Покажете ми мъжа на мечтите си!

• 21 377
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
Моята слабост са

Джерард Бътлър

Ръсел Кроу като по-млад:

и

# 91
Кейси и аз искам да изпуша една цигарка, само, че с този тип

или с този

....а най-добре и с двамата Hug

Радвам се, че никой не ги иска и са само за мен Party

# 92
  • София
Ей този ми изпълва сънищата и мечтите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ше тряа да се наредиш на опашката мамо Мери,сори аз съм му на ход в момента. Mr. Green

# 93
  • Sofia
Ама и аз много го харесвам този мъж, да не мислите че сте единствени  Crossing Arms

# 94
Анда, как ми напомни за "Бъч Касиди и Сънданс Кид"  Simple Smile Наскоро го гледах по ТВ и с право са  били, а и все още са секссимволи  Grinning

Да не пропусна и този перверзник  Sunglasses

# 95
  • София
Ама и аз много го харесвам този мъж, да не мислите че сте единствени  Crossing Arms

Аааааааа, ще се биееееееем  Crossing Arms Naughty Stop  Mr. Green

# 96
Анда, как ми напомни за "Бъч Касиди и Сънданс Кид"  Simple Smile Наскоро го гледах по ТВ и с право са  били, а и все още са секссимволи  Grinning
Да, наистина, гледай го само

# 97
О, да Ерик Робърдс е много Секси без да е красавец Twisted Evil!
   А от бълг. ето този ми лази по ... Twisted Evil

# 98

Robert Knepper

За мен е необяснимо как може да не го харесват някой жени.  Rolling Eyes

Пича, от подписа ми ...  Heart Eyes

# 99
И понеже със застаряването взех да харесвам по-младичко,

а, и брат му, естествено.

# 100
az pak sam uzasno vliubena v sapruga si i opredeleno  toi e mazat na me4tite mi, ima si straxoten van6en vid, dostata4no umstven bagaz i vinagi me kara da se 4uvstvam zelana i obi4ana. luda sam po nego!! kogato go pogledna otka4am, vse edno go vizdam za parvi pat. zelaia na vsi4ki vi da imate do sebe si maza na me4tite vi!!

# 101
az pak sam uzasno vliubena v sapruga si i opredeleno  toi e mazat na me4tite mi, ima si straxoten van6en vid, dostata4no umstven bagaz i vinagi me kara da se 4uvstvam zelana i obi4ana. luda sam po nego!! kogato go pogledna otka4am, vse edno go vizdam za parvi pat. zelaia na vsi4ki vi da imate do sebe si maza na me4tite vi!!

Rolling Eyes При нас (форумките) също е така, но определено не смятам, че Той трябва задължително да е единствения, който предизвиква у нас някакви реакции и единствения, за който имаме очи.

Незнам, може да не съм права ... но аз съм от тия, дето се заглеждат на улицата по момчетата и се залисват по минимум три пъти на ден.

# 102
  • На погрешната планета
Ей този ми изпълва сънищата и мечтите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ше тряа да се наредиш на опашката мамо Мери,сори аз съм му на ход в момента. Mr. Green
Ти пък,чак опашка,само аз и ти сме,ша са редуваме Joy

# 103
  • Варна
От моя по убав нема, но няма да ми даде да пъбликувам снимка в нета! Joy

Wink!
Мъжът на мечтите ми вече осем години не си "дава" първенството на никого Mr. Green:

# 104
Сънла-Сънлива останаха ми очите...кой е този Blush Embarassed
Тоест какъв е, името го разчетох

П.П. Анда, братята Файнс са пичове, мдаааа - особено големия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт