Азиатска козметика и грим 3

• 110 177
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За gommage пилинг мога да препоръчам и YET Pitapat Eraser Peeling Gel. Много е нежен, изобщо не изсушава и не дразни кожата.

При корейските стъпки имам чувството, че голямата работа всъщност са серумите.

Ползвам от няколко месеца KLAIRS Freshly Juiced Vitamin Drop, IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum и IUNIK Tea Tree Relief Serum (някой тук беше препоръчал IUNIK) -- е няма такава щастлива кожа. И мекичка. И гладка и доволно хидратирана.

Е вярно, можеше да не ги отварям и трите наведнъж, че да се клепам сега като луда понеже не държат много и вече почнаха да сменят цвета леко, ама...

# 616
Искам да попитам от jolse как поръчвате? Шипинга е 20 долара. Тоника ще ми излезе златен. Исках да си поръчам по ваша препоръка. Това ще ми е първият продукт азиатска козметика, ако успея да си го поръчам разбита се. Ще съм благодарна на малко помощ.

# 617
Аз поръчах от jolse преди 2 седмица и доставката си беше безплатна. Дойде и нещата бяха страхотно опаковани с бонус около 10 тестера.

# 618
  • Варна
Искам да попитам от jolse как поръчвате? Шипинга е 20 долара. Тоника ще ми излезе златен. Исках да си поръчам по ваша препоръка. Това ще ми е първият продукт азиатска козметика, ако успея да си го поръчам разбита се. Ще съм благодарна на малко помощ.

И аз поръчах тонера и  доставката е безплатна.
 Thinking

# 619

Безплатна е доставката от Jolse.

Economy Mail (Free/No tracking)
Shipping Fee : USD 0
Estimated Shipping Time : 15 - 35 days (business days)

Standard Mail ($2.5/Tracking)
Expedited (EMS) ($22)
DHL ($27-$35)

# 620
При по-големи поръчки отиват ли на митница. Пачовете, които ползвам тук си ги купувам по 30лв, гледам в сайта в момента са на 11 долара.

# 621
  • София
При по-големи поръчки отиват ли на митница. Пачовете, които ползвам тук си ги купувам по 30лв, гледам в сайта в момента са на 11 долара.
Би ли споделила кои пачове използваш?

# 622
# 623
Над 30лв. отива на митница.

# 624
А тук откъде ги купуваш

# 625
  • София
Поръчах ги и аз тези пачове от jolse да пробвам сайта:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 626
От този сайт съм поръчвала
https://www.theskin.bg/

Ще досадя с още едно питане, ако направя няколко малки поръчки от jolse ще ми ги обединят ли и как плащате с пейпал или с карта.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 11:04 от zari65

# 627
  • София
Аз платих с карта

# 628
Ами като си правя регистрация ми иска щат, без да попълня не ме пуска.
А тези пачове за какво са и как се ползват?

# 629
  • Варна
Здравейте, до сега не съм ползвала такава козметика, но имам желание да пробвам. Може ли да препоръчате хидратиращи и анти ейдж продудукти за суха кожа с купероза.

Общи условия

Активация на акаунт