Къде в Пловдив??? - 76

• 67 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
sweet_maniche, за пейнтбола мисля имаше изискване за минимална възраст на децата
- 12 години. Поне това ми е останало, като спомен от проучването ми Simple Smile, но не сме ходили и
нямам лични впечатления.

# 511
  • Пловдив
Лабораторията в ДКЦ 1 бива ли я? Трябва да пусна TSH, но не знам къде в близост до Семинарията да отида. На картата ми дава уж най-близо Бодимед на ул. Самара в Кършияка.
Не ти е никак близо до Семинарията този Бодимед. Намира се на бул.България до очна клиника Луксор.

# 512
Аз знам, че не ми е близо, затова питам да ме насочите, ако има някоя по-наблизо(без Рамус).

# 513
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз знам, че не ми е близо, затова питам да ме насочите, ако има някоя по-наблизо(без Рамус).

Бодимед !  Всички доктори и специалисти ме изпращат там и съм доволна. Много от изследванията се правят в Германия.

# 514
  • Пловдив
duhi_puhi, ние пък само от тази стая не успяхме да излезем Grinning

Имам още повече от 2 месеца до РД-то, но и идея си нямам какво точно ще бъде...

# 515
  • Пловдив
Мистик, направете им едно барбекю на Лаута. Празнували сме там и сме били на РД /и на детски/. Разкошно е!
м да Simple Smile само трябва по-раничко някой да запази беседка.

# 516
  • Plovdiv, Bulgaria
Моля ви помогнете ми. Трябва да ходя да ми вадят мъдрец ...къде да отида. Моята зъболерка не се навива да го извади и ме насочи към зъболекарския център на Васил Априлов. Споделете мнения.
Благодаря ви.

# 517
  • Някъде там
Моля ви помогнете ми. Трябва да ходя да ми вадят мъдрец ...къде да отида. Моята зъболерка не се навива да го извади и ме насочи към зъболекарския център на Васил Априлов. Споделете мнения.
Благодаря ви.

Миналата година моят зъболекар ме прати в клиника Амая, но при Д-Р МАРТИН ТРИФОНОВ, много съм доволна, за нямаше и 10 минути си бях тръгнала, а зъбът си беше доста проблемен. Ако искате звъннете и попитайте, защото на мен моя зъболекар ми запази час и не съм звъняла аз.

# 518
Някой подлагал ли се е на ендодонтско лечение под микроскоп?

Моля за споделено мнение

# 519
Здравейте, аутлет на Триумф, къде има в Пловдив ? Търся си голям размер бански, идеи ?

# 520
  • Пловдив
Поли, за хормоните не знам, но силиконова вата съм купувала от Капана - зад халите в ляво - посока бул." 6-ти септември" има едно магазинче с платове за чаршафи от страната на халите е посока Бижуленд. Продаваха я на килограм и не беше скъпа.

# 521
За хормонални изследвания бих се доверила само на Бодимед.

# 522
  • Пловдив
На мен точно в Бодимед преди две години два пъти ми забравят част от изследванията - веднъж единия хормон, макар че си бях платила, втория път урината. И двата пъти им се обаждах да ги оправят. Оттогава не съм имала проблеми, но го споделям да си следите нещата.

# 523
  • Пловдив
Зависи от хормоните. За репродуктивни и TSH - лабораторията на Селена. При тях това са много важни резултати. Грешки са изключени. Това може да ти провали прозедурата. Аз там си правя контрола на TSH. Но добре е винаги да ги правите там където сте започнали. Каспела и Селена ми дадоха еднакви резултати. За Каспела бях скептична.

# 524
  • Пловдив
За мъдреца- Работя с др Трифонов от години.Много е добър.Трудно ще се доберете за час.На Васил Априлов също има добри -Др Батинков и др Стоянов .Може да мине и по здр каса.Ако имате нужда от още помощ -пишете ми.
За микроскопа-да има в Пловдив ,но не бих препоръчала.

Общи условия

Активация на акаунт