Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 212 059
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Варна
Наистина неприятна участничка 😑

# 2 701
Леле, какво беше това чудо. Ама тя дори не се усеща, че прекалява. Не спря да плямпа, а едно вярно нещо не каза.
И главата я клатеше също като онези кученце за коли, които си клатят главите.

# 2 702
  • Русе
Мале-е-ей! To be continued при това...

# 2 703
  • In The Middle Of Nowhere
Довечера ще е забавно Simple Smile

# 2 704
Искрено съжалявам Билалов. Аз докато я слушах и гледах се изнервих. Вярно е, че никой не може да знае всичко, но да се хвали какви оценки е имала, какво е учила и да точи безкрайни тъпи приказки и разсъждения, които нямат общо с въпроса.... Или знаеш, или не.

# 2 705
Много оживена темичката нещо Joy
Не е истина просто това, на което станахме свидетели снощи! Глупост, невежество, логорея, проблеми с нервите... Ама ще вземе 5000, че може и повече. И после да вярваме, че има справедливост на този свят! Колко умни и ерудирани хора отпаднаха с по 500 лв, това шантаво чудо ще си тръгне с десеторно повече. Че и със затвърдено самочувствие, че е голяма работа...

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 13:06 от птица

# 2 706
И във Фб е оживено - определено привлече внимание Simple Smile Мисля, че й плащат за шоуто...
Как пък едно смислено изречение не каза. А започна с това, че не иска да се излага....

# 2 707
  • тук, на мястото си
От снощи ме е налегнала една мисъл - ако говоря колкото тази жена, на кой ден ще ми изпадат зъбите?  Сигурно на втория, максимум третия. Grinning
Тя с кого беше в шоуто ?

# 2 708
  • София
С майка си.

# 2 709
 Петя, къде във фейсбук - официална страница ли имат? Да се похиля и там Joy

# 2 710
Ето я страницата, но вчера видях доста коментари и на страницата на БНТ, защото бяха споделили клипчета от предаването: https://www.facebook.com/stanibogatBNT/

П.п. другите участници имат по 20-тина коментара, тази ги докарва над сто на публикация))

# 2 711
  • Пловдив
Коза, коза, ама отваря въпрос за 10 хилки. Нека ви. Grinning
И каза, че не обичала да говори много.
Аз гледам сега повторението, че снощи, нали децата пищят старателно около нас, не можах да разбера какво толкова говори, говори, говори... само по едно време ММ вика: "Билалов се опитва да се вреди да вземе думата, ама не може".

# 2 712
Напомня ми за един Недялко, който преди години участваше в Биг Брадър - и той по същия начин говореше и знаеше всичко.

# 2 713
Много оживена темичката нещо Joy
Не е истина просто това, на което станахме свидетели снощи! Глупост, невежество, логорея, проблеми с нервите... Ама ще вземе 5000, че може и повече. И после да вярваме, че има справедливост на този свят! Колко умни и ерудирани хора отпаднаха с по 500 лв, това шантаво чудо ще си тръгне с десеторно повече. Че и със затвърдено самочувствие, че е голяма работа...

На тъпите и Господ им помага. Знам, че колкото е по-ограничен и тъп човек толкова по-лесно и приятно си живее.

# 2 714
  • Пловдив
Има един голям плюс - за разлика от вакуума не прилича на фолкаджийка, а изглежда елегантно и премерено ексцентрично. Ако не бяха излишните приказки, нямаше да изглежда глупава според мен.

Общи условия

Активация на акаунт