Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 566
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Дона, Марио никога, ама никога няма да вдигне ръце от брат си. А Тони може да докаже, че е отговорен и без Марио да вдига ръце. Да вземе да си пие хапчетата редовно, като начало.

Ще започне, лично ще го следя, иначе бой по дупето! JoyJoy

Може би не се изразих правилно - нямам предвид тотално да го зареже(една кръв са все пак), а......малко да се отдръпне и да започне да глед ана брат си като на голям човек, равностоен. И това ще се случи мисля, и двамата ще се променят, да мине малко време/епизоди.

# 421
По принцип е добре Батко да му отпусне малко въжето, но засега малкия дава индикации, че ще се обеси с него Joy

# 422
По принцип е добре Батко да му отпусне малко въжето, но засега малкия дава индикации, че ще се обеси с него Joy

Еми като се занимава с Мона, вместо с Дона, това е положението! Sunglasses

# 423
Още не съм гледала снощната серия, само ви прочетох, и не устоях, самоцитирам се:

1    Свободно време / Филми и ТВ сериали / Re: Откраднат живот - ТЕМА 33 Критична точка   : пт, 02 мар 2018, 08:37
Жекова яко се набута, мисля, че Фотев ще я измъкне! Той е къде, къде пред тоя лихвар!

# 424
Аз не мисля, че Тони би изпитал нещо към Зорница. По скоро я чувства точно като приятел, сестра. Близка я усеща и до там. Но това няма да му попречи да създава погрешни представи на брат си, който пък ще се пръска от ревност.

Аз го казах още в началото на сезона. Не мисля, че Тони ще се влюби в Зорница. Потвърждава го и тази Мона, която се появи. Личи, че още има чувства там и той не я е забравил.

# 425
Здравейте!Нещо много слабо започна сезона,нямах големи очаквания,но съм разочарована!Новите попълнения,нещо не ме кефят.На Велислав Павлов,почти нищо не му разбирам.Идва ми в повече повтарянето на сюжета от 4 сезон,започнаха с ендорфина,после тайни превръзки е спешното...тогава беше интересно,сега не е!Съжалявам,че съм крайна,не ме нападайте,това е моето мнениез!Чакам си Банков,за мен той е мъжа до Огнянова,всички други ми бледнеят и като актьорска игра,и като излъчване и като визия!

# 426
Банков хич не го и чакам. Предпочитам да го оставят в Германия. Всъщност доколкото разбрах при тях със съпругата му разрив в отношенията не е имало. Напротив, до последно ги дават голяма любов /до преди катастрофата/. За голяма любов потвърждава и онзи неговия приятел хокеиста. Така че, това, че за момент /няколко месеца Grinning/ мислейки и възприемайки се за вдовец се е отдал отново на чувства е разбираемо. Но е и разбираемо, да се върне и остане при жената, която винаги е обичал и Зорница, колкото и силна страст да изпитва към нея, да остане на заден план.

# 427
Сезона си започна много добре, мен ако питате. Хич не ми е слаб. Новите герои са ми интересни. И аман вече от тоя Банков.

# 428
Ето го промото и анонса вече официално.
https://nova.bg/accents/view/2018/03/07/209099/нов-конфликт-назрява-между-д-р-мазов-и-д-р-хинова-в-откраднат-живот-критична-точка/

# 429
  • Mediterraneo
Много мудно вървят нещата, много! Направо се влачат.
Тези двамата новите така да не ги понасям! Нито визуално, нито като актьори откривам нещо в тях, образите им пък съвсем!
Жекова падна много долу с постъпката си! То друго не се и случи в снощния епизод...

# 430
Банков хич не го и чакам. Предпочитам да го оставят в Германия. Всъщност доколкото разбрах при тях със съпругата му разрив в отношенията не е имало. Напротив, до последно ги дават голяма любов /до преди катастрофата/. За голяма любов потвърждава и онзи неговия приятел хокеиста. Така че, това, че за момент /няколко месеца Grinning/ мислейки и възприемайки се за вдовец се е отдал отново на чувства е разбираемо. Но е и разбираемо, да се върне и остане при жената, която винаги е обичал и Зорница, колкото и силна страст да изпитва към нея, да остане на заден план.

Да не се връщаме към стари теми, но не става въпрос за няколко месеца,а за година и месеци - събитията с жена му са се случили година преди да дойде в болницата. Тя беше от бая време в кома

Чакам с нетърпение новите събития при Мазова и Хинов. И айде да се ражда това бебе вече!!!

# 431
Сезона си започна много добре, мен ако питате. Хич не ми е слаб. Новите герои са ми интересни. И аман вече от тоя Банков.
Подписвам се с две ръце. Grinning
Чакащите Банков, докато го чакате, той сезонът ще свърши Grinning
Аз казах и след първите епизоди - гледайки какво причини на Зорница, сърце не ми дава да искам да се върне.

Лошото Ванче явно ще влиза в действие. То не е трудно да ги скара. Лора се чувства несигурна и се страхува, че ще изгуби не само детето. Не е трудно да й се играе по струната, че Мазов няма да я иска като не може да има деца и би предпочек друга, а какво по-добро от майката, износила бебето му. И ето ти раздор. Да видим дали ще съумеят да се съхранят.

Ина и екстравагантните й идеи. Признавам си, че ако набута и Владов и Пенев и Врабчев да се снимат във фотосесия, ще й стана заклет фен Joy

# 432
Аз не говоря от кога е бил "вдовец", а че е имал месеци страстна любов с колежката. Това, сравнено с години любов с жената на живота му, е сравнително нищо. Затова и пиша, че не очаквам той да се завърне. За мен няма логика.
Огнянова прави глупост след глупост. На мен не ми е от любимите герои. Симпатична е и до там. 7-годишна връзка с женен мъж, връзка с директора, който впоследствие се оказва, че не е баш вдовец /за това, че в началото не знаеше, тя няма вина/, аборт, без да го обсъди. Тича да изпрати "неовдовелия" мъж на летището - защо? Няма ли достойнство. Та те повече я дават да го жали, отколкото да са имали връзка. Секс с тоя, с оня... Така ли се отърсваш от стари връзки. Не, не ми е за пример.

# 433
Чакащите Банков, докато го чакате, той сезонът ще свърши Grinning

Лошото Ванче явно ще влиза в действие. То не е трудно да ги скара. Лора се чувства несигурна и се страхува, че ще изгуби не само детето. Не е трудно да й се играе по струната, че Мазов няма да я иска като не може да има деца и би предпочек друга, а какво по-добро от майката, износила бебето му. И ето ти раздор. Да видим дали ще съумеят да се съхранят.

Ина и екстравагантните й идеи. Признавам си, че ако набута и Владов и Пенев и Врабчев да се снимат във фотосесия, ще й стана заклет фен Joy

Е да де, той тогава ще се върне - 52 епизод, последните 5 минути  Joy

За Ванчето - наскоро попаднах на клипче в youtube от някакви репетиции ли бяха или завършване на бъдещите актьори в НАТФИЗ и видях момичето там. Казах си - милата, ако знаеш след някоя друга година колко хейт ще трябва да поемеш заради едната роля Joy

Ина и Иво да не пипат Врабчев!!!! виж Пенев и Владов ще направят много "секси" фотосесиия Wink

# 434
Ааааа, на мен и Врабчев ми се връзва в "секси" фотосесията Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт