Звездни компромати - 353

• 99 365
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Като сте заговорили за българки, искам да попитатам коя е тази жена - https://www.bgonair.bg/media/files/video/640x360/fa4/fa42ec579ce … b356584c1.jpeg?83
   , освен общоизвестното че е собственик на  списания и бар на Созопол?  Знае ли се нещо повече занея - семейство, образование, връзки...? Интересно лице, страхотен стил на обличане.

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 19:14 от so what?

# 136
Маринела ми прилича на маман.

# 137
Като сте заговорили за българки, искам да попитатам коя е тази жена -https://www.bgonair.bg/media/files/video/640x360/fa4/fa42ec579ce41a1a5e961ffb356584c1.jpeg?83, освен общоизвестното че е собственик на  списания и бар на Созопол?  Знае ли се нещо повече занея - семейство, образование, връзки...? Интересно лице, страхотен стил на обличане.
Кристиана Илиева беше главен редактор и издател на сп. Амика и мисля, че не е собственик на Марината в Созопол, а я ползваха като летен офис на списанието и постоянен денонощен купон, няколко месеца през лятото. Грандиозни купони е имало там.

# 138
Ветко, който всъщност по документи е Вълчо, е на 61 г., а Маринела е на 50.
А Маринела по документи е Маринка.

# 139
  • София
Хриси сигурно е завел Светлана в Четири сезона, тъй като е в съседство до Унгарската академия на науките. Може да ѝ влезе нещо в тиквата. И само това ли има в Будапеща, моста Сечени? Sweat Smile

# 140
Маринела ми прилича на маман.

И доста слухове има в тази посока

# 141
Ама вие сте виждали документите им ли?! Защото Вълчо и Маринка си звучи като подигравка с тези особи

# 142
Ама вие сте виждали документите им ли?! Защото Вълчо и Маринка си звучи като подигравка с тези особи
Е, това и друг път е коментирано. Според мен не е чудно, че са избрали по-фръц имена. Тя де, Вълчо-Ветко - се тая, ама е хубав мъж, стига да не е нисък.

# 143
  • Оптимист по принуда
Добре, че ми миришат чорапите за Гучи Laughing

# 144
Ветко хубав мъж? Лили, притесняваш ме!!

# 145
Ветко хубав мъж? Лили, притесняваш ме!!
Ааа, не! Хубав си е, ич не сЪ притеснявай за мен! Heart Eyes Аз съм жена на години и за мен изглежда чудесно. НО, казах, ако е нисък - губи. Mr. Green М, сега видях, че май си боядисва косата Crazy пък аз съм свикнала с напълно бяла коса... Whistling
Скрит текст:

# 146
  • Once there was a Hushpuppy...
И на мен ми е симпатичен в лице Blush, но както каза Лили ако, е нисък - тццц!  Stop

# 147
Странно е ако Ветко е бил Вълчо, прекръстил се е, пък дал същото име на малкия си син 😁 Един вид родовото име да си остане в семейството, ама да не го нося аз.
Между другото дядо ми се казваше Вълчо, добре че нашите са решили да го уважат на половина (по една друга тема от форума), че иначе не ми се мисли какъв щеше да е животът ми 😁

# 148
.

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 22:30 от dimarays

# 149
Вълчо стана Ветко заради ДС миналото си. Не знам дали Маринела се е родила Маринка или Марийка, но по документи в момента е Маринела. Иначе наистина са като герои от приказка за Кума Лиса, Кумчо Вълчо и Баба Меца - Вълчо и Маринка.

Общи условия

Активация на акаунт