Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 985
  • 778
  •   1
Отговори
# 435
И аз не слагам отдолу слънцезащитен.

# 436
  • Някъде по Дунава
Петенце цветенце, Polina благодаря.

# 437
  • София
Значи ще си взема един- да го ползвам в градски условия. Че ми е голяма драма да слагам отдолу слънцезащитен. Със суха кожа съм, но през лятото все пак се поти лицето, така че обикновено слагам само пудра, която върху слънцезащитен стои потресаващо.
Кой от корейските бб ще препоръчате?

# 438
Търся бюджетен вариант на спрей за коса с морска сол за плажни къдрици  Laughing
Какво ще ми предложите?

# 439
Значи ще си взема един- да го ползвам в градски условия. Че ми е голяма драма да слагам отдолу слънцезащитен. Със суха кожа съм, но през лятото все пак се поти лицето, така че обикновено слагам само пудра, която върху слънцезащитен стои потресаващо.
Кой от корейските бб ще препоръчате?

Зависи от типа кожа, от цвета ѝ и т.н. Може да поразгледаш първо в интернет, в ибей и в някои от специализираните сайтове продават тестери, също така обикновено подаряват такива и при покупка, като много често са именно мостри на бб-кремове. Аз така съм си харесвала от мостри, но и ревютата също помагат горе-долу да се ориентираш. Имам предвид чуждоезичните ревюта, защото тук се е случвало да попадам на силно хвалебствени, в които блогърките само хвалят това, което са им подарили.

п.п. Има отделна тема за азиатска козметика и грим, мисля, че имаше и отделна тема за бб-кремове.

Щом си ок с пудрата, можеш да погледнеш и т.нар. cushion, за мен са нещо средно между пудра и бб-крем.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 16:56 от кукумицинка

# 440
Търся бюджетен вариант на спрей за коса с морска сол за плажни къдрици  Laughing
Какво ще ми предложите?
Или да си направиш сама,или има един с морски колаген,хидратиращ,в енцо Simple Smile Около 6лева беше,или 5

# 441
Аааа купен искам. Ще потърся този в енцо този. bouquet Нещо ми се върти в главата, че в Дм имало такъв бюджетен. Rolling Eyes

# 442
  • София
Мерси, ще видя темата за корейска козметика.

Не знам дали го има тук.

# 443
Има в ДМ спрейове за плажни къдрици - на Балеа и на една друга марка с "2" в името, за което не мога да се сетя в момента с точност (марка на Шварцкопф е)

# 444
Ето го:
Скрит текст:

# 445
Благодаря, Maeve, точно този е.

# 446
  • Бургас
Asphodella малкото олио е същото,аз също се чудих като си купувах моето ,но малката разфасовка е 20мл за около 5 лв ,а голямата 150мл за 10 лв.Flushed

Относно соления спрей на балеа май имаше 2 вида или едното беше спрей,а другото някакъв флуид,не съм много сигурна.А също имаше и захарни, някой по вещ може ли да разясни за какво служи той.

# 447
  • София
Какво ще ми предложите?
Препоръчвам спрея на Велнеа, към 3лв е, използвала съм не знам колко опаковки...На правата ми коса докарвам без проблем "плажни къдрици".Wink

https://damislifebox.wordpress.com/2017/09/11/%D0%BB%D1%8F%D1%82 … 0%BE%D0%B4%D0%B0/

# 448
Благодаря ви момичета, ще потърся тези двата в Дм. Hug
А този последния показан май ще се въздържа- със светло руса коса съм и не ми се рискува да има нещо синьо по косата. Crazy

# 449
  • София
Хаха, е как синьо? Да не мислиш, че това оцветява косата?
Все едно розовата вода да ти прави лицето розово.Smile

Общи условия

Активация на акаунт