ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #7 [252]

• 80 379
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
ХелоУУУУУУУ Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
и тия гащи ли участват? Rolling EyesRolling EyesJoy
Mи сигурно Joy Що, не ти ли Аресват? Joy
аа, не LaughingLaughing
сетих се за едни други гащи
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Атешче YumYumYumYumYum

# 496
# 497
ХелоУУУУУУУ Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
и тия гащи ли участват? Rolling EyesRolling EyesJoy
Mи сигурно Joy Що, не ти ли Аресват? Joy
аа, не LaughingLaughing
сетих се за едни други гащи
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тях не може да ги забрави човек Smile Smirk

Sunglasses
Два месеца снимки направиха  Kissing Heart

Здрасти Hug

# 498
Kaк тичка, тичка JoyJoyJoy

# 499
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ани Heart благодаря за превода!

Маймунковци JoyHeart EyesJoy

# 500
  • Пловдив
Добро утро!
Спокойна, приятна и позитивна седмица!
Успешен, спокоен и усмихнат вторник!

# 501
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Hug

Вени Heart,
Скрит текст:
за малко да изоставя Убийствата, но се появи надежда за ответно действие на Оя и днес ще гледам онлайн FlushedJoy Последните две серии едвам ги изгледах с мишката, особено 26-тата. Толкова лошотия не може да има по света...

Изгледах "Хади бе олум", много ми хареса Hands Thumbsup Мислех, че ще е голяма драма, а той е пълен с положителни послания. Браво на Киво!

И малко усмивки от старите ленти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 502
ХелоУУУУУУУУ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 503
  • Яко в Матрицата...

Най-накрая и този в ляво да го видя Joy Ама наЩУ много хепи Heart Eyes

# 504
Добър ден! Hug

Вени Heart,
Скрит текст:
за малко да изоставя Убийствата, но се появи надежда за ответно действие на Оя и днес ще гледам онлайн FlushedJoy Последните две серии едвам ги изгледах с мишката, особено 26-тата. Толкова лошотия не може да има по света...

Hug Hug Hug
Скрит текст:
26 и първата половина на 27, до където съм стигнала, и на мен ми дойдоха в повече. Много лошотия наистина  Sick Sick Sick Цели три вещици се събраха да тровят живота на Оя  Sick Sick Sick
Какво ли щеше да постигна Мерве в живота си, ако беше впрегнала този ум, комбинативност и умението да влия на хората за нещо добро, смислено и полезно  Whistling Whistling Whistling Едно е сигурно - нямаше да изгуби Серхан. Не случайно той беше привлечен точно от нейния огледален образ - Оя.
Аз не съм се съмнявала, че Оя ще се съвземе и ще отвърне на удара, но ми е тягостно да я гледам как се оплита в паяжината на Мерев  Sick Sick
Но пък имаше и хубави моменти. Арзу добре изпързаля Мехмет и му натри носа  Mr. Green Mr. Green

# 505
  • Яко в Матрицата...
Какъв е наперен Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Скрит текст:
И в 27 има хубави моменти и то пак с Мехмет, с глас съм се смяла... Но да, именно заради това затъване на Оя не можах да гледам като хората сериите, чак се почудих дали няма тя да е полетялата от прозореца... И да похваля Билгин, много добра режисура Hands Thumbsup

# 506
хепи Лукчо JoyJoyJoyJoyStuck Out Tongue Closed Eyes
да не тренира за издължаване на глава? Rolling EyesJoyJoyJoy

Кънчовият шедьовър е стигнал и до БГ ли? Rolling EyesRolling Eyes бреййй, мноУ бържЕ бе..... нЕма ли авторски права, DVD-а и тайни-майни  .... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 507
Добър ден! Hug

Изгледах "Хади бе олум", много ми хареса Hands Thumbsup Мислех, че ще е голяма драма, а той е пълен с положителни послания. Браво на Киво!

И малко усмивки от старите ленти Stuck Out Tongue Winking Eye

сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За олума и Кънчо и аз съм за, много добро филмче.  Peace Всичката ми мъка и болка в главата от преживяната загуба на агнешкото в тавата бликна нощес  докато гледах  Cry

ЗдравейтИ  Hug Hug Hug

Като го гледам сладурко влязъл в С-размер пък тука се чува, сякаш не конче, ами стадо магарета бягат  Laughing Laughing

нЕма ли авторски права, DVD-а и тайни-майни  .... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

него права не го ловят  Laughing Laughing - пък за дЕдо и Джансула ти да видиш  Whistling  Whistling Whistling

# 508

Кънчовият шедьовър е стигнал и до БГ ли? Rolling EyesRolling Eyes бреййй, мноУ бържЕ бе..... нЕма ли авторски права, DVD-а и тайни-майни  .... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Ох бе, Джадъ бе Joy JoyJoy
Ми бързо превеждат Ората, не са като нас Joy ама вярно мноУ бързо изтече в нета Joy какъвто ще да е, аз нЕма да го гледам. На съвсем друга вълна съм .....
Като стана дума за преводи ..сега като превеждам батЮ и отварям чат-пат руския превод Joy ама някои преводи са направо безумни бе Joy напомниха ми за първия сериал на Чачо и БГ субтитрите към него Joy дето се чудиш на картината ли да вярваш или на буквичките Joy

# 509
Скрит текст:

Ох бе, Джадъ бе Joy JoyJoy
Ми бързо превеждат Ората, не са като нас Joy ама вярно мноУ бързо изтече в нета Joy какъвто ще да е, аз нЕма да го гледам. На съвсем друга вълна съм .....
Като стана дума за преводи ..сега като превеждам батЮ и отварям чат-пат руския превод Joy ама някои преводи са направо безумни бе Joy напомниха ми за първия сериал на Чачо и БГ субтитрите към него Joy
дето се чудиш на картината ли да вярваш или на буквичките Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Гледане с разбиране  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт