Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 508
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
И аз съм разочарована от младите мъжки персонажи... Един няма за харесване.
Много странно ми се видя тай чи-то на Зорица и Цвъто - Зорица добре, но Цвъто много напредничав излезе.

Иначе серията като цяло беше интересна. Марин добре си изигра пиянството. Снежа като отиде на другия ден трябваше по бащините чувства да играе, а не "дай парите, полагат ни се".

А Румен, ах Румен, какъв стратег излезе! И изненадващо, всички очаквахме, че е алчен и играе по свирката на Милица. Ще очаквам следващите му ходове.

А за Катя - аз смятам, че добре се държи предвид ситуацията. Все пак Борис за малко да се ожени за сестра й (пък и да не й беше сестра), няма как да му се метне на врата. А Борко, така добре тръгна, и така се хързулна по тая пързалка надолу....

# 451
  • България
С тревата не го разбирам да, но за алкохола спор няма. Това е кръчма все пак, аз в мойто село като бях малка и ходех до магазина по всяко време на деня имаше маси с хора, които си пиеха още от 10 сутринта Laughing не знам кое точно ви учудва? Така е на село, на обяд винаги се носеха едни ракии едни вина, после спиш два часа и си като нов.
  И аз не знам тревицата да е толкова популярна, но отдавна нямам село, така че може да има вече и такава мода.
Едно време у "оремага" цял ден се сплотяваха хората.
Това не е съвсем невярно:

Венета я разбирам, стилът и на обличане е доста консервативен, мъжете гледат най-вече обвивката.
Скрит текст:
Бивша колежка с този подход не само не върна неверния си съпруг, но и бонуси си намери и тя. Промяната е много голяма при нея- покрай визията и мисленето и се промени.

# 452
Аз продължавам да не разбирам какъ толкова му е проблема на Борис, че трябва да порка вече 5ти епизод

# 453
Ма вие майтапите ли се за тревицата? Алкохола и тя са на най-голяма почит между младите. Положението е направо страшно. Не в селата, а в градовете.

# 454
Мхммм.. оня ден минавам покрай един блок към 21ч... МАЛИИИИИ смърди на тревичка..

# 455
# 456
  • Разпиляна във въображението
Ама Борис как се нахвърли срещу Ани!!! Пиянка.

# 457
Ако още един епизод Борис е някакъв депресант, пианде вече съвсем ще ми додея да гледам. Голяма драма, братче! СвършИха се жените в Света и Ана е единствената...

# 458
  • Варна/Филаделфия
Борис стана, меко казано, отвратителен! То са фасони, мъки, недомлъвки. Гони всички, маже се със сняг Joy, скита, все по- мръсен изглежда. Отношението му към Ани е ужасно. И към всички де.. Не знам как ще вдигнат образа му от калта!

# 459
А забелязахте ли новите кадри в новото интро?

# 460
  • Варна
А забелязахте ли новите кадри в новото интро?

ха-ха .
Боби и Румен на канадска борба. Зорица и Стани в романтична прегръдка ,сватбата на Снежкка и Ваньо.
Странна трапеза на която баба Злата е начело на масата.
Скрит текст:

Интересно ми е само на кого принадлежат тези ръце:
Скрит текст:
Снежана и Иван? Thinking

# 461
а 'селския левент' и Катето къде са?

# 462
Прилича ми на ръката на Ани.

# 463
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Снежка,Ани и Зорица имат такива зелени жилетки.Според мен са Снежка и Иван.

# 464
Направо се напих от толкова алкохол на екс .

Общи условия

Активация на акаунт