Паническо разстройство - 32

• 88 764
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Захарта ми е 5.3 това ми състояние ме измъчва не съм пълноценен човек много си обичам близките и приятелката ми и когато ми говорят глупости много се впрягам. Ще посетя в петък джи пи то и ще му кажа за какво става на въпрос ако не е от щитовидната жлеза ще тр да ходя на психо, притеснявам се, че от АД да не стане по-зле или да ги пия цял живот.... може би от стрес се случва всичко това. Понякога съм добре и си казвам най-после отмина, но на другият ден старата песен на нов глас.

# 571
Младеж, ст-тите на щитовидната жлеза  са ти завишени ,но в норма ,нека да те провери ендокринолог,  и тогава ще видиш какво ще правиш след консултацията с него, иначе  си в депресивен епизод  и вземе нещо  билково алора ,симпатил или магнезий с В комплекс.Това при майка ти ще премине ,въоръжи се с търпение   занимавай с нещо приятно ангажиращо -бягане,танци и какво знаеш.Ако се задълбочи търси специализирана помощ -при психиатър,не е толкова страшно.   Успех!

Пия б комплекс и магнезий както и витамин ц. Всичко си е по старо му топка в стомаха липса на апетит ям с мъка 2 ябълки на ден и отслабнах от 110 на 105 кг за 1 седмица горе долу, и постоянна тревога и притеснение....

# 572
Иво, аз също съм в критическата, но определено внимавам какво говоря на сина си, за да не го нараня.....и не само  защото съм психолог, а защото преди всичко съм майка. Треперя от страх  тази гадна депресия и ПР да не са наследствени, защото като гледам какъв спокоен и ведър младеж ми е прекрасното детенце, с много мечти и устрем....не ми се мисли. Мен също ПР ме покоси на 25 години и вече 23 години съм в този ад, но бих изтърпяла всичко само детенцето ми да е щастливо.

# 573
Иво, аз също съм в критическата, но определено внимавам какво говоря на сина си, за да не го нараня.....и не само  защото съм психолог, а защото преди всичко съм майка. Треперя от страх  тази гадна депресия и ПР да не са наследствени, защото като гледам какъв спокоен и ведър младеж ми е прекрасното детенце, с много мечти и устрем....не ми се мисли. Мен също ПР ме покоси на 25 години и вече 23 години съм в този ад, но бих изтърпяла всичко само детенцето ми да е щастливо.

Надявам се тая критическа по-бързо да свърши а в същото време аз да се оправя защото толкова зле никога не съм бил.... такова чудо за първи път ми се случва...

# 574
иво няма ви нищо на сърцето щом два пъти сте ходил да го гледат. тва си е мравучкане на нервна почва. възпалени нервички. стягайте се и не се оставяйте на глупостите на майка ви. не я оправдавайте.

# 575
ЩЕ поговоря с нея за да почнем да живеем в хармония и спокойствие всички. Дано ме послуша защото много я обичам и това държание ме тормози. Добре, че е приятелката ми да ме утешава. Благодаря ви много.

# 576
ако не се разберете по-добре не се занимавай изобщо а си гледай живота брато. от майки цербери много лоши неща могат да се случат особено на по-чувствителни хора които позволяват.

# 577
Да аз съм много чувствителен и всичко преживявам много тежко и всичко мисля и премислям. Надявам се да се поуспокои и защото товари и мен и баба ми. Поне харесва много приятелката ми, което много ме радва, че се разбират.

# 578
  • Перник
Да аз съм много чувствителен и всичко преживявам много тежко и всичко мисля и премислям. Надявам се да се поуспокои и защото товари и мен и баба ми. Поне харесва много приятелката ми, което много ме радва, че се разбират.
То не зависи ат нея. И на нея не и е ок да е така, но тъпите хормони са виновни.

# 579
То не зависи ат нея. И на нея не и е ок да е така, но тъпите хормони са виновни.

Знам че пие някакви хапчета за критиката и когато ги пие е спокойна и говори нормални неща и общува нормално. Когато вкъщи е хармонично се чувствам чудесно и в настроение за живот, но когато е в лошо настроение и се кара със всички нямам желание за нищо.

# 580
Ivo, мислил ли си да се отделиш от майка си? В собствено жилище например, щом и имаш и приятелка е добре да помислиш в тая насока, освен ако не живеете в някой палат. Извинявай, ако си го споменал вече. Не бива да си зависим от настроенията на майка си-вече си голям мъж. При мен тия неща започват с виене на свят първо, после гадене, разваляне на съня и сърцебиене, паник атаки. Хубавото е, че при мен минават напълно(сега само гадене имам сутрешно) и след опр, период пак се връщат, но какво да се прави-учиш се да живееш с тях в даден момент. Горе главата, попий малко хапченца и ще успокоиш.

# 581
Колко време продължава тази гад наречена критическа... започна преди около 2 г сега е на 49. Живеем в един апартамент сега голям. А след 2 г ще сме съседи на един етаж.

# 582
  • София
Глупости, не го тласкайте да й понася тормоза. Тя си е избрала така да се държи. Това е детето ѝ, не човек от улицата. Тя като не е в настроение- никой не смее да трепне и минава на антидепресанти.
Проблемът му е за психолог, не за психиатър, който да го набутва с хапове, докато мама е в кофти настроение.
Знам, че моят пост не ти харесва, щото не можеш да повярваш, че майка ти е гадта, не критическата, но препрочети поста на Алиннна, това е справка за адекватна майка, която въпреки проблемите си, внимава как се отнася с най- святото си.

Повтарям- иди на психолог. Не е нормално светът ти да се върти около настроенията на майка ти и да се чувстваш изпълнен с живот само когато тя е решила да се отнася добре, а прекрасната ти приятелка да го д**а и тя, когато мама е решила, че критическата я притиска да се държи като гадняр, защото това рефлектира върху всичките ти отношения, ако се сещаш. Лекувай проблема, не симптомите демек.

И ако си на 20+, поеми отговорност за живота си. Не всички имат добри родители, но това не им пречи да изберет своя път и начин на живот. Не е константа, функция на отношението на родителите, а променлива, върху чиито фактори ние имаме огромен ефект и можем да моделираме.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 16:48 от The Catcher in the Rye

# 583
Ще се постарая да поговоря с нея и да се променят нещата. Не желая да нападам и обвинявам никой за нищо. Искам да живеем в хармония всички.

# 584
Ами доооста дълго трае критическата. Ама това не ни дава право да си тероризираме децата. Гълтам си хаповете и си трае. При мен е още по-зле, защото е съчетание на ПР, депресия и критическа, но това не означава, че трябва да си тормозя детето понеже на мен не ми е добре....А и ти си голям. Спокойно можеш да излезеш на квартира с приятелката си. Доли може и да изчезнат симптомите ти. Моят син е още на 17, затова е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт