ПЧМГ - 2 тема

• 88 697
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
https://parvamatematicheska.com/zapisvane-1-priemen-izpit-18-06/
Записването е от оранжевия линк на тази старница

# 661
Разбирам. Т.е. директно с резултатите ще протече и класирането. Не е необходимо нищо повече да се подава.
А понеже ми се струва, че няма да стигнат силите на моето дете за ПЧМГ бих искала да попитам Питагор след 4ти клас добър вариант ли е? Опитвам да ги намеря в класиране НВО след 7клас, но не откривам. Допускам, че ги обединяват с ПЧМГ.

# 662
Няма все още 7. клас.
Учителите можете да видите на сайта.

# 663
Разбирам. Т.е. директно с резултатите ще протече и класирането. Не е необходимо нищо повече да се подава.
А понеже ми се струва, че няма да стигнат силите на моето дете за ПЧМГ бих искала да попитам Питагор след 4ти клас добър вариант ли е? Опитвам да ги намеря в класиране НВО след 7клас, но не откривам. Допускам, че ги обединяват с ПЧМГ.
Не знам дали се подават заявления за ПЧМГ, като мине третия изпит ще видя.
Имайте предвид, че някои се явяват само за спорта и няма да се запишат, аз очаквам на второ класиране до 60 т да падне за записване.
И аз си мислих за Питагор, но няма да го запиша, на по-ниско ниво, далечно ми е, трябва и транспорт да плащам, скъпа такса обяд, и това са над 30 000 лв за 3 г. само такса обучение, за едни обгрижвани деца. Ако не го приемат в ПЧМГ (което ни е много близко), ще го преместя в по-добро държавно, и отделно курсове.

Мисля, че няма класиране за НВО за 7 клас, защото те от скоро го разшириха 5-7 клас.

# 664
68.5 е последният приет миналата година, доколкото знам.

# 665
Да, и бяха 4 паралелки, а не 3, както са обявени тази година.

# 666
А някой знае ли, защо с 1 паралелка са по малко?

# 667
В друга тема бяха писали, че причината е недостиг на класни стаи.
Ноооо не знам колко е вярно и дали някой може да потвърди горното на 100 %, освен, ако не е човек от ръководството.

# 668
И аз да питам за 7ми клас - Резултат от приемните изпити по математика на ПЧМГ минимум 75 точки;
До колко пада бала при прием, дали знаете?

# 669
Зсравуйте, аз да попитам дали някой има приемните изпити на 7 клас от 2022 г и 2021 г.? Моят решава с госпожата тестовете, но искам и вкъщи да му пусна да ги пререши. Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 15:49 от drago_2008

# 670

Наистина ли това е бил последният приет резултат през юли, факт че някой се явяват за спорта, но въпреки това след като е една паралелка по-малко, очевидно тези точки ще се увеличат.

# 671
Как е обучението след 8 клас, има ли някакво спадане в нивото? Нивото на математиката предполагам е добре, а другите предмети по-добре ли са от смг и нпмг? Например език и природни науки? Заслужава ли си парите или ако ни приемат да предпочетем Смг/нпмг?

# 672

Някой знаее ли колко паралелки е приема в Питагор за 5ти клас тази година?

# 673
Зсравуйте, аз да попитам дали някой има приемните изпити на 7 клас от 2022 г и 2021 г.? Моят решава с госпожата тестовете, но искам и вкъщи да му пусна да ги пререши. Благодаря предварително!
Има някои от тях във фейсбук групата "Прием в ЧНУ Питагор и ПЧМГ"
Ползвай търсачката.
Може да има и отговори в коментарите.

# 674

Наистина ли това е бил последният приет резултат през юли, факт че някой се явяват за спорта, но въпреки това след като е една паралелка по-малко, очевидно тези точки ще се увеличат.
Случайно чух. За спорта няма как да изкараш тези точки.
Ще се научат децата. При три паралелки 72 на второ.

Общи условия

Активация на акаунт