Всичко за всички марки гел лакове 17

• 67 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Евелин 8 в 1 препоръчвам от опит ,но на мен много ми харесва маникюра ти...нежен и женствен.
Благодаря! А мога ли да го мажа на цял нокът като каре или трябва да почивам и да изкарам известно време само със заздравител?

# 481
  • Враца
Много ми харесва на мен, пък Wink
За витамини не знам, аз лично сякаш не съм видяла ефект от тези комбинираните за коса, кожа и нокти (тип Мерц например). Пила съм и шуслерови соли (номер 11 - Силицеа). От тях видях ефект, но трябва да се приемат между хранения и течности, което мен все ме бъркаше, защото забравях и все нещо бях пила или яла точно когато се сещах, че трябва да ги пия, хахах. Но от тях ефектът е по-бавен, т.е. плочката, която ЩЕ израсте след като си започнала да ги пиеш ще е по-здрава, няма да се укрепи това, което вече е пораснало.

Амини, как е Дурафорса, доволна ли си?

# 482
Дурафорса още не е дошъл, а и аз още не съм се лакирала, пия си добавките. Също не виждам ефект от комбинираните витамини, там всичко е в минимални дози. Най-добре е да се направят изследвания и да се пие конкретно това, което е в недостиг.
И аз харесах розовия маникюр и дължината на ноктите е съвсем прилична.

# 483
Направих си изследвания вчера, всичко е ОК, но ноктите ми не са. Благодаря, обаче нокъта на средния пръст е доста по-къс от другите, на другата ръка са с най-различни дължини Tired Face

# 484
Здравейте,
Мисля скоро да започвам с домашния гел лак вкъщи и тъй като търся лампа, исках да ви попитам дали някой ползва тази, която сега е на промоция в Лидл - марка VitalControl (марка на Sanitas)?

Мисля да я ползвам с Коди системата и лаково каре. Другият ми избор е Сън5,  но нямам търпението да изчакам още 1месец да дойде.. Grinning

# 485
  • Пловдив
Момичета, ултрабонд нямам, той каква работа върши? Ще поръчам -само кажете какъв. Чета всичко от първа страница -но е неизбежно да не задам някой въпрос, извинявам се предварително. Blush

# 486
Здравейте,
Мисля скоро да започвам с домашния гел лак вкъщи и тъй като търся лампа, исках да ви попитам дали някой ползва тази, която сега е на промоция в Лидл - марка VitalControl (марка на Sanitas)?

Мисля да я ползвам с Коди системата и лаково каре. Другият ми избор е Сън5,  но нямам търпението да изчакам още 1месец да дойде.. Grinning

Наскоро аз също попитах за нея. Една прекрасна дама от тази тема ми препоръча sun 1s и съм изключително доволна, наистина.

# 487
  • Paris, France
Момичета, ултрабонд нямам, той каква работа върши? Ще поръчам -само кажете какъв.

Слепва един слой за друг, в случая база към нокът. Може и над стикер под топ, примерно. Всеки ултрабонд върши работа. Имам на Сенсейшънейл от Лили, в комплект с база. Коди е хубав, Cuccio Fuse е върха.

амини -Gelish Ph bond е нейл преп, фрешър, в който има стабилизиран спирт и ацетон. Ултрабонд не се изисква за Гелиш гел лак рутинно, само при отлепване. Gelish Probond е ултрабондът на системите Гелиш.

Кам, извинявай, писала си как пилиш със синия цилиндър, но аз помислих, че е за розовата от снимката по-горе. Време ми е за руса боя май.

Потребителка, мерси. Лампата е на летище Шарл Де Гол. До седмица мисля ще дойде. Намерих jd700 в NDED, с педал, една имат 0.8 ампера за 47€ и друга 1.5 ампера за 70€. В НДЕД са по ЕО норми и дават 3г гаранция на блока. Доставките над 99€ са безплатни.

Още един глас за sunone, Sun1s.

# 488
  • Пловдив
И сега въпрса , а Cuccio Fuse от къде да поръчам? Blush

# 489
Здравейте, нова съм в групата и като цяло в създаването на такива творения в домашни условия. Казвам се Михаела. Надявам се да можете да ми помогнете с моят проблем, а той е следният: преди 1,2 месеца си взех лампа, обикновена Ув. Като изработка го докарвам, издържа доста време. Първо слагам само гел, с него няма проблем, но идва гел лака с който не мога да се справя. Разтича се, наслоява се не седи добре, абе става ужасно грозно. След като сложа гела, махам лепкавия слой и лакирам, дали е заради това ?
Използвам гел лак и на pretty, и на  jessie. Дано може някой да помогне.
(извинявам се ако има пунктуационни или правописни грешки)

# 490
  • Бургас
Добре дошла, Михаела! Нямам опит с гел и не мога да помогна.  Това е новия ми лак котешко око на Rosalind. Подарък ми е от мъжа Simple Smile На живо е много хубав, не знам дали съм успяла да уловя ефекта на снимката.

# 491
  • Paris, France
Добре дошла, Михаела! Гел-лаковете се нанасят много, много тънко, защото иначе, както си забелязала, текат. Четката трябва да е суха и да се движи трудно по гела/нокътя/базата. Махни всякакъв лак от четката, изцеди добре по вътрешността на гърлото на шишето и това ти е първия слой за 5 пръста. Опитай да постигаш с 3-4 слоя плътността, която до сега си постигала с 1-2 слоя. Ако се бели от гела, поставяш на лепкав слой, драскаш с пила с грубост 180 или слагаш база за гел-лак.

Cuccio Fuse го продават Стар нейлс в БГ. Може и от Щатите. Има го в трансдизайн. В ибей има Bond it on на ИБД и той също е много здрав.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 17:48 от Nevena Virolan

# 492
Лака ти е уникален, цвета е много хубав. Бях ходила на маникюр и ми бяха сложили отвратителен цвят, хич не ми хареса, но този е супер ! Благодаря ви за бързите отговори и за помощта, ще видя да пробвам тези дни и ще кажа как е минало ! За сега ще следя темата с удоволствие !!

# 493
Здравейте,
Съвсем нова съм с гел лаковете. Опитах се да ходя на маникюристка, но това само влоши състоянието на ноктите ми, тъй като лаковете се сваляха с много остъргване и пилене на нокътната плочка. Вече се реших да пробвам сама.
И така отговорите на въпросника ми са:
     1) твърди или меки – по-скоро меки и ако известно време ги режа с нокторезачка с времето стават твърди. От около 20 години се белят на слоеве и никакви втвърдители, заздравители, масла, витамини, хапчета и т.н. не са помогнали. Искам да имам маникюр, който няма как да имам с нокторезачка…, а всяко пилене води в последствие до белене на ноктите. Пробвала съм керамична, стъклена и др. пили – няма разлика.
     2) лъскави и гладки или матови и порьозни – матови  и порьозни (предполагам)
     3) чупливи или нечупливи - чупливи
    4) израстват бързо или бавно – израстват бързо
    5) с изразен апекс (тумбести или без апекс (плоски) - плоски
    6) силна С-извивка или без - без
    7) особена форма, криви, закривяват се като растат или не? - не
Cool петна и лекета по тях има ли и какви са на цвят? - не
    9) белят ли се – да, много
Искам да имам хубав маникюр и същевременно като не мога да подобря, то поне да не влошавам състоянието на ноктите си. Разбира се, освен с дълготрайността гел лака ме заинтригува и с времето, което се пести от постоянно лакиране и досадно чакане да изсъхне лака, което никога не ми се получава.(Познати неща, предполагам). Не на последно място и с хубавия, гладък и здрав вид, който придобиват ноктите.
След като разполагате с горната информация, моля помогнете ми да намеря лакове – основа, цветен лак, топ лак, които се свалят максимално лесно и са максимално щадящи за нокътната плочка. От това, което разгледах съвсем се изгубих в марки, наименования и т.н.
Ако има няколко ценови варианта ще съм благодарна.
Всякакви други съвети ще са добре дошли.
Предварително благодаря на всички!

# 494
Направих си изследвания вчера, всичко е ОК, но ноктите ми не са. Благодаря, обаче нокъта на средния пръст е доста по-къс от другите, на другата ръка са с най-различни дължини Tired Face

Какви изследвания направи?

Общи условия

Активация на акаунт