Математически турнири 1-4 клас. Тема №49

• 118 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Цитат
защо не попитате?
може още да има свободни места и да могат да ви включат.

Никой не отговаря на телефоните, а имам предишен опит, че не правят компромиси. Има ли някъде списък с училища, къдете се провежда състезанието и дали приемат външни? Сега се сетих, че на една позната детето се явява в неговото си училище и ще я помоля да пита.

# 376
Мирамар, ако целите участие на финала на мбг, няма смисъл да се явявате на различно място, просто така няма да попаднете в ничия квота.
Или пак пробвай да звъннеш, или пиши на ДАНИС

# 377
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисля, че след промените в училищата вече не могат да приемат външни деца.
но не пречи да опитате.

# 378
При нас организацията на Кенгуруто бе перфектна. Имаше списъци с имената на децата и стаите, в които са разпределени. Всяко дете бе викано поименно и представяйки входящия номер се допускаше до сградата. Директорка обяви час за резултатите и той беше спазен абсолютно точно. За нежалеащите да им се обявят публично резултатите щели да напишат информация в работната седмица, касаеща начина за научаване на точките. Имаше много родители, които си мислиха, че в 18 ч., едва ли не ще влизат един по-един в някоя стая и ще питат за резултатите.

# 379
И аз моля за задачите за първи клас
Аз също бих искала да ги видя. Няма ли да ги публикуват някъде? Защо тази секретност?

# 380
  • Варна

Защото предстои провеждането на състезанието в други държави.

Благодаря за отговорите относно анонимността, фиктивен номер не е получила. Едно е само детето без име, но и резултати няма публикувани срещу празното място. Просто един списък с поредни номера, срещу един от които няма нищо.

# 381
Скрит текст:
И аз моля за задачите за първи клас
Аз също бих искала да ги видя. Няма ли да ги публикуват някъде? Защо тази секретност?
Ще ги публикуват, най-вероятно след месец.
Защото така е по регламент.

# 382
  • Варна
Питам се, ще има ли обобщено градско или национално класиране на ЕК. Явно няма да има медали...

# 383
Питам се, ще има ли обобщено градско или национално класиране на ЕК. Явно няма да има медали...
Ще има обобщен списък с класираните за национален кръг, след което ще има медали/грамоти/награждаване в МОН на лауреатите от националния кръг.
От първия кръг наградата е класиране за втория. Няма медали.

# 384
Знае ли някой дали е възможно да си видим работата и оценяването на Кенгуруто?

# 385
Знае ли някой дали е възможно да си видим работата и оценяването на Кенгуруто?
И какво ще разберете от една бланка за отговори?

# 386
  • Sofiq
Все пак, има следа от областния кръг-дават грамоти за него, но само на класираните за националния кръг.  Но ги връчват чак детето като отиде на националният кръг, юни месец в СМГ. Хубавото е, че всяка година различни деца получават шанс да стигнат до финал и да се пробват и резултатите могат да са изненадващи. Успех на всички малчугани!

# 387
    [/url]
    Моето дете вчера определено е бляло. Има 48 точки, излезе половин час преди края от всички задачи разбрах само, че  26 го е затруднила и за първа нещо смънка за коли и стрелки, но толкова - никакви подробности. Питах дали правилно си е пренесъл отговорите - уж да. Докато се подготвяше се справяше много по-добре на задачите от предходни години. Грешеше по 1-2 задачи. Дали се е притеснявал /знае,че му е важно/ или просто е бил във фаза чел не дочел нямам идея, пък и вече няма значение - както се казва "мача е свирен".
    Хм...затова според мен трябва да се работи комплексно с детето. Не само за умения за решаване на задачи, а за кондиция, концентрация, справяне с напрежение, обстановка максимлно близка до изпитната, специфичност на характера на детето, ако щете начин на хранене, сън за денонощие, навици...всичко това е от значение, много често се пренебрегва и се хвърлят излишни усилия от страна на деца и родители

# 388
    А колко точки дават за последната задача и какъв е регламентът за класиране за националния кръг?

# 389
    • варна
    Момичета, ако някоя от вас има задачите на четвъртокласниците от ЕК, ще съм много благодарна да ми ги изпрати. Искам да видя докато са му пресни отговорите, на кои задачи се е препънал моя хубостник. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт