Къде в Бургас? (53)

• 78 502
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Подземния паркинг до църквата "Св. Св. Кирил и Методий".

# 661
За този до пристанището не знаех, че е безплатен. Благодаря много на всички!

# 662
Къде на пристанището има магазин за чанти, парфюмерия и др. реплики на по - ниски цени?

# 663
  • Бургас
На Морска гара е, навътре.
Улицата покрай хотел "Приморец", минаваш отдясно и вървиш до Морска гара.
Не се бъркай по първите магазини до заведение "Даляна". В тях няма нищо интересно.
Вървиш към яхтеното пристанище, ще го видиш отдясно - самостоятелен магазин.
Много добре зареден, има и много различен алкохол, но не съм сравнявала цените му с други магазини.

# 664
А има ли чанти и шалове? Защото сега се рових в нета, открих снимки, но не виждам да се продават такива неща? Или пък не са снимани?

# 665
А има ли чанти и шалове? Защото сега се рових в нета, открих снимки, но не виждам да се продават такива неща? Или пък не са снимани?
Миналата седмица ходих последно аз, не ми направи впечатление да има чанти и шалове. Алкохол, цигари, парфюми, шоколад - това е само май. Иначе в по-предния магазин имаше и такива неща. Като влезеш на входа вървиш от лявата страна, покрай страничната стената - мисля, че магазина се пада на гърба на Даляна.

# 666
В дюти фрито не се продават реплики. Има чанти, портмонета, слънчеви очила, бижута.

# 667
Zlat_na, Vivian27, благодаря!

# 668
  • Бургас
Препоръчайте ми маникюристка, която да умее да рисува. Ако се намира в центъра- още по добре, но не е задължително.

# 669
Препоръчайте ми спешно детегледачка на пълен работен ден от пон-петък за 2 год. дете. Предишната си намерила работа в Англия и просто си остави ключа пред вратата вчера, без да ми се обади. В пълен шок съм.

# 670
  • Бургас
Препоръчайте ми спешно детегледачка на пълен работен ден от пон-петък за 2 год. дете. Предишната си намерила работа в Англия и просто си остави ключа пред вратата вчера, без да ми се обади. В пълен шок съм.
Направила ти е услуга. Надали искаш подобна патица да ти гледа детето. Успех с търесенето!

# 671
  • Бургас
prolet_inchen, пробвай в Трета баба. Две мои близки намериха там бавачки са много доволни.

# 672
  • Бургас
prolet_inchen, пробвай в Трета баба. Две мои близки намериха там бавачки са много доволни.
От колко време им ползват услугите? И аз имам познати , които си боготвориха бавачките, докато не разбраха как всъщност са им гледали децата.

# 673
  • Бургас
От колко време им ползват услугите? И аз имам познати , които си боготвориха бавачките, докато не разбраха как всъщност са им гледали децата.
От около половин година.

# 674
Пробвах с трета баба, дамата, която има агенцията е супер мила, но тя неми може да намери до края на септември какъвто и да било човек каза.
Колкото до моята детегледачка, пусках я в платен отпуск, надплащах й, каквото поиска. Само и само да е доволна, а тя ме гледаше в очите и ме лъга, което е най—грозното, защото знаеше, че няма кой да гледа детето. Просто не знам вече как ще се доверя.

Общи условия

Активация на акаунт