За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 71 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
chrissy, само да отбележа, че я тествах два пъти - първия път течността беше малко (по-скоро овесените ядки в повече), втория път - малко множко, защото лепнеха преди да ги овалям в кокоса.

Ако не е печатна грешка 10 гр пудра захар е много малко за какъвто и да е сладкиш

# 316
  • Стара Загора
Баба ми даде яйца днес домашни, само че съм ги забравила в количката и са стоели в багажника около 4-5 часа. Студено е в коридора, но знам ли... направо ще се изям, дали стават за ядене?

# 317
Ако минат топлинна обработка според мен можеш да ги ядеш. Ако ги купиш от магазина в горещините, докато се прибереш стоят и на по-горещо

# 318
  • София
Баба ми даде яйца днес домашни, само че съм ги забравила в количката и са стоели в багажника около 4-5 часа. Студено е в коридора, но знам ли... направо ще се изям, дали стават за ядене?
Е хубава работа, как да не стават, дай ми ги насам.

# 319
  • Стара Загора
Еми нали са домашни, не знам и аз. Все пак и баба докато е пътувала и всичко, абе бая часове навън са откарали.

# 320
  • София
Еми нали са домашни, не знам и аз. Все пак и баба докато е пътувала и всичко, абе бая часове навън са откарали.
Навън да не е  + 25 градуса.  ??? - 4 - 5градуса в момента. Нищо де, ще ти пратя адресът си .

# 321

Е, какво да им има на яйцата за няколко часа в това студено време. Ако ги купите от магазина имате ли представа колко време са престояли.
Ааа, с Марчева сме писали заедно.

# 322
Крос, изобщо не се притеснявай за яйцата. Ние вкъщи консумираме само домашни, много често прекарват по цял ден извън хладилника, нищо им няма. Отделно, че доста си издържат и като дни.

# 323
Моята баба даже не си държи яйцата в хладилника и след месец пак са годни за ядене. По-хубаво от домашното няма Hands V

# 324
  • София
...............................
Е, какво да им има на яйцата за няколко часа в това студено време. Ако ги купите от магазина имате ли представа колко време са престояли.
Ааа, с Марчева сме писали заедно.
Заедно, заедно и заедно ще си дадем адресите да ни ги пратят.  Wink

# 325
  • На брега на реката
Тук в Ирландия яйцата в магазините не се държат в хладилни рафтове, а при захарта и брашното Simple Smile В началото и аз гледах странно, но свикнах на тази гледка.
И аз на опашка за адреса Joy

# 326
crossfade и според мен нищо им няма на яйцата, но те съветвам да си ги чупиш едно по едно в отделен съд преди да ги смесваш с други продукти. Аз така правя, независимо че са домашни. Така ще можеш да прецениш ако на някое нещо му има, все пак не са събрани всичките наведнъж, имат различна "прясност" Simple Smile

# 327
  • Стара Загора
А, вие и кокошките ще поискате Simple Smile Ама и за скубането ще ви извикам Simple Smile
Благодаря, много яйца се консумират в нас, и щеше да е кофти ако трябваше да се хвърлят.

# 328
  • München, Deutschland
Яйца ли се раздават тук? Да се запиша и аз Simple Smile

# 329
  • ту тук, ту там
Здравейте!
Имам супер лаишки въпрос...

Когато маслото трябва да се разбие с кристална захар "на пухкав крем", това означава ли до пълно "разтапяне" на кристалчетата? Защото на мен все не ми се получава това с разтапянето... да заменя ли с пудра захар, има ли изобщо значение? Embarassed

Искам да направя "Червено кадифе".

Общи условия

Активация на акаунт