Кауфланд - тема 27

• 78 245
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Някой ако е погледнал туристическите обувки да каже как са. Дамските само с розово ли са? В каталога са показани две разцветки, но пък пише различни модели и цветове.

# 121

Дамски са розови и св.сини,а мъжки са тъмно сини и черни

# 122
Ей, що така насипно бе. Crazy В Лидл поне са с кутии ...  Mr. Green Peace

# 123
Няма кутии, така са нахвърляни Angry. Имам бледи спомени, че като съм ходила с майка ми в ГУМ преди 20-30 г. съм виждала такива кошове. Ама тези туристически обувки стават само за разходка в парк. Не си представям да тръгна с такива на по-сериознен туризъм.
Още на обяд нямаше яйца при нас.
За втори път ми се къса плика за хляб и част от хляба пада по пода, събирам го и си го взимам, давам го на кучетата, че се притеснявам какво ще го правят, ако ми се случи още веднъж, ще се карам Grin.

# 124
  • Пловдив
Оня ден отивам за ципура...търся,гледам има на витрина с цена 17,99...питам и отговорът беше,че промоционалната била само за определени магазини,които имали витрина за самообслужване  Crazy Crossing Arms

# 125
  • Сливен
Кецовете стават ли?

# 126
Този куп с обувки ми прилича на купищата които са били с еврейски лични вещи по времето на Втората световна война, с цялото ми уважение към тези невинни жертви. Но на това ми прилича, Кауфланд няма ли да се усетят??!!

# 127
И колко струват тези маратонки?Така са ги нахвърляли , качили струват по 1лв чифта и трябва да ровиш до дъното на коша за да откриеш номера който ти трябва...

# 128
Да, днес ходих да видя маратонките (вече сте качили снимки с реалните маратонки). Амии аз пропуснах да взема. Не изглеждат качествени, бързо ще се скъсат ми се струва,  но за тази цена толкова.

# 129
Така,видяхте набързо щракнатите уж туристически обувки(само името им е такова,дали ще издържат и месец се съмнявам и то за градински разходки),а лошото е,че и повечето кошове приличаха на този...Ужасно трудно е да намериш нещото,което търсиш.Взех само почистващите,набелязани предварително и побързах да се изнеса от "битака",а и в 16 вече имаше по над 10човека на всяка от 6те каси...

# 130
  • Русе
Така,видяхте набързо щракнатите уж туристически обувки(само името им е такова,дали ще издържат и месец се съмнявам и то за градински разходки)...
Ама, те германците на това викат туризъм - да хванат две щеки и да обикалят из парка точно с такива обувки Joy
Тази вечер набегом само влязох, взех си блокчетата на Доместос, които междувпрочем никак не ми вдъхват доверие и си излязох. В магазина естествено беше фраш. Добре, че работеха много каси и на моята имаше само 2 човека, та не се наложи да чакам с една опаковка в ръце.
Яйца имаше в изобилие.
А омекотител Бинго нямаше от белия.
Яд ме е, че не поръчах вчера на ММ, като ходи до Метро кухненски ролки Селпак. Фамилия в Кауфланд са двупластови Confused

# 131
  • In transit
Днес отидох за зехтин и установих, че най-евтиния зехтин не е намален. А мисля, че намалението от 30% се отнасяше за всички. Освен това според мен всичките видове зехтин, не бяха повече от 10-15 вида, даже 15 ми се вижда много... Много лъжат ей.
Някой забеляза ли дали има от биволската моцарела от делукс серията? Доста се огледах, но не видях.

# 132
Мики, кой е най-евтиния екстра върджин?

# 133
А аз да попитам кой зехтин НЕ горчеше? Гръцкия ли беше? Знам, че е коментирано, ама не помня... Най-добре да препоръчате конкретна марка.
Последно взех някакъв испански; горчи... Ще го хвърлям; добре че е малка разфасовка.

# 134
Студено пресованият не горчи. Друг не купувам.

Общи условия

Активация на акаунт