Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 4

• 75 488
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Някой каза, че е за Любчо на базата на някакво видео, на което се виждали двамата, още преди тя да се появи в сериала. Може да е било, когато го целуна след рекламата. Аз продължавам да мисля, че Ани е за Любчо.

Не, каза го, защото имал вътрешна информация.

# 556
  • София
Егати дивата чалгия.
Явно екипа на шоуто си мисли, че това представлява българския народ.  ooooh!

# 557
Не, каза го, защото имал вътрешна информация.
Вече май нямаме нужда от вътрешна информация. Те както са тръгнали каквото и да кажем все е възможно да се случи за 170 серии дори и за кратко между няколкото очевидно непасващи си двойки. Малко на някой не са му обърнали внимание или изревнувал и хоп скача на друг/друга.
Егати дивата чалгия.
Явно екипа на шоуто си мисли, че това представлява българския народ.  ooooh!
Чалгата е като за баланс на мъката с рок-групата. Остава и някой рапър да докарат и ще покрият 90% от музикалните вкусове на тези които могат да се прежалят да гледат такъв сериал (българския народ е малко по-друго нещо).

# 558
  • София
уф, кофти промо, май Венета ще има тумор или поне така подчух, че телефона звънна.  Shocked

# 559
  • Варна
Мисля, че точно това е причината Зорица и Станислав да не консумирали връзката все още.
Дотука с тази теория. Mr. Green Но продължавам да мисля, че Зори е по-подходяща за Любо.

уф, кофти промо, май Венета ще има тумор или поне така подчух, че телефона звънна.  Shocked
Изглежда, да. Confused

# 560
  • България
Бучки споменаха, това ме съмняваше, защото не се хваща с обикновени изследвания на кръв и урина  Confused
(Поне при майка ми беше такова развитието.)
yahoo, има и почитатели на други музикални жанрове, които се "прежалваме" да следим сериала- два броя у дома  tooth

# 561

Май и по-сериозно ще да е, бучките са няколко.

# 562
Катето най-после се усмихна /след дуета с Румен/ . Поля пък защо толкова се разфуча .
Борис се видя в прозореца и нещо май най-после му прищрака , че е забил дъното .
Не коментирам "футболния" мач , нали се абстрахираме от  излишното  Joy
Не ми хареса Снежа като каза ,че чакала нещо по-подходящо .

# 563
yahoo, има и почитатели на други музикални жанрове, които се "прежалваме" да следим сериала- два броя у дома  tooth
Това беше казано на шега иначе щеше да е обида и към мен самия щом продължавам да гледам макар и с превъртане. Акцента беше, че каквото дават в сериала няма как да се отнася за целия български народ, а евентуално само за част от него които продължат да гледат. Какъв е смисъла иначе да гледаш нещо когато изобщо не ти харесва.

# 564
  • България
Хубаво се усмихва Катето, но Румен кривна още преди брака- веднъж като падне бариерата...
Сигурно затова се намръщи Поля- понякога отстрани нещата са по-ясни  Peace.
Снежа беше болезнено честна- лошо няма, според мен Иван не е за нея, писала съм го вече.
Дано да не отстранят Венета по някакъв начин, за да бъде Снежа щастлива и с подходящ мъж.
yahoo, Peace моят пост е също без заяждане, държа да се отбележим, като група с други музикални предпочитания  newsm62
(Обаче песничката за дивата свиня беше много забавна- "Контрол" ряпа да ядат  Stuck Out Tongue.)

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 19:20 от MoiraineD

# 565
  • Враца
Къде е, Mari_mar..  Rolling Eyes  Laughing

# 566
  • София
Яху, екипа прави нещо, което смята, че ще се продаде/хареса най-много.
Всъщност по селата си е точно такава картинката, чалга и алкохол. Много млади хора и то от големите градове също слушат чалга, пушат трева и пр. Та така за съжаление.

# 567
# 568
  • Враца
Ей, иде ми да те разцелувам!  newsm44 Heart Eyes

# 569
  • тук, на мястото си
Да не би случайно Поля да е влюбена в Румен и затова да се държи така с  него?
Кой снимаше Венета?

Общи условия

Активация на акаунт