Обсъждане на имотни обяви 2

• 74 357
  • 791
  •   1
Отговори
# 450
Хем търсиш за инвестиция, хем се чудиш кой ще наема.

Нали някой трябва да плаща наем. На мен празен апартамент не ми трябва.

Значи нямаш проблем, просто не купуваш.

# 451
  • София
В контекста на обсъжданията на квадратури, каква е вероятността това жилище да е 120 кв.м. чиста жилищна площ? Според мен никаква. Абстрахирам се от удоволствието да получа стена с плочки (мозайка де Simple Smile) в спалнята срещу 172 хил.евро.

http://www.luximmo.bg/imot/23381?utm_source=facebook&utm_med … Remarketing_Sales

# 452
В контекста на обсъжданията на квадратури, каква е вероятността това жилище да е 120 кв.м. чиста жилищна площ? Според мен никаква. Абстрахирам се от удоволствието да получа стена с плочки (мозайка де Simple Smile) в спалнята срещу 172 хил.евро.

http://www.luximmo.bg/imot/23381?utm_source=facebook&utm_med … Remarketing_Sales
Честно казано, това на мен като цяло (с изключение на мрачния интериор на мини спалните) ми харесва. Но съм живяла в съседен блок и там е бая шумно, а те са баш западно изложение - т.е баш към булеварда. Като започнат да минават мотоциклетисти ти иде да си купиш ловна пушка. Ако терасата е западна е неизползваема. Абсурдна е цената за Младост.

# 453
Какво ще кажете за това: https://m.imot.bg/details/1b152595934371053
На мен ми се струва добре-мястото е супер, три отделни стаи, с ремонта ще излезе към 85 к евро.

# 454
Добре изглежда откъм пространства.
Евентуално ел. инсталация, тръби, шум, планове за саниране на цялата сграда (съседите как са с този въпрос).

# 455
Добре изглежда откъм пространства.
Евентуално ел. инсталация, тръби, шум, планове за саниране на цялата сграда (съседите как са с този въпрос).
Е всичко е за смяна, то е ясно. Саниране на целия блок, виждайки състоянието на входа,е по-скоро утопия, но не би ми попречило да освежа общите части до първия етаж за своя сметка.

# 456
На мен ми се струва добре-мястото е супер, три отделни стаи, с ремонта ще излезе към 85 к евро.
Перфектен е за тази цена. Аз по принцип не харесвам първи етаж, но ако това не ви притеснява е супер, нищо че е за цялостен ремонт.

# 457
Добре ми се струва, аз по принцип харесвам повече СС от някои нови недоразумения, обаче няма три отделни стаи, а двете стаи извън кухнята са с преход. Трябва да се види колко са самостоятелни и дали ще отговарят на вашите нужди. Иначе ми харесва офертата.

# 458
Вижда ми се много евтино за Лозенец, дори и първи етаж и за тотален ремонт, за да е съвсем реална офертата.
ПС:
Сега погледнах, че няма тераси, евентуално това сваля цената, доста биха се отказали заради това.

# 459
Вижда ми се много евтино за Лозенец, дори и първи етаж и за тотален ремонт, за да е съвсем реална офертата.
ПС:
Сега погледнах, че няма тераси, евентуално това сваля цената, доста биха се отказали заради това.
При тази малка квадратура терасите са безмислени и са по-скоро сериозен минус. Представи си от и без това не особено голямо помещение да намалиш с още примерно 4 квадрата какво би останало. Буквално нищо. А тераса по-малка от 3-4 м2 е безмислена.

# 460
В апартаментите от 60-те години като този, до към края на соца мисля,  терасите не се включват в квадратурата.
Живея в апартамент 60 кв. по документи, реално е към 75 кв. с двете тераси.

# 461
  • София
Аз пък мисля, че цената може да се смъкне. Първи етаж, апартаментът не е виждал ремонт от построяването си, вехти общи части (представям си мазетата в какво състояние са и как ще трябва да се изолира пода и доколко това ще помогне).
За отдаване под наем става.

# 462
Ами не съм сигурна за смъкването...Долен Лозенец, на хубава и тиха улица, около блока е зелено и има въздух. Като зная по колко се продава наоколо съм песимист за смъкване на цената

# 463
На много от старите сгради от 50-те и 60-ти първите етажи нямат тераси. Аз не бих си купила апартамент за живеене без тераси, но за квартира става. Местоположението е перфектно - на по-висок етаж с тераси в същото състояние би струвал около 120 000 евро. Така че цената е даже ниска.

# 464
Аз пък мисля, че цената може да се смъкне. Първи етаж, апартаментът не е виждал ремонт от построяването си, вехти общи части (представям си мазетата в какво състояние са и как ще трябва да се изолира пода и доколко това ще помогне).
За отдаване под наем става.
Да освежиш само първия етаж на входа е почти никаква инвестиция. Прозорците с триплекс и поне второ ниво секюрити дограма решават тотално въпроса с нуждата от решетки. При старото строителство под паркета има сгур или нещо подобно, което доста добре изолира. Така че това, че ставал само за наем е пълна глупост. Мястото е много добро и цената е супер (стига да е реална).

Общи условия

Активация на акаунт