Любовницата ми има любовник

• 90 157
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 975

Е, не е ли малко прекалено тези, които не го критикуват или имат различна гледна точка да са безмозъчни?

ми колко малко - точно толкова колкото и критикуващите са злобарки, тапанарки чупещи кантарите.

А това е много зряло като мислене.....

# 976
...оф, тоя побъркан форум днес!

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 12:35 от Анонимен

# 977
"Всички само ти гледат сеира и люпят семки или пуканки; или кой каквото прави, докато се забавлява за чужда сметка."
Много махленско! Чак жалко! Плюй си в пазвата да не се окажеш ТИ някой ден в центъра на подигравчийски, люпещ семки, кръг. Щото никога не е късно човек да се орезили за нещо. Колкото и да се зарича, че това няма как да стане. Едно е да имаш чувство за хумор, друго е да се подиграваш. По- добре вземи да прочетеш една, книга, д аизгледаш филм или просто да се разходиш, отколкото да шлюпиш семки пред блока с баба Пенка, сеейки негативизъм.
Как по-точно? Така де как по-точно ще се озова в ситуация да съм любовница на мутра? То не става ей така. Трябва определен мозъчен капацитет и нагласа, за да се натресеш на побойник. Много ми е интересно как можеш да "попаднеш" в такава ситуация пряко воля и представи за света, ако щеш и възпитание. Ми не става така. Или харесваш мъже, които удрят жени, или не. Доста е просто. Аз на живо дори не познавам такива мъже. Не съм в такава среда. Останалото с изневерите дори не го коментирам, а и то няма какво да се коментира.

# 978
Скрит текст:
Haha, манипулатор е точно тоя, който ще нарече разумното мнение злоба и ще хвали безмозъчните и безкритичните, че са добрички. Ми да, нормално, иначе кой хищник ще си ловува безнаказано сред сърнички...никой не иска да му разкриват играта, като е ударил кьоравото.
Е, не е ли малко прекалено тези, които не го критикуват или имат различна гледна точка да са безмозъчни?

Добре е, когато някой има чувсто за хумор, самоиронията е част от него. Факта, че на някой му се струва дадена шега плоска, не е гаранция, че няма чувство за хумор....може пък шегата наистина да си е плоска

[/quote]

Кое ти е различната гледна точка? Че всеки има "право на свободен избор" да кръшка и да си бие любовницата?
Пък относно чувството за хумор на Капончо НЕАМ ДУМИ! Но сигурно и то се харесва на жени, уважаващи горното "право на свободен избор".

- добре вземи да прочетеш една, книга, д аизгледаш филм или просто да се разходиш, отколкото да шлюпиш семки пред блока с баба Пенка, сеейки негативизъм.

Точно на мен не ми препоръчвай да чета книги, че съм прочела няколко библиотеки (от онези старите, дето вече никой не ги държи вкъщи) на 4 езика още към завършване на училище. Нещо, което не може да се каже за масовата аудитория, най-малко пък за Капончо - чувствителната душа (който само позитивизъм и съпричасност заслужава). За разлика от него аз и чета, и свястно кино гледам, а той, завалията, едва ли надскача левъла на последната модна чалгаджийка.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 12:39 от Анонимен

# 979
Скрит текст:

ми колко малко - точно толкова колкото и критикуващите са злобарки, тапанарки чупещи кантарите.

А това е много зряло като мислене.....

да прибавим към красотите и незрялост. значи ако не си толерантен и разбиращ драмата на автора отиваш в графа неставащ. а разбиращите го що не се поставите на мястото на съпругата в една такава ситуация. не на неговата, щото тя вероятно е ок. с положението. замислете се дали ще сте толкова разбиращи и толерантни ако гледате влюбената физиономия на собственият си съпруг чатещ с любоеницата си от дивана. дали ще сте съпричастни с драмата му и истерийте му когато тя нещо го накриви, дали бихте търпяли продължително трети човек в семейството си.
ама честно.
на автора няма да му казвам да се поствя на мястото на съпругът на куклата. излишно е.

# 980
Ама те толерантните и широко скроените са така: много са толерантни, стига да не е на техен гръб (или по-долу). Тогава вече хич не са толерантни, включително и "модерния" Капончо. 1-2 свирки настрани и любовницата му си изпроси боя. Подозирам, че същото би било и спрямо жена му. Ама той се успокоява, че тя е едва ли не фригидна и за мъже не мисли. Представям си какво ще настане, ако я хване в нещо подобно на собствените си изпълнения.

# 981
Как така темата се изроди в нападки от потребителите един към друг? От една нискотарифна игра на изневяра и "любов" стана караница между зрителите...

# 982
Определено всеки има право да избира дали да кръшка или не. Cлед като той не част от середата ви, никога няма и да бьде, какъв е смисъла да го "хигиенизирате"

Не визирах чувството за хумор на Капоне, то нали уж то е привилегя на интелигентните хора, както и  заяждането вероятно

Няма смисъл да се поставиам на мястото на жена му, тя също има право на избор дали да търпи положението, (ако знае за него) или не.

# 983
Със сигурност, ако твоят кръшкаше, едва ли щеше да си така студено-аналитична. Но важното е да не напускаме зоната на толерантността, пък няма значение къде се преминава границата към чисто лицемерие.

Пак стигаме до максимата: щом не ни засяга лично, нямаме право на отношение.
Ами да оправдаем тогава и убийството с камъни за изневяра, което е съвсем законно в някои страни и въобще не ни засяга лично.

По този начин се убива всяка нравственост у хората, възпитава се един масов непукизъм и безкритичност и в резултат се получава едно чудесно, възторжено блеещо и лесно управляемо стадо.

# 984
  • Terra incognita
"Всички само ти гледат сеира и люпят семки или пуканки; или кой каквото прави, докато се забавлява за чужда сметка."
Много махленско! Чак жалко! Плюй си в пазвата да не се окажеш ТИ някой ден в центъра на подигравчийски, люпещ семки, кръг. Щото никога не е късно човек да се орезили за нещо. Колкото и да се зарича, че това няма как да стане. Едно е да имаш чувство за хумор, друго е да се подиграваш. По- добре вземи да прочетеш една, книга, д аизгледаш филм или просто да се разходиш, отколкото да шлюпиш семки пред блока с баба Пенка, сеейки негативизъм.
Как по-точно? Така де как по-точно ще се озова в ситуация да съм любовница на мутра? То не става ей така. Трябва определен мозъчен капацитет и нагласа, за да се натресеш на побойник. Много ми е интересно как можеш да "попаднеш" в такава ситуация пряко воля и представи за света, ако щеш и възпитание. Ми не става така. Или харесваш мъже, които удрят жени, или не. Доста е просто. Аз на живо дори не познавам такива мъже. Не съм в такава среда. Останалото с изневерите дори не го коментирам, а и то няма какво да се коментира.
Написала съм, че никога не е късно човек да се орезили за НЕЩО, което може и да няма общо с дадения казус.

# 985
Никой не го хигиенизира. Дори го питах що не е в по-мръсна среда, като е толкова отворен. Ама хем иска нормалност и отвън да изглежда уважаван, хем да е безконтролен - а това си е нагло. Дори е лош в това да бъде лош, а трябва да е добър в това да е лош. Иначе е двулично. Като е гарга, да е рошава - има си среди за лоши приключенци. Ама там няма маска на нормалност за пред хората.

# 986
Написала съм, че никога не е късно човек да се орезили за НЕЩО, което може и да няма общо с дадения казус.
Ами хубаво, нека ми кажат като съм се орезилила, може да ми подейства отрезяваващо.
Аз не мога да застана с ръка на сърцето да защитавам мъж, който бие жени. Ама хора разни.
Явно модата на "лошите момчета" е вечна и Бий мЪ, Обичам тЪ си важи с пълна сила.

# 987
Мамасита, точно в това е борбата - нормализират се всякакви гадости, така че човек от страх да не е "нетолерантен", се принуждава да търпи хищници между стадото. Хищниците си имат място - между другите хищници; не между нормалните хора и децата им. А то сега вече всичко се обърка, всичко трябва да се опрощава и приема, няма добро и лошо, ама само ако става дума за другите, не за нас, нали!

И аз се чудя как може да има жени и майки, които се възпротивяват на критиката към някакъв долнопробен побойник и кръшкач, ама ето на, и такива се намират.

# 988
Със сигурност, ако твоят кръшкаше, едва ли щеше да си така студено-аналитична. Но важното е да не напускаме зоната на толерантността, пък няма значение къде се преминава границата към чисто лицемерие.

Моят може и да кръшка, но аз не знам за това и докато не разбера нямам проблем, защото основните неща които очаквам да получа в една връзка, в замяна на това, което аз давам са на лице. Aко пък разбера че кръшка, ще постъпя така, както смятам, че е добре за мен в дадента ситуация, което прави най вероятно И жената на Капоне

Иначе приложенията за запознанства са пълни с мъже и жени от високо морални и не лицемерни семейства

# 989

Моят може и да кръшка, но аз не знам за това и докато не разбера нямам проблем, защото основните неща които очаквам да получа в една връзка, в замяна на това, което аз давам са на лице. Aко пък разбера че кръшка, ще постъпя така, както смятам, че е добре за мен в дадента ситуация, което прави най вероятно И жената на Капоне

Иначе приложенията за запознанства са пълни с мъже и жени от високо морални и не лицемерни семейства
А ако реши да те набие, когато нещо го подразниш? Няма лошо, нали.

Общи условия

Активация на акаунт