Звездни компромати - 353

• 99 227
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Сменят се. Може и един управител да има, все пак собственичката ли да се занимава Grinning

# 571
Какво запазване на места в закусвалня бе?! Shocked Аз ли нещо не съм в час... newsm78 Да звънна в кварталната баничарница, да ми запазят место за кифли утре дорде е време, затова питам! Crazy

# 572
Ма стрина и тя с манта? Готви ли или само пръска мъдрост, благост и пенливо винО от сабалям? 🤔🤨🤣

# 573
  • София
не ми се занимава повече с нея. харесвам, когато хората си гонят мечтите, но не може на цялата претенция да пльоснеш такова неграмотно по доста показатели текстче.

# 574
Двама ситничари, трима баничари и една касиерка.

# 575
Сега и ако задоволите любопитството ми и ми кажете, кои са дамите с Карамазов и Вергов, равни няма да имате.  Laughing

Брад Пит и Лео ДиКаприо ще се снимат във филм на Тарантино.

Алисия Викандер промотира "Томб Райдър"
Скрит текст:

# 576
Какво работят 6 шест човека в 15 квадрата? Айде един да "готви" и един на бара. Ма другите?

Точат корите. Да не мислите, че с купешки кори правят баниците за шампанското?!?

# 577
Най ще се зарадвам, Mr. Green ако спрете да рекламирате през 2-3 страници туЙ изчадие вампирско и терариума му.Имам чувството че половината от тези дето постоянно ни спамят с всяка снимка и пост са на хранилка от "продуцентшата", а.к.а  хляб им дава да я рекламират във форума newsm78

# 578
Може един да е само по сомелиерската част. Стана модно вече куцо и сакато да "разбира" от вина.
Напасва пенливите вина към видовете баница. Какво знаем ние, простосмъртните, които пием айрян с баницата Satisfied

# 579
  • Пловдив
Ма стрина и тя с манта? Готви ли или само пръска мъдрост, благост и пенливо винО от сабалям? 🤔🤨🤣
М че как  Grinning тя е виден Шеф!

# 580
Emelie, Aлександра Василева и Радена Вълканова са актрисите с Вергов и Карамазов.

# 581
Хайде, бъдете бели и добри, Честита Баба Марта! Поздравче за баничарниците bouquet

# 582
Новата Лара Крофт явно ще стряска враговете с тоалети...нов подход явно. Наистина й се чудя с кой акъл направи този образ. Моите уважения към таланта й, но ми изглежда нелепо.

# 583
Новата Лара Крофт явно ще стряска враговете с тоалети...нов подход явно. Наистина й се чудя с кой акъл направи този образ. Моите уважения към таланта й, но ми изглежда нелепо.

А бе, аз гледах трейлъра и като че ли не е толкова зле актрисата там, но по червените килими направо е потрес - с тази каменна физиономия...

# 584

И за мен е нелепа за тази роля, защото не виждам никакъв сексапил в това дечко. Направо ти иде да го заведеш на зоо и да му купиш близалка, а то бандюги се кани да бие... по потниче.

Общи условия

Активация на акаунт