Звездни компромати- 360

• 101 595
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • USA
При факт,че един милиардер,с възможностите си и златотърсачките от всички краища на света,вече 25г е с нея,значи има причина да са заедно.
По-точно 13 години.

Откакто са женени,а са двойка от 1998.

# 511
  • София
Май не бях разгледала снимките до края Smile 
Но пък тази жена, идея си нямам коя е, много ми хареса, много стилна и оригинална:
https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/a.10155254053070843.10 … ype=3&theater

# 512
Силви Вартан заедно с дъщеря си Дарина.
Скрит текст:

Много хубава Дарина!

# 513
Само сравнете снимките на бременните Лили от ББ и Ева Лонгория.
На едната виждам муцуна и опит за съблазън, а на другата лице, грейнало от щастие.

# 514
  • 221B Baker Street
Само сравнете снимките на бременните Лили от ББ и Ева Лонгория.
На едната виждам муцуна и опит за съблазън, а на другата лице, грейнало от щастие.
Е, то при Лили цял живот всичко е муцуни и пози...

# 515
  • Tам през Атлантическия океан
Не, не мила, не говоря за този дрът пръч, като за Меланино удоволствие!
Говоря, за тоалетите, парите, почивките, къщите, светлините на прожекторите, за детето и най- доброто и скъпо образование, прислугата, абе всичкия материален разкош на живота! Това имам впредвид под удоволствие!

Разбрах те, просто се чудя цената струва ли си. Мен ме побиват тръпки на гнус от този мъж и никакво количество пари не би могло да заглуши това. Пропилян живот, пласирала се е, но не изглежда особено щастлива.

Преди броени дни гледах документален филм за него , за живота му за бизнеса му , за как встъпва в политиката
Стахотен водач , предприемач , бизнесмен ДА , но ужасен политик (аз поне не го харесвам (  )
В младите си години е бил доста привлекателен не само финансово де Simple Smile)) м/у произлиза от богата фамилия Wink бил е наследник на парите и бизнеса на баща си (аз имах заблудата че от нищото е изградил империята си , а не е така хахах .
Относно жените в живота си е бил изключително щедър , по време а и след браковете си Wink Даже покрай него Ивана Трамп е била доста успешна и  му е сътрудничела в биснес делата и е ръководела голяма част от биснеса му . Не са много мъжете които допускат и доверяват/споделят  бизнес делата  си на жените си Wink (вече изграден бизнес , т.е. не да започнат двамата да градят )
Много ми хареса филма Simple Smile
Като политик и президент ме отвращава , него харесвам Wink

# 516
Между другото, бащата на Мелания доста прилича на Тръмп визуално. Така че, аз допускам, че Мелания не е с Тръмп от чиста меркантилност. Самата Мелания по мои виждания е интелигентна жена, а Тръмп е умна,  успешна, силна фигура, така че защо в тази връзка да не е достатъчно доверието и рационалността. Ето защо аз тези двама души не мога да ги сложа в шаблона златотърсачка - чичко.

# 517
  • USA
Aко искаше пари,досега да се e развела десетки пъти.Moщна издръжка,имоти,коли - нямаше да си отиде с празни шепи,бедничката.
Това,че Доналд сега не е много атрактивен(ми стар е човека),не значи,че на младини не е бил такъв.+ финансово стабилен + явно голям бизнесмен и кавалер..все неща,които привличат жените.
Ако наистина не се търпят,според мен ще се разведат скоро,след като му изтече мандата.Ще поживеем и видим.

# 518
На горната снимка ми заприлича на един комедиен актьор Grinning

# 519
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
външният му вид не коментирам, държанието му... е свинско

# 520
  • Вече в моята си приказка...
На някой му се спи...  Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.instagram.com/p/BiAasL9ACp0/

# 521
Мелания днес е рожденичка
https://www.instagram.com/p/BiBTz54FIfg/?taken-by=ladymelaniatrump

Жени Калканджиева изглежда подпухнала, тя си пийва доста, може от това да е. Видя се в ВБ, че виното и беше първа грижа.

# 522
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Личи възрастта на Мелания по краката ѝ, докато на Макрон, не...

https://www.instagram.com/p/Bh9sby4FYm1/?taken-by=ladymelaniatrump

# 523
На мадам Макрон краката май са стегнати в подходящи за възрастта й чорапи.
На мен тя ми прилича на малка маймунка.
Сигурно е ужасно чувството да си рамо до рамо с Мелания. Ако си жена Wink

# 524
Е хайде, чак пък толкова. Хубава жена е Мелания, но чак извънземна не е.

Общи условия

Активация на акаунт