Звездни компромати- 360

• 101 764
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Rock & Roll feeling ...
Нова песен на Андреа - https://www.youtube.com/watch?v=OokpJoByKDo
Чупки,стойки, много е смешна.
Скрит текст:

# 181
JACKLIN*
племенницата АЛМА на 40 дни днес Laughing

# 182
JACKLIN*

Ааа, разбрах:) Викам да не съм изтървала някоя клюка:)

# 183
  • До морето
Алма?!??! 🙄🙄🙄 Как по друг начин да се казва племенницата на тази спиритуална иритуална Ирина, разбира се че Алма!!!!!!

# 184
Тази Андрея няма ли най-накрая да забременее, та да се кротне?!

# 185
  • До морето
Тази Андрея няма ли най-накрая да забременее, та да се кротне?!

Ами някои жени не могат. Чувала ли си да това?

# 186
JACKLIN*

Това му е второто дете, нали?

# 187
  • София
Толкова противни вече ми идват тея пренасяния по цялото семейство, че... Хубаво, крал и кралица на някоя чужда държава и техни производни, ама тая истерия покрай тях ми идва твърде много. Все ми е тая кой къде, с кого, как и защо е на събитие, защо се е снимал, кой имал рожден ден и прочее. Хора като хора.
отегчителни са ми, даже и отделна тема си имат, та ако може да не са тук през пост /емотиконът за peace/  Simple Smile
само Хари ми е извън стандарта и ми е на око;)

Лео като малък много прилича на Ванеса Паради (от периода на Joe Le Taxi) Направо са ми като брат и сестра-близнаци.
Joy

Nenna, клюкарска е темата, но все пак...

# 188
  • София
Опитвам се наистина да разбера защо толкова хора се вълнуват за други хора, в случая кралското семейство, като нито ги познават, нито някога ще ги познават или ще си пият кафето с тях, примерно. Какво му е толкова интересното на тая фамилия и защо постоянно се обсъждат? Знам ли... да си ги следят тея, дето пряко зависят от тях. Аз, лично, не мога да си го обясня. Някой, който се прехласва по тях, моля да обясни каква е тая потребност да знаят всяка стъпка на някаквите си там хора.

# 189
Ами то цялата ни тема се основава на "някакви си хора, които правят някакви неща", ама нито ги познаваме, нито ще се срещнем....(с някои за радост, с други...Ех, Макавойче, в друг живот ще имаш този късмет 😂)
Мисълта ми е, че всеки си има някаква насока на интересите и аз не разбирам кланът Кардашиян какви ги върши, ама цъкам снимки наред.

На мен пипиния мъж ми е симпатичен, но аз съм пословична сред приятелките ми с харесване на грозници... голям нос и щръкнали уши... Мой е !!! 😁😁

П.п. Въх!!! Вярно, че не съм писала отдавна, ама чак пък да ми зачезне аватарчето 😥

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 07:03 от валия

# 190
  • София
Е да, ама някак си интересът към другите граничи с нормалното. Тук при тези си е направо истерия.

# 191
Е да, ама някак си интересът към другите граничи с нормалното. Тук при тези си е направо истерия.
Аз мисля, че Николета е много по-лесно обсъждана тук от кралското семейство

# 192
  • София
е, тук обсъждаме предимно хора, които не касаят живота ни, не се познаваме и не си споделяме ни кафето, ни чая, ни обяда и вечерята Simple Smile но аз и преди съм казвала, че не разбирам това с кралските истории, синя кръв и бла-бла.
никакви титли не ме впечатляват. единствено дадените от тях на Сър Пол Макартни, Сър Елтън Джон и прочее/
искрено се надявам бабет да е наясно, че дори само тези двамата, удостоени с голямата чест да носят титлата "Сър", са направили повече за човечеството от нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 193
Рафаел Надал завоюва единадесета титла от турнира в Монте Карло. Купата му бе връчена от принцеса Шарлен и принц Албер II. Шарлен изглежда много добре, преди имаше по-измъчен вид.

# 194
На мен ми е интересно да знам разни клюкини от живота и ежедневието на кралските особи. Де да знам защо, просто ми е любопитно. Но аз съм така и с холивудските звезди - понякога "крада" идеи, свързани със стила им в грима, прическата, дрехите. Друго май не Grinning

Иначе, преди години присъствах на разговор в един салон за красота в който клиентката беше българка, дошла от Англия. Тя разправяше какво промиване на мозъци е около тогавашната сватба на Уилям и Кейт. Детето й посещавало детска градина там и цяла седмица преди сватбата им говорили, че принцът се жени, каква важна стъпка за ваички е, колко е хубава бъдещата му жена, учили се да запомнят името й, рисували картички с пожелания, по цял ден изрязвали сърчица и тн
То, затова имат толкова поклонници, кръжащи от ранна утрин да видят кралска ососба - насадено им е от малки, че въпросните особи са важни... Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт