Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 43 092
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Утре ще има ли серия?
Къде гледате онлайн изпуснатите серии? Тая седмица няма да мога да го гледам. Пишете подробно че само на темата разчитам.

# 136
  • Щастлива мама на 3 слънца
Утре ще има ли серия?
Къде гледате онлайн изпуснатите серии? Тая седмица няма да мога да го гледам. Пишете подробно че само на темата разчитам.
Мисля , че няма да има утре
В нова плей гледам

# 137
Моля, моля, само дърво е, поклатимо Grinning

Мисля, че трябва да се спрем преди да са ни смъмрили Flushed Joy

Eee Fairy, забавляваме се просто. Wink Във вторник ставаме сериозни. Joy
Контролата мина, трябва да се постарае за да  бъде допуснат до официален мач Joy

Той в момента е с жълт картон, да не влиза повече рязко с бутонките, че бързо ще стане червен Joy

Усещам как скоро ще навлезе рязко и червения картон ще го види веднага. Joy

Аз съм готова да му спра състезателните права, ама ще ме биете JoyKissing Heart

Е добре като няма епизод, какво да обсъждаме.....как Фотева ще Фръкне към Тасев и Фотев ще ги изФитка?

Има време и за Фотева, и нея ще оправим. Sunglasses Нека да влезе в действие, там тренировките тепърва предстоят. Само да внимава как фърчи, да не литне Тасев към Витоша. Joy

# 138
Тасев може направо към Панчарево да отплува Joy Въпреки че засега Фотев малко нещо благородник го играе.

# 139
Тасев може направо към Панчарево да отплува Joy Въпреки че засега Фотев малко нещо благородник го играе.

Аааа при Вилито ли? Ще си правят компания. Joy Пази боже. Grinning Фотев ми е скрита лимонка малко, не знам какво да очаквам от него.

# 140
Въййййййй, стана късно и минахме на черен хумор Joy

Кой пита - в понеделник няма епизод, ще има Като две капки вода. От вторник до петък вкл.

Айде лека от мен, че ще ставам в 3 да гледам Оскарите - ще правя кастинг за 6ти сезон Wink

# 141
Въййййййй, стана късно и минахме на черен хумор Joy

Ами тъкмо да разчупим малко темата, много "забихме" на едно място. хаха Grin Grinning

# 142
  • София
Аз си мисля, че ще има някаква завръзка между Фотев и Стаменова. Grinning Някак си доста рязко си влязоха от самото начало.

# 143
А дано , някой  ще си намери  майстора  .

# 144
Това с Фотев и Стаменова не ми се иска да се случва, защото стм фен на Врабчев, а от това той ще пострада. Тоя пък що не си хареса Романова, свободна е жената!

# 145
Благодаря за новата тема!  Flowers Rose

Извинявам се ако вече е коментирано, но стана ли ясно какво правят Калин и Наталия в Канада?

# 146
Благодаря за новата тема!  Flowers Rose

Извинявам се ако вече е коментирано, но стана ли ясно какво правят Калин и Наталия в Канада?
Да, Калин специализира в Канада Simple Smile
Но в първи епизод, като говориха с Евгения, казаха „след няколко дни се прибираме”, така че очаквам всеки момент да се появят Simple Smile

# 147
  • Разпиляна във въображението
Фотев купил от благодарност болница и след това намерил на Фотева работа, за да не ходи много по моловете. Жената няма грам опит иначе да се е заровила в документите на болницата вместо да я украсява. Тя пък имала впечатления от западни болници. Какво толкова да е правила там?

# 148
Каза, че се е лекувала само в западни болници, оттам и опита й.

# 149
  • Разпиляна във въображението
Каза, че се е лекувала само в западни болници, оттам и опита й.

Да де, какъв точно й е проблема и опита. Изглежда млада права жена, без видими корекции по нея. Или с Фотев са били проблемите.

Общи условия

Активация на акаунт