Пазаруване от Amazon - тема №74

• 116 697
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Извинете за глупавия въпрос, но мога ли да си подаря гифт карта на себе си? т.е. на същия акаунт, от който се взима ваучера?
Да,може. ПИшеш мейла си,после от мейла го зареждаш.

А къде после си виждаш 6-те паунда? Пише, че ще се появят до 48 часа, които още не са минали, но да знам къде да ги търся Simple Smile

# 286
Виждат се като плащаш поръчката

# 287
# 288
Здравейте,

Вчера изчетох темата - поздравления за добрия тон и приятелските съвети! Innocent

Не съм поръчвала досега от Амазон. Днес си направих регистрация в сайта и се разтършувах за детски обувки. Но имам следното чудене: синът ми е на 9години, но носи 37-38 номер обувки Flushed. Доколкото разбирам - това отговаря на 5UK? Но ми се струва, че има и друга номерация с 5UK, която е за по-малки крачета Close

Например от тези сандалки, ако избера 5UK, дали наистина е наш номер 38?

https://www.amazon.co.uk/Geox-Strada-Sandals-Black-Orange/dp/B07 … mp;th=1&psc=1

Animal Hatched Chick    Nature Sunny      Flowers Four Leaf Clover

# 289
5 би трябвало да е 22.

# 290
  • Сливен
Здравейте, пиша с молба за съвет. Става въпрос за следното - през февруари купих часовник, но когато пристигна се оказа с дефектна каишка. Продавачът не е Амазон, а търговец в Амазон. Както и да е с него се разбрахме да го върна в Англия, но проблемът е че нито един куриер и бгпощи не искат да вземат часовника с батерията в него. Трябва да е без батерия, но ако го отворим ще ми се признае ли рекламацията. Писах на продавача за този проблем, но нито дума от него. Търся идея как да изпратя часовника обратно в Англия без да го отварям.
Благодаря предварително!

# 291
  • Варна
Здравейте, пиша с молба за съвет. Става въпрос за следното - през февруари купих часовник, но когато пристигна се оказа с дефектна каишка. Продавачът не е Амазон, а търговец в Амазон. Както и да е с него се разбрахме да го върна в Англия, но проблемът е че нито един куриер и бгпощи не искат да вземат часовника с батерията в него. Трябва да е без батерия, но ако го отворим ще ми се признае ли рекламацията. Писах на продавача за този проблем, но нито дума от него. Търся идея как да изпратя часовника обратно в Англия без да го отварям.
Благодаря предварително!
Питай някой от превозвачите дали ще се ангажира да върне часовника до Англия и после да го пусне с техните пощи.

# 292
Аз със Спиди съм връщала телефони с батерии до Франция и Германия

# 293
Благодаря предварително!
ninabo изпращала съм с Интерлогистика дистанционно за дрон с батерия. Пратката пристигна в UK без проблем.

# 294
  • гр. София
Благодаря предварително!
Може  да върнеш часовника с ГГБГ до адреса им в Англия. И после с техните пощи.

# 295
  • Сливен
Благодаря, момичета! Сега говорих с Интерлогистика, но и те отказаха заради батерията. Наред са ГГБГ.

# 296
  • Бг
ninabo, аз последно със Спиди връщах един телефон с вградена батерия до Италия. Пробвай като им кажеш, че часовникът е херметизиран и не може да изкараш батерията, не би трябвало да имаш проблем.

# 297
  • София
И при мен промоцията с гифт картата не се отваря - нито в англ, нито в немският

# 298
  • Варна
ninabo, аз последно със Спиди връщах един телефон с вградена батерия до Италия. Пробвай като им кажеш, че часовникът е херметизиран и не може да изкараш батерията, не би трябвало да имаш проблем.

Спиди вземат неща с батерии, скоро изпращах таблет. Но с ГГБГ може да е по-евтин вариант.

# 299
  • София
Здравейте,

Вчера изчетох темата - поздравления за добрия тон и приятелските съвети! Innocent

Не съм поръчвала досега от Амазон. Днес си направих регистрация в сайта и се разтършувах за детски обувки. Но имам следното чудене: синът ми е на 9години, но носи 37-38 номер обувки Flushed. Доколкото разбирам - това отговаря на 5UK? Но ми се струва, че има и друга номерация с 5UK, която е за по-малки крачета Close

Например от тези сандалки, ако избера 5UK, дали наистина е наш номер 38?

https://www.amazon.co.uk/Geox-Strada-Sandals-Black-Orange/dp/B07 … mp;th=1&psc=1

Animal Hatched Chick    Nature Sunny      Flowers Four Leaf Clover

DanMary, най-лесната стъпка е да сложиш сандалките в кошницата, на повечето излиза и европейската номерация като погледнеш в нея след това. Бебешката се означава с child , но не винаги. В случая дори не виждам 5 от бебешката , така че би трябвало да е 38. Ако искаш все пак ,когато слезнеш надолу под сандалките има поле : Customer questions & answers, там можеш да попиташ дали 5 е 38.

Общи условия

Активация на акаунт