Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 85 848
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
Много положителна енергия от мен, включвам се за общата молитва в 20 часа.
Flowers Hibiscus

# 706
Здравейте. Прегледът мина много зле. Кратък разпит, не пусна нито кръвни изследвания, нито скенер, каза че няма да ми направи костна биопсия и 1000лв да му дам. Пусна една костна плътност на един лумбален преглед и тя излезе все едно съм щангист от години. След това ми изписа обезболяващо противовъзпалително и крем и ме упъти към психолог. Cry А баща ми му повярва и като излязохме и се разплаках от отчаяние и безизходица ми каза ще ти шибна един шамар. Каза, че доктора искал да каже, че лъжа като гледаше все едно е вярно и каза, че наистина трябва да стигна до психолог, защото нищо ми нямало. На обясненията, че наистина съм зле и че плътност и твърдост са различни неща ми каза, че не разбира и не бил учен като мен. Край с мен, нито помощ, нито лечение, нито диагноза, нито възможност за пенсия и личен асистент, ако доживея до тях.
Знам, че вие ме подкрепяте и знаете, че наистина съм зле. Баща ми каза, че ми вярвал само, че ме боли. Но болката е последният проблем. Аз дори не мога да седна на тоалетната без болки в таза и краката и без да ми се сбие целия гръб, който се огъва като ластунка. Дори не мога да нося обувки и да отключа вратата...
Остава само да спечеля пари по някакъв начин и да си направя костна биопсия или да се лекувам в чужбина. Но няма как. А също и ще трябва да се лекувам сама с калций, витамин D и Бамбук за силиций както досега. На меките кости знам, че липсва силиций, а не Калций.
И като каже на мащехата какво е станало ще ме погне още повече. А вече и той не ми вярва. И преди не, а сега изобщо.
Незнам какво ще стане с мен. От изследването получих още натъртвания и болки в костите, особено в гърба и врата. Вече не знам на кой свят съм... Cry

# 707
Петенце, обърни се към червения кръст или към друг доктор, но трябва да намериш кой да те закара. Не се откзвай, все ще се намери начин да получиш адекватна помощ.
Попитай и тук във форума, има доктори.

# 708
Петенце, съжалявам, че така се е получило. Склонна съм да вярвам, че специалист от здравната каса може да постъпи толкова нечовешки...Това не трябва да те отказва. Виждам, че има национален център за остеопорозата. Свържи се с тях, обясни им, питай какво можел да направиш. Доколкото разбирам нямаш поставена диагноза, за да се установи какво е положението към момента и да се назначи правилно лечение. Пусни една отделна тема, с която да потърсиш помощ. Ще намериш и други хора с твоето положение, ще ти споделят през какво са минали и минават. Никой от нас не е застрахован. Помолих се да намериш подходящите хора, специалисти, правилния път за лечение. Дано Flowers Four Leaf Clover

# 709
Благодаря ви. Бях започнала да мисля, че трябва да се примиря да се лекувам сама или с Алтернативни методи. Не съм знаела за вашите предложения. Благодаря ви и слава Богу, че поне вие сте на моя страна. Бях се уплашила, че ще се съгласите с него, за което се срамувам вече.
Искам да питам нещо. Чела съм, че много хора са недоволни от изследване на костна плътност и след това такова се оказват със травми. Вие знаете ли нещо подобно и можете ли да споделите такъв опит, личен или на други хора? Резултатът излезе ужасно висок, а нито спортувам, даже винаги съм била от децата, които едва хвърлят топка, не могат да играят баскетбол и тичат на последни места. Отделно намалена  твърдост и плътност са различни заболявания с различно лечение.

Забравих да кажа, че т. нар. доктор предложи да ми строши ръката да видим дали наистина е зле... И като отказах вика защо не искаш защото знаеш, че няма да се счупи. Метод от 21 век. Cry Каква може да е причината да съм като абонирана за нечовешко отношение в лекарите? Дали е в мен и как да се преборя? Моля за мнение от енергийна гледна точка.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 21:50 от Петенце Цветенце

# 710
  • София
Петенце, обърни се към червения кръст или към друг доктор, но трябва да намериш кой да те закара. Не се откзвай, все ще се намери начин да получиш адекватна помощ.
Попитай и тук във форума, има доктори.

Мога да се консултирам с една жена, която работи в БЧК.

# 711
Чували ли сте за семинари Insight и какво мислите за тях?

Да. Изкарала съм ги и промениха живота ми.
Горещо препоръчвам. Peace

# 712
Петенце ,според мен се свържи с този център за остеопороза.Там ще те насочат ,може и помогнат.Според мен трябва да търсиш специалист в София.
Отношението на лекарите е под всякаква критика.Нямам думи .Стискам палци и ще се помоля за теб

# 713
Момичета, моля ви, днес пак 20:00 който има възможност да се включви в обща молитва за здравето на Петя.

Чували ли сте за семинари Insight и какво мислите за тях?
Да. Изкарала съм ги и промениха живота ми.
Горещо препоръчвам. Peace
Позволено ли е да кажеш с две думи малко повече?
Питам, защото някои забраняват да се споделя каквато и да е "вътрешна" информация.

# 714
Защото това не е семинар, а преживяване. И на всеки въздейства по различен начин.
Не познавам недоволен от тези, които са ги минали - дори и най-големите скептици.
Прекрасно изживяване, няма да съжаляваш.
Много по-смислено и ефективно от гидини ходене по психолози.
И аз и синът ми сме ги карали, че и повтаряли с кеф.

# 715
Момичета, няма защо да се молите за здравето ми. След вчера съм много зле. Всички кости са ми зле. Даже и очите ми се притискат от очните ябълки. Сега като станах се разревах и от стиска ето очите ми изхрущяха. Болят ме и незнам как още виждам. Сега са мътни и кървясали половината. Едва си отварям ченето. Все едно има метални шини вътре. Според мен доктора освен, че се подигра видя, че съм много зле и не искаше да си вземе беля да ме приема. Затова така извъртя всичко. Няма да издържа нито пътуване, нито нищо.
Благодаря ви. Уважавам и се моля за всеки, който ми е помогнал и с една трошичка любов и подкрепа.
Ако се молите да ми е леко на душата и да не ме боли толкова ще е по-добре.
Съжалявам за всички грешки. Света и живота са толкова хубави. Не искам да ги пускам. Много се борих последните години и досега се боря. Има още живот у мен и любов и вяра и положителна енергия и всичко но просто в това тяло няма да просъществуват.
Прпщавайте, ако има нещо.

# 716
Петенце, да не си посмяла да се предаваш!
Звънни на 112!

# 717
Защо? Няма да издържа нито пътуване, нито още едно лягане на кораво и високо. За престой в спешно да не говорим. Ако звънна ще ме откарат във Враца, а там болницата е под всякаква критика и го знам със сигурност от последните дни. Не съм заумирала сега и веднага и незнам накъде и как ще съм утре. Яд ме е, че вчера преди пътуването беше що-годе търпимо и после всичко се досъсипа.
Все пак благодаря, че не се предаваш.

# 718
Петенце, щом няма да е бърза помощ, свържи се с червения кръст или Центъра за остеопороза, ще се намери кой да ти даде адекватно лечение или поне съвет какво да правиш. Ние тук не можем много да сме от помощ... Sad

# 719
Благодаря. Опасявам се, че само аз знам какво и от какво е положението и не виждам с какво може да ми се помогне. Няма как да обясня напълно състоянието си, нито някой може да ми каже как да се наместя най-добре. Само да кажа, че очите ми вече не са мътни и кръвясали, но още ме болят. Няма да ви занимавам повече. Извинявам се от сърце, не трябваше да пиша.

Общи условия

Активация на акаунт