Търся електронна книга - тема 21

• 167 253
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
здравейте,търся книгите на Лена Валенти.Имам "Книгата на Хаде"ако някой има следващата "Книгата на жрицата"моля да ми я изпрати на t_e_d_i_16@abv.bg     Благодаря ви

# 406
Здравейте, търся Момиче от календара -януари, февруари, март. Дали някой я има да ми я прати
http://www.rulit.me/programList.php?view=global&search=Момиче+от+календара
Заповядай

# 407
Здравейте, от доста време се опитвам да открия Цветовете на дъгата-Юджийн Джейк, предварително благодаря, ако някой я има

# 408
Здравейте,търся "На лов за съпруга" на Оливия Паркър. Ако някой я има много бих се радвала да ми е прати на rnikolova09@gmail.com. Предварително благодаря

# 409
  • София, България
Здравейте, търся няколко книжки и ще съм изключително благодарна, ако някой ги има и ги сподели с мен. Някои са нови, но често успявам да намеря онлайн новоиздадени книги, та за това имам надежда за тях. Други са по-стари.
1. Един от нас лъже - Карън Макменъс
2. И аз съм Рейчъл - Кас Хънтър
3. Вдовици в четвъртък - Клаудия Пинейро
4. Жената в каюта 10 - Рут Уеър
5. Хана сама вкъщи - Карин Герхардсен
6. Освен този живот -  Патрик Нес
7. Жената на прозореца - Ей Джей Фин
8. Момичето преди - Дж. П. Дилейни
Ако имате някоя, моля изпратете ми я на e-mail. Форматът е без значение.

Скрит текст:

# 410
Здравейте, търся книгата на Меган Марч "Непокорната кралица". Има ли я някой? Ще съм много благодарна ако ми помогнете да я открия.

# 411
Здравейте, търся книгата Обещавам ти провал - Педру Шагаш. Прегледах сайтовете, пробвах и през търсачката на форума, но не я открих. Някой дали я има да ми я изпрати?
Благодаря

# 412
  • София, България
Здравейте, търся книгата Обещавам ти провал - Педру Шагаш. Прегледах сайтовете, пробвах и през търсачката на форума, но не я открих. Някой дали я има да ми я изпрати?
Благодаря

Здравейте, имам книгата Обещавам ти провал, но е в pdf формат. Ако Ви устройва дайте  ми e-mail.

# 413
Здравейте,
търся книгите на Ришел Мийд "Сребристи сенки" и "Рубиненият кръг" на български език, по възможност НЕ в pdf. Видях, че има линкове за тях в тази тема, но са вече изтекли. Ще съм благодарна, ако някой пак ги качи и даде активни линкове. Ако имате и останалите книги от същата поредица, моля сложете линкове и за тях. Имах ги, но ги изгубих и не мога да ги открия отново.  Благодаря предварително Simple Smile

# 414
Здравейте! Blush Не е по темата, но искам да попитам, дали някой има на PDF формат поредицата " Семейство Роял" на Ерин Уот! Ако, някой я има много ще съм благодарна да ми пише! Слънчев ден! Blush

# 415
Здравейте, търся книгата на Меган Марч "Непокорната кралица". Има ли я някой? Ще съм много благодарна ако ми помогнете да я открия.

https://www.book.store.bg/p228835/knigi-za-liubov-bez-predrazsyd … -megyn-march.html

Книгата излезе на пазара преди има няма месец, линка е на една от онлайн книжарниците.

# 416
Здравейте,
Търся на Мегън Марч книгите Порочен милиардер,Порочни удоволствия,Порочни заедно,Порочно момиче и Порочна любов Simple Smile Благодаря предварително!

# 417
Здравейте,
Търся на Мегън Марч книгите Порочен милиардер,Порочни удоволствия,Порочни заедно,Порочно момиче и Порочна любов Simple Smile Благодаря предварително!

http://data-bg.net/index.php?page=torrents&search=%D0%BC%D0% … tive=1&gold=0 и останалите ги има

# 418
а някой да има  книгата на Ан Грейси  третата част ?

# 419
  • ...от там,където гарга не каца...
Здравейте
Търся коя и да е книга на Сомоса(без "Клара и сянката).Не знам дали ги има в електронен вариант,но все пак да попитам....
snespa_vratsa@abv.bg

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт