Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Писах на РУО София. Ако отговорят ще ви уведомя.

Скрит текст:
Контакти
 ул. "Антим I" №17

02/ 935 6050

02/ 988 3937

rio_sofia_grad@mon.bg

# 361
" Допълнителният труд, за който не вярваТ да има нагласа за полагане" е резултат от малоумното решение да се скрие отговорът на задача 26 и да бъде обявен по-късно. Ако в деня на изготвяне на протоколите, той беше известен, класирането щеше да е въпрос на няколко клика. Така или иначе областните комисии към РУО бяха задължени да изготвят обобщени протоколи, но вместо точки в последната колонка се мъдреше посоченият от всяко дете отговор на тази тъй мистериозна задача.
Видин и Монтана отдавна качиха окончателни резултати, между другото.

# 362
JoyМалко паралел със съседната тема, за учебните програми:

Обученията за работа с ексел на служителите в инспекторатите или са ги прехвърлили в предходен етап и остават пропуск или ще са само за тези с конкретен профил и пак дупка...в резулат - компилирането на резултати се оказва непосилен, допълнителен труд. Joy

Допълвам се, вече сериозно - и в момента с формула в последната колона могат да се добавят 5 точки на тези с верен отговор на 26 задача и ще сведем до решавана задача.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 16:16 от solnichka

# 363

И Русе и Бургас. И Ямбол и Силистра.

# 364
Аз говоря за протоколи с включени точки от задача 26. Иначе общо девет области са качили обобщени резултати, а на доста места има частични. Simple Smile

# 365
Аз говоря за протоколи с включени точки от задача 26. Иначе общо девет области са качили обобщени резултати, а на доста места има частични. Simple Smile
Ами те са там отговорите на задача 26 и лесно могат да се сметнат. Особено децата с над 80 точки съвсем не са много.
Кои са тези 9 области? Аз само за 6 области намерих.

# 366
Е, точно това в писмото се обявява за допълнителен труд, изискващ нагласа определена. Wink

# 367
Айде да проявя малко нагласа и аз.
Жаве, предполагам, че тези ти липсват.
Сливен
Търговище
Враца

# 368
  • Бургас
За Бургас, в публикуваните март месец резултати включени ли са точките от вярно решена 26 задача?

# 369
Задачите от състезанието Еврика провеждано от 107 СУ ( от минали години), публикуват ли се някъде ?

# 370
  • София
Не.

# 371
Наскоро някой пита за " Малкият принц". Малко информация от днес.
Финална седмица за записване

Скрит текст:
Записването за XII Математическо състезание "Малкият принц" продължава до 25 април 2018 г.

Всеки желаещ участник може да се регистрира онлайн тук или на място в административния ни офис в Двореца на културата и спорта /в работни дни, от 9:00 до 17:00 часа/.

Състезанието ще се проведе на 28 април, събота, от 9:00 часа за ученици от I до IV клас, и от 11:00 часа за деца от подготвителни групи/класове.

В състезанието с дистанционно участие се включват образователни институции от следните населени места:
София: ЧДГ “Алиса”, ДГ №24 “Надежда”, ДГ №15 “Чучулига”,
Софийска област: ОУ "Св.Св. Кирил и Методий" - с. Чавдар, общ. Чавдар; ОУ “Отец Паисий” - с. Габра и ДГ “Детелина” - с. Нови Хан, общ. Елин Пелин
Враца: ДГ “Знаме на мира” и ДГ “Славейче” - гр. Криводол, обл. Враца
Ловеч: ДГ “Снежанка”
Пловдив: Образователен център" Авигея"
Русе: Образователен център "Слънчевата къща"
Стара Загора: ДГ №31" Слънце"
Ямбол: ДГ "Пламъче"
Шумен: ДГ "Брезичка”
Дългопол: ДГ "Детелина"

Регистрация за образователни институции, желаещи да проведат дистанционно състезанието може да бъде направена тук до 25 април, сряда.

Задачи ( скролнете надолу)

# 372
  • Пловдив
Аз питах. Благодаря. Вече записах децата. Харесаха ми задачите Simple Smile

# 373
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
" Допълнителният труд, за който не вярваТ да има нагласа за полагане" е резултат от малоумното решение да се скрие отговорът на задача 26 и да бъде обявен по-късно. Ако в деня на изготвяне на протоколите, той беше известен, класирането щеше да е въпрос на няколко клика. Така или иначе областните комисии към РУО бяха задължени да изготвят обобщени протоколи, но вместо точки в последната колонка се мъдреше посоченият от всяко дете отговор на тази тъй мистериозна задача.

почти без връзка с горното Trollface Trollface
извинявам се на по-нежните души в темата Innocent
Скрит текст:

# 374
  • European Union
За Монтана гледах, че РУО бяха направили грамоти за първите места на ЕК и ги бяха разпратили по училищата. Гледах снимки във Фейсбук, не знам точно каква им е била организацията, но грамотите бяха направени от инспектората, не от училището.

Общи условия

Активация на акаунт