимката с Али и Ефе, спред мен е извън кадър, не вярвам да са давали усмихнат Ефе във филма

и от мен нещо хубаво с испанска песен Heart Eyes

...........
е нещо ново Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 21:38 от Airra

# 597
Айре  Heart Eyes е, разбра ли нерде е Киво  hahaha гмурка се нашия някъде, а ние се чудим къде  Laughing
Колкото до ЧБЛ ... не успях да разбера с какво ги грабна толкова народ този сериал, на мен нито актьорите ми харесват,/ особено главната героиня  Laughing/ Ибро добре се справя с ролята, отива му на физиономията  Laughing И като цяло актьорския каст ми е слаб, не ме заинтригува особено и сценария,щом все още съм на 6 серия. А като чета какво става в сегашните серии, не дежа вю получавам, ами не знам какво - и на тази убиват брат и, и тя бременна и лъже мъжа си, че е махнала бебето, ще се развежда, ама не и се иска особено и само се прави на велика и обвинява мъжа си за всичко, познато ли ви е ?  Laughing   Май няма да го продължа, да видим с 3.66 рейтинг до къде ще стигнат  newsm78 И колко серии минаха, поне двайсет навъртяха ли ? Що ли ми се струва, че те няма и 32 да стигнат  Mr. Green

# 598
не бе Фенче Heart Eyes Joy
фотката не е чистак нова, не виждаш ли че е с брада Wink
от сета на ХС била Peace
май няма да разберем къде са в момента СТ, Башак упорито си трайка Crossing Arms

ЧБЛ са на 23 серия, да видим докъде ще го докарат Peace
а на Ибо наистина му отива на физиономията тая роля Mr. Green

сладуркоо Joy Joy
https://twitter.com/servettess1/status/978350017005215744
ако Дива Hug ме светне, как сваля гифове от ТТ, ще съм й много благодарна!! Heart Eyes

лека .... Hug

# 599
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета! От вчера насам съм си втълпила нещо и не мога да го изхвърля от ума си. След като ви изчетох, реших да споделя или просто да попитам,

Скрит текст:
дали е възможно семейството да е посетило някоя клиника по репродукция? Направо ме е обсебила тази мисъл. Цяла нощ ме гложди, като лепка е, не мога да се освободя от нея. Преди това, доста време имах усещането, че Киво не бива да участва във филма за Ататюрк.

Имате ли някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт