Отговори
# 15
  • София
На мен ще ми е интересно Захариев как ще реагира, ако се върне Банков. Той толкова си пази шефското местенце, че ще получи удар при евентуална заплаха да му го вземат.

# 16
Благодаря за темата.
Смятам ,че моят човек ще присъства за кратко,като гост актьор.И това е достатъчно,той с неговата харизма и без реплики да е ,пак ще разбуни духовете Simple Smile
А ако завлече Зорница със себе си,няма лошо Simple Smileне мога напълно да я харесам Зорница и това е.По-скоро Диана,дървена ми е и малко груба.Особено сега на фона на Ина,която е изтъкана от женственост и финес.А и персонажа ѝ ми харесва повече.
Дона къде са тези кокошките,де искам малко да почета ,да се посмея,на страницата на сериала няма нищо?
Е,Ели не така с лошо,де Grinning

На официалната страница на сериала няма нищо. Има на страницата на Вергов под снимката и в двете фен групи - Откраднат живот - фен група; Откраднат живот - обсъждането

Съгласна съм с росита, че от сериала трябва да излязат с нещо официално. А не - тука има, тука нема

# 17
Ако се погледне от страната на историята, една такава с Банков, Марио и Зорница ще е много добра, химията й с двамата е чудесна, сблъсъкът на двамата алфа мъжкари ще е чутовен не само на лична, но и на професионална основа.
Но все си мисля, че Вергов просто се гъбарка с нас Joy

# 18
Нямам нищо против Вергов, даже ми е приятен да го гледам. Но имам много против героя му Банков в частта с опитите му да изпитва любов. Ако се върне за постоянно и след кратко сътресение със Зорница си поемат по различни пътища, в ролята му на лекар с острия му ум и хаплив език бих го гледала с удоволствие. Но да се върне, след всичката гадория, дето се изсипа върху Огнянова по време на т.нар. им връзка, и да почнат пак да се ухажват, ще ми е откровено неприятно да ги гледам. Точно снощи се зарадвах, че Зорница си е научила уроците след фиаското с Банков, не искам да я връщат отново в образа на зависимата от чувствата си жена.

Ако тази снимка е това, което си мислим - че ще има пак участие, е редно от екипа да излязат с официално изявление, защото така и така Вергов вече пусна бомбата. Ако той просто си се зевзечи по някакъв негов начин, не виждам от екипа какво биха могли да кажат - не му обръщайте внимание, така си ги пуска? Те няма да пропуснат да се възползват от шума, който се създава покрай публикуването на една такава снимка.

# 19
Милиел, благодаря, че с такова усърдие подготвяш темите Flowers Hibiscus

Мислех си за серията снощи, но след тази снимка, не знам какво да кажа. Всъщност знам, но не е много мило и ще се постарая не съм толкова остра в коментара си.

Първо да кажа, че очаквам нещо официално от екипа. Значи не може с месеци да се мълчи по темата Вергов-Банков, очевадно на всички им е било забранено да обсъждат или да отговарят на въпроси, и нашето момче изведнъж да се появи във ФГ с подобна снимка. Ами не го разбирам. Освен, ако не се появи още тази вечер, и пускането и е с благословията на продуцента, за загрявка на публиката.
Ако Банков се появи и Вергов е дал съгласие за следващ сезон, очаквам М. Ковачев бързо да замине на някъде - Израел, Германия, Швейцария, Канада. Тази линия Зорница-Марио ще я завършат още този сезон, за съжаление не в полза на Батко. Не очаквам Вергов да се съгласи да снима като "втора цигулка".
Другия вариант е на Д. Димитрова да и е писнало и да иска за излиза от сериала и да изпратят нея към Германия. Този вариант би бил странен, защото тя е харесван образ и определено участието и носи позитиви за кариерата и, но пък хората са различни и имат различни виждания за развитието и.

Както и да го върнат Банков все ще ми е грозно. Чудя се само кое ще ми е по-неприятно - да са убили жена му и той бързо да дотича след като вече се е освободил от това бреме или да я е зарязал сама в Германия.

За екипа и продуцента важен е рейтинга. А появата на Вергов само би го повишил. За съжаление В. Павлов не е нито рус, нито толкова известен, нито е секс символ. Точно за това смятам, че героя му ще падне жертва на връщането на Банков.
Дано не съм права и дано това е закачка или само епизодична поява.

Ако разкарат Марио заради Банков, ще ги призная сценаристите за олигофрените на републиката.

# 20
Ако се погледне от страната на историята, една такава с Банков, Марио и Зорница ще е много добра, химията й с двамата е чудесна, сблъсъкът на двамата алфа мъжкари ще е чутовен не само на лична, но и на професионална основа.

Според мен няма време за такъв сблъсък. Иначе ще е много здрав!

Вера, на същото мнение съм!

# 21
Дона, те ще го развият в 6-ти сезон този сблъсък Joy
Аaa,  за разлика от вас нe искам Зорница да ходи никъде, с който ще мъж да е, нея да не пипат Grinning

# 22
Дона, те ще го развият в 6-ти сезон този сблъсък Joy
Аaa,  за разлика от вас нe искам Зорница да ходи никъде, с който ще мъж да е нея да не пипат Grinning

То и аз не ща. Тя е един от 4-5те персонажа, заради които гледам сериала.

# 23
Блгодаря за новата тема! Чудесна заглавна страница! Поздравления за труда 💐

Точно на същото мнение съм и аз. Но иначе с радост бих гледала двубоя Банков-Ковачев 🤪🍿
Ако все пак го върнат, Зорница ще се разклати, няма как да не й трепне нищо, но със сигурност няма да се откаже от Марио заради него.

# 24
  • София
Сега загрявам, че Ина идва от Малвина, а Борис от БоРатино😂😁

Ина е много добър образ, наистина се носи като фея из коридорите на болницата. Обаче, много бързо се разбраха с Борис, а тяхната ситуация е близка до безнадеждната. Сега какво ще ги правят - и те ли по ъглите ще се целуват? Щото варианта как шофьора на Ина ги вози към дома на Тасев ми е мааалко нереалистичен.
Ще ги вкарат в драма и то много голяма драма. Дано само и кръв не се лее. Фотев в човек, с който не можеш да се подиграваш - иначе си рискуваш живота.

Зорница показа, че е лабилна. Аз още не мога да си обясна как му прости на Банков и после все едно нищо не е станало. Така че не виждам защо да не се върне при него (ако той ще остава). Да, едва в последния епизод показа характер, но с една поява на доцента бързо ще загуби почва под караката си.

Аз харесвам Д. Димитрова, грубоватия и вид, без да е карсавица, но въщевременно нещо в излъчването и ми харесва много. А и е бунтар, който явно знае да отстова интересите си.

# 25
Ами ако се върне, ама с жена си, кво правим тогава Joy ние тук го мъдри ако се върне сам, ама може да не е сам. Та ако се върне хипотетично с жена си, шанса Зорница да се върне при него и да се откаже от Марио клони към минуссс.

Роси, не мога да се съглася с теб за Диана, за мен тя е много красива жена, без да бъде наконтена или нещо такова.

# 26
Не виждам никаква файда да идва и жена му?? И какво като дойде с нея?
По-вероятно да са я бастисали, ако ще се връща.

# 27
  • София
Ами ако се върне, ама с жена си, кво правим тогава Joy ние тук го мъдри ако се върне сам, ама може да не е сам. Та ако се върне хипотетично с жена си, шанса Зорница да се върне при него и да се откаже от Марио клони към минуссс.

Роси, не мога да се съглася с теб за Диана, за мен тя е много красива жена, без да бъде наконтена или нещо такова.

Ох, ако такъв сценарий са замислили ще е епично. Ако обаче е така и търси Зорница ще е безкрайно лцемерие. Не ми се върва обаче, въпреки че ми се иска Simple Smile

За Диана имах предвид, че не е типичната красивица, миловидна и женствена. Иначе аз я намирам за много красива, точно естествено красива, без всяка черта да е перфектна, а с малките си кусури.

# 28
И аз не виждам защо, ако ще се връща, ще е с жена си. Няма смисъл, няма интрига, няма драма.

# 29

Жена му ще се влюби в Марио, Тони ще се влюби в жената на Банков, а Банков ще се влюби в Ина Фотева  Joy

Общи условия

Активация на акаунт