Звездни компромати - 353

• 99 251
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
И на този кадър крачето й изглежда извънземно Grinning
Предполагам, заради носенето на неудобни обувки.

# 541
  • София
И на този кадър крачето й изглежда извънземно Grinning
Предполагам, заради носенето на неудобни обувки.
Според мен ги е изкривила като се е опряла на тях, за да държи краката нависоко и да изглеждат по-тънки и дълги. Ако пльоснеш боси ходила на пода вариантите да стане подобна снимка не са много. Но фотографът е трябвало да и каже на място. Това много се набива на очи.

# 542
Ето още много (макар и еднотипни) снимки от събитието на кралската фамилия:

https://dariknews.bg/v-snimki/hercoginia-kejt-i-megan-markyl-otk … ndon-snimki-21072

# 543
Кейт не я знам на колко години е, но ми прилича на 48-50 годишна. Нещо лошо я гримират ли, лошо я снимат ли....Качила е  някое килце, но не я грози напълняването. Като за бременна жена си е екстра в тяло.

# 544
Чак пък 50 годишна. Wink

# 545
  • Once there was a Hushpuppy...
Увих зелника в хавлията императорска и ситня, ситня към Мерки. Купонът ще е разкъртващ!
аз ше се джойна с един льо боП, льо шесън и льо люти шушки, майно льо  Joy
Ей, ама много ме хвана яд на вас Crossing Arms Тука,  от завист ще си деконструирам баницата на льо соленки,  за да съм изтънчена дама и аз пък!

# 546
Знам, че се спомена, че Емили Ратата се е омъжила, но ето повече информация - 4 години е била с някакъв друг господин, а с настоящия си съпруг са заедно едва от няколко седмици Flushed
Омъжила се е в костюм на "Зара" в цвят горчица.

П.П. Въпросният й мъж хич не е мой тип, даже ми е малко противен на външен вид, но може да е готин като човек.

http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/emili-rataykovski … /?gallery-photo=5

# 547
Абе тая Зара по-различна стока да не предлагат из Европа? Колкото пъти съм влизала в техен магазин, все съм оставала с впечатление, че дрехи втора употреба се предлагат или някакви клшарски истории. За по-млади ли да е?

# 548
Долната му устна е странна.

# 549
  • София
Долната му устна е странна.

Има филър SmileySmileySmiley

# 550
Щях да забравя, че неприятния Антон Хекимян се разделил с още по - неприятна си приятелка.
Ха, това е новина. Че как така?!?

# 551
Много грозен ми изглежда мъжът на Ратата, е, важното е на нея да ѝ харесва.Joy

# 552
  • София
да сте живи и здрави!

влогърката Оливера, която коментирахте, е в новините на дир-а. крайно време е да се направи синдикат тук. що така се работи за без пари не знам  Laughing

# 553
Много грозен ми изглежда мъжът на Ратата, е, важното е на нея да ѝ харесва.Joy
На мен и Рататуйска ми е грозна в лице, но пък има хубаво тяло. Да видим колко ще издържи бракът им.

# 554
  • София
А тя щото Ратата е много красива. Вече са ме изпреварили...

Общи условия

Активация на акаунт