Звездни компромати- 356 част

• 101 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Този със шампанското е синът, не бащата, нищо, че изглежда зрял за възрастта си Mr. Green

# 256
И аз нямам думи за купона на този "хубавец".
То не че и някой ни пита или ни чува като си кажем какво мислим за пододобни индивиди  ooooh!

# 257
  • До морето
Защо,бе, защо???? Ми имай си пари, харчи ги, прави си кефа както искаш..., ма защо така свински да му се не види! То може ли капка акъл да нямаш?! И баща му тия пари дали ги е изкарал с честен труд или с далавери, все 2 грама мозък трябва да е имал, иначе не става - как не влагат нищо в тия деца?! Среда, училища, образование, вкус - нищо!!!!

# 258
Клипът е ужасен, но като се сетя за пияните англичани по нашето Черноморие и се поуспокоявам, че не сме само ние.
Жалко, че не могът да използват парите в по-добра насока, а мозъкът им стига само за “Шушана”.

# 259
Защо,бе, защо???? Ми имай си пари, харчи ги, прави си кефа както искаш..., ма защо така свински да му се не види! То може ли капка акъл да нямаш?! И баща му тия пари дали ги е изкарал с честен труд или с далавери, все 2 грама мозък трябва да е имал, иначе не става - как не влагат нищо в тия деца?! Среда, училища, образование, вкус - нищо!!!!

Сигурно влагат, но генът на потомствения селяндур избива.

# 260
  • София-Младост
Банско, Юлен АД, ПИБ, Цеко Минев син, Никол Станкулова
Бъркаш Цоло Вутов  и Цеко Минев. Тъпанарът от клипа е на първия син.

# 261
  • София
Банско, Юлен АД, ПИБ, Цеко Минев син, Никол Станкулова
Бъркаш Цоло Вутов  и Цеко Минев. Тъпанарът от клипа е на първия син.
Ама какви имена 😂 все едно по тях са ги избирали за куфарчетата. А и Вълчо забравих.

# 262
  • София
Радева в Израел

Скрит текст:

# 263
Полата на Радева хич не й прави комплимент на фигурата...
А тази дължина на ръкавите в нещо като нейна запазена марка ли се налага, че мен ме хваща съклет само като я гледам и изпитвам неистово желание да ги дръпна надолу.

# 264
Много й е трудно да застане свободно. Трябва спешно да промени стойката си (това изобщо не е маловажно).Close

# 265
Искам да кажа добра дума за Радева, но за сега е само желание. То цветенца, то дантела, чудо.

# 266
 Трудно е с готовите сака, когато си с нейната височина и рамене.

# 267
Според мен Радева в никакъв случай не трябва да ходи с три четвърти ръкави. Този тип ръкав е известно, че разширява горната част на фигурата, препоръчват го за коригиране на широк ханш и тесни рамене, а не обратното.

# 268
Модното гуру, което я съветва, малко трябва да се поогледа как го правят другите.
Тези лъскавини за дневно официално посещение са ми в повече.

# 269
Радева ми изглежда по-висока от мъжа й .
Или той е дребен? Знае ли някой,колко е висока тази жена?

Общи условия

Активация на акаунт