Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се броят седмици по време на бременност?
Какви са препоръките относно боядисването на яйца по време на бременност?
Къде мога да направя фетална морфология в Плевен или Пловдив и как се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се броят седмици по време на бременност?
-
Какви са препоръките относно боядисването на яйца по време на бременност?
-
Къде мога да направя фетална морфология в Плевен или Пловдив и как се извършва?
-
Какви са симптомите и усещанията при усещане на бебето по време на бременност?
-
Каква е третата задължителна проверка по време на бременност?
доста по-често взех да чувам думата 'звяр' и вкъщи и на работа хаха. Иначе смея да твърдя, че в началото като ми бебше лошо и се чувствах почти нон-стоп дискомфортно бях в пъъъти по-крива и неотзивчива.
( и по английски и по бг календар 
изплаших се, излезнах, обадих се на док, той каза, че щом не продължава мога да отида рано сутринта на следващия ден при него, само, че предпочетох на спешно (не виждах как щях да прекарам ноща в невидение). Отново преглед, вагинален, през корема, с ръце, няма кървене, няма отлепяне, няма скъсяване на шийка... всичко както по-рано на прегледа. Тогава докторката предположи, че съм имала контракция някаква, която е предизвикала лекото зацапване. Аз нищо не съм усещала, нито стягане на корема, нито дискомфорт. Накрая се обади моя док, след като е говорил с колежката и ми каза да не пия изписания ми но-шпа (тъй като според нея трябваше да пия 5 дни) и магнерот ест, който каза, че няма да навреди, но аз нямам дефицит на магнезий, да си почивам тези дни и ако има нещо пак да звъня, или ако желая другата седмица да отида пак Ей така за мое и за негово успокоение. Някоя имала ли е подобна случка в тези седмици? Хем чух и видях всичко, обаче сега седя и не спирам да мисля...
Но слушайки за най-щастливия период и най-хубавото вереме на други майчета започвам да се чуствам зле и лоша. Все едно не обичам бебока така както трябва, все едно не заслужавам това щастие...Силно се надявам да е период и скоро да отмине, защото сама разбирам колко грешно е това.