Крем за около очи - 8 тема

• 120 759
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря на всички  bouquet
Гледах разни видеа във ютуб , не изглежда сложно. Процедурата с филъри е не повече от 15 мин и резултатите са страхотни.Няма крем,който може да постигне това
Малко ме е страх да не попадна на някой некадърен лекар , но ще видим..  Thinking
Жижи ,колко ти струваше това удовоствие и къде го направи? Ако се приема за спам , може би на лично да пишеш  newsm78

# 301
  • Пловдив
В Пловдив,при д-р Албена Чолакова,1 мл. Жуведерм Волбела-500 лв.Пиша тук,защото може и други хора да се интересуват.

# 302
А какво представлява този филтър и болезнен ли е ?

# 303
  • Пловдив
Не,с лидокаин е .

# 304
  • СОФИЯ
Аз пък се дразня на свличането на клепача Confused като се гледам, колкото повече години минават, толкова по-малко място ми остава за гримиране...не знам как се оправя това.Мажа някакви кремове около костта, уж да предотвратят или по-скоро намалят времето, за което се свлича, но полза никаква.

Мислила ли си за неоперативна блефаропластика?Аз след време и това планирам.

И аз имам този проблем, но се страхувам от манипулации Pensive
*Biskvitka* когато разбереш подробности, моля да споделиш Simple Smile

# 305
  • Велико Търново
 Разбира се bouquet

# 306
  • София
Момичета, знам че темата е за кремове, но понеже не намерих подобна затова питам тук Simple Smile ползвате ли патчове за очи?  Не съм ползвала, а ми се иска да започна. Ако някой ползва и може да препоръча ще е чудесно Simple Smile Хидратиращи и/или с антиейдж.

# 307
  • СОФИЯ
Момичета, знам че темата е за кремове, но понеже не намерих подобна затова питам тук Simple Smile ползвате ли патчове за очи?  Не съм ползвала, а ми се иска да започна. Ако някой ползва и може да препоръча ще е чудесно Simple Smile Хидратиращи и/или с антиейдж.

Скоро направих една серия с тези
 http://filorga.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … optim-eyes-patch/
Веднага след това слагам този продукт
http://filorga.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … time-filler-eyes/
Доволна съм, но трябва да се поддържа непрекъснато. Поне при мен е така.

# 308
Аз пък се дразня на свличането на клепача Confused като се гледам, колкото повече години минават, толкова по-малко място ми остава за гримиране...не знам как се оправя това.Мажа някакви кремове около костта, уж да предотвратят или по-скоро намалят времето, за което се свлича, но полза никаква.

И аз съм чувала, че това се оправя с блефаропластика, но май е доста болезнено, но пък сигурно ефекта ще си заслужава.

# 309
# 310
Има си тема за блефаропластиката-влезте, почетете, поинтересувайте се.

# 311
Майка ми използва българска серия крем за около очи и е много доволна.Мисля, че се казваше линията-Крахтова.

# 312

Аз съм доволна от пачовете на Тони Моли.

# 313
  • Пловдив
Аз ползвам на Вктория Бюти с хиалуронова киселина и на Purederm с колаген.И двата вида ги купувам от ДМ.

# 314
Чувала съм за тези пачове, но те май имат моментен характер. Не се грижат в перспектива за това как ще изглежда околоочния контур.

Общи условия

Активация на акаунт