17 юни - среща в София. Цветно/етно парти

• 16 401
  • 505
  •   1
Отговори
# 285
всички по пижами и с  Mr. Greenпротивогази!

Ай сЯ в разходи ще ни вкарваш Crossing Arms, които не ползваме пижами какво newsm78 Mr. Green

# 286

Ай сЯ в разходи ще ни вкарваш Crossing Arms, които не ползваме пижами какво newsm78 Mr. Green
Само по противогази  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 287

Хапката отговори! иначе аз и без грим и пайетки изглеждам като маскирана... та изобщо няма да се юркам! Бомби да нося ли? т.е. фойерверки?

# 288
Противогази  Rolling Eyes, хубаво ама що не споделите от какво ще се пазим newsm78...щот` на някои може и да им харесва и да пропуснат Mr. Green

# 289
  • В светлината на слънцето
Да ви призная и аз мислех, че е само за определен кръг от хора срещата. Наистина много ще се радвам да се запозная с вас. newsm10
Идеята за нещо като дрес-код или друго подобно е много готина. Ама чак противогаз... Laughing

# 290
Хм...  newsm78
Идеята за тема - дрес-код не е лоша и може да бъде забавна, но... се опасявам, че може да откаже много хора да дойдат.
Естествено, каквото и да се реши/приеме, нищо няма да е задължително.

Иначе на мен ми хрумват на първо четене две теми - футбол (но пък не си представям как мамите ще дойдат в спортни екипи, а и със сигурност доста мами в момента са анти-футбол настроени  Mr. Green ), и втора - цветя - дрехи на цветя, орнаменти и т.н.
Може, разбира се, да е и етно или хавайско парти.
Каквото и да решите, а и нищо да не се приеме като идея за тема, все ще е весело.

Междувпрочем, на няколко пъти се подмята за танци.
Да викаме ли DJ?

# 291
най-накрая се осмелих и аз да се включа... и аз съм от натрапничките, които са за първи път...
говорих с половинката и той каза, че няма нищо против да дойдем

ще се радвам да се запознаем, момичета Simple Smile

# 292
  • out of space
А къде е тази градина, някъде зад заведението ли?  newsm78

# 293
Хм...  newsm78
Идеята за тема - дрес-код не е лоша и може да бъде забавна, но... се опасявам, че може да откаже много хора да дойдат.
Естествено, каквото и да се реши/приеме, нищо няма да е задължително.

Иначе на мен ми хрумват на първо четене две теми - футбол (но пък не си представям как мамите ще дойдат в спортни екипи, а и със сигурност доста мами в момента са анти-футбол настроени  Mr. Green ), и втора - цветя - дрехи на цветя, орнаменти и т.н.
Може, разбира се, да е и етно или хавайско парти.
Каквото и да решите, а и нищо да не се приеме като идея за тема, все ще е весело.

Междувпрочем, на няколко пъти се подмята за танци.
Да викаме ли DJ?
Мама, както решите ... за диждей - нямам мнение, защото когато е имало, не можах да дойда... нали има музика в заведението? а и както виждам, ще сме доста народ - та да си чуем приказката...
за дрес-код - както кажете, само не по бански, че още не съм се вталила достатъчно... суетна се оказвам, май! хихи Wink

# 294
  • София
Както кажете за дрес-кода,ама да знаете,че нямам дрехи на цветя и флорални мотиви, нещо не ми харесват....освен да измайсторя някакви аксесоари до тогава на цветя, ама казвайте по-бързо, за да имам време.... Laughing

# 295
Аз както обикновено до последния момент не съм сигурна, въпреки че имам голямото желание. Гледачът е много ненадежден.

# 296
Това за цветята и хавайското ми звучи много добре Crazy

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 18:54 от Дуци

# 297
А къде е тази градина, някъде зад заведението ли?  newsm78

Честно казано и аз не съм била в градината - намирала се зад заведението.
От Славяни ще имат готовност, ако е лошо времето, да ни посрещнат в големия салон.
Ако е такова времето, колкото и да ни се иска, май пак ще се наложи да сме вътре  Confused

# 298
И аз съм ЗА цветята Grinning Тъкмо се сдобих с кичозна шнола Wink

# 299
Асинка, Ивона ще я докараме ли Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт