Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Ружчетата на МФ creme puff са страхотни. Само да ги намалят пак и ще зи взем оше един цвят. Много ми допадат.

Досега за вежди аз използвах дуото на Aura, но започнах да му виждам дъното и трябва нещо ново да си взема.

Червилата Colour elixir на Мф са чудесни. Трайни, не изсушават и са много комфортни.

# 646
  • Бургас
elichka4,точно за него става въпрос:

# 647
в момента всички видове бази на лореал са намалени в лили Simple Smile

# 648
Масло, ама това върви с добър слънцезащитен. Peace
За озаряване може да се смесва фдт с хайлатър капки. Става хубавко. За тези, които не искат да ползват пудра отгоре.
А кой хайлайтър за тази цел е хубав?
На Makeup Revolution има бюджетен вариант на CoverFX и Iconic London. Вече почти всички  марки имат.
Мисля, че и Катрис имаха, но не съм сигурна дали не беше лимитка. Simple Smile

Аз търся озаряваща пудра. Но не Аура или Буржоа. Със светла кожа съм. Някакви предложения?

За съжаление, "дрогерията" точно при този тип продукт не е на ниво. Почти не се виждат пудри, които дори да имат такива претенции, камо ли да ги изпълняват. Катрис и Есенсе имат brigthening powder, на Eсенс е банановата, пресована, на Катрис е loose.
Единичката на Шарлът Тилбъри ще ти реши проблема, ако случайно тая сума пари паднат от някое дърво Smile

# 649
  • Бургас
Русалският хайлайтър на Есенс,показан от мен по-горе,си е и озаряваща пудра.Има и по-светъл,и по-тъмен вариант.Моят е по-тъмният,даже ме е яд,че не взех по-светлият.

# 650
Как така? Не е ли един нюанса?

# 651
  • София
Дали скоро ще пуснат тази пудра у нас?
https://www.enzo.bg/loreal-paris/true-match-minerals-prozrachna- … -matirassh-efekt/

# 652
Благодаря ви за препоръките за червило. Ще ходя да избирам, дано има тестери, че много често са празни местата им. Имам и нужда от повдигане на настроението днес.

# 653
Някой пробвал ли е новите Л'Ореалски червила? В ето тези гилзи:
Скрит текст:
Имат доста симпатични и свежи цветове, точно за сезона, но ми се ще да чуя отзив, преди да купувам, не е като да не съм зарината с червила.

# 654
  • София
Lys Bleu имам два цвята от тези червила. Ухае нежно, ненатрапчиво на горски плод, много приятно стои на устинте. Цветовете са много хубави. Има и недостатъци: меко червило,но не излиза извън контура на устните, не е трайно. И май бързо свършва. Simple Smile
Не ме притесняват недостатъците на червилото, и двата цвята ги нося с удоволствие.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 16:29 от Amiamo

# 655
И аз имам червилото на Лореал в цвят Only in Paris, доста е светличко, но си мисля, че ми седи добре. Присъединявам се към всичко написано в горния пост.

# 656
Аз минавам само да кажа, че ме радва, че напоследък пуснаха доста нови марки в дрогериите. Виждам някакви корейски и по-изпипани серии родно производство. Simple Smile Наскоро гледах, че Дав са махнали SLS от всичките си душ-гелове, а пък Cottage имат нова серия с по-изчистен състав. И те така, радвам се.
Онзи ден зазяпах лъскавите ружове на ГР, обаче първо не нося много такива, второ - осветлението е ужасно. При техния щанд изглеждат по един начин, в други магазини по друг... на естествена свеълина сигурно по трети. Neutral Face

# 657
  • София
Бамбина, това ли е единичката, която визираш? Защото това си е направо хайлатър Mr. Green
Скрит текст:

# 658
В кои магазини мога да намеря  Makeup Revolution? Hug

# 659
  • София
В Enzo и пинкпанда (май). Но са оналйн магазини. Няма ги във физическите )

Общи условия

Активация на акаунт