Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 469
  • 718
  •   1
Отговори
# 210
Велислав беше там преди прожекцията, раздаваше автографи.
Заговаряха го едни млади мацки.
Аз се бях спекла отстрани, добре, че беше моят мъж да каже :
-Извинете, може ли една снимка със съпругата, че тя се притеснява 😌
Той се усмихна много топло и каза :
-Ооо, разбира се !
От този момент не помня много, защото много се притесних, но тази вечер няма да се къпя 😊
Шегувам се, де, но мога да се похваля, че съм била прегърната от Батко ви😉
Във филма беше безапелационен, много силна роля.
Още мисля за филма.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 06:40 от Veracruz

# 211
Аййййййййййййй Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Една незадоволена тетка току-що припадна!
Много яко!

Никакво къпане в следващите 3 години Grinning
А филмът ти е харесал, така ли?

Не....не беше незадоволени тетки...други тетки бяхме

# 212
  • Там,където се събуждам щастлива.
Наум Шопов дали няма още една година? Възхищавам му се как съчетава такова трудно следване и снимки! И сякаш го прави с лекота! Марта Вачкова беше написала, че във всеки свободен момент учи!

# 213
  • София
Вера, толкова мило. Този актьор ми става все по-симпатичен.

Наум взел ли е специализация или само обща медицина?

# 214
  • Там,където се събуждам щастлива.
Според мен взима в момента различните части от общата медицина, защото скоро имаше снимка от взет изпит по педиатрия.

# 215
Аййййййййййййй Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Една незадоволена тетка току-що припадна!
Много яко!

Никакво къпане в следващите 3 години Grinning
А филмът ти е харесал, така ли?

Не....не беше незадоволени тетки...други тетки бяхме

Ей сега и още една тетка-инфантилка изгърмя. JoyHeart Eyes Вера, завиждам ти благородно. Blush

# 216
Вера, много сладко cи разказала за емоциите си Grinning
Дона Joy Joy Joy

# 217
Велислав беше там преди прожекцията, раздаваше автографи.
Заговаряха го едни млади мацки.
Аз се бях спекла отстрани, добре, че беше моят мъж да каже :
Извинете, може ли една снимка със съпругата, че тя се притеснява 😌
Той се усмихна много топло и каза :
Ооо, разбира се !
От този момент не помня много, защото много се притесних, но тази вечер няма да се къпя 😊
Шегувам се, де, но мога да се похваля, че съм била прегърната от Батко ви😉
Във филма беше безапелационен, много силна роля.
Още мисля за филма.
не се свиди и снимката с нас сподели 😎😁

# 218
Ей, много готино Вера Simple Smile. Човек да ви завиди на теб и Феъри, ти Велислав, тя Диана Grinning браво на мъжа ти май повече, отколкото на теб Smile

Ама Дона, моля ти се, какви са тези думи, незадоволени, хем тетки пък и незадоволени Joy

# 219
  • София
Ама Дона, моля ти се, какви са тези думи, незадоволени, хем тетки пък и незадоволени Joy

Това е, защото нямаме пари за хотел 🤣🤣🤣🤣

# 220
Вера , сега нито мога  да  си довърша това , което работех , нито ще мога да заспя  Naughty  Joy
Велислав все повече ми харесва ,защото непрекъснато се потвръждава ,че е непринуден и готин  Peace
А на някакъв жълт ...мъж-надувко  не му пукало  за мнението на феновете...Интересно  като си вадиш хляба от фенската любов  как няма да ти пука .
Вчера търсих този  Вездесъщия , но никъде не е качен .
Ние може да сме тетки-инфантилки , но  ония са  ТЕТКИ С ПЛЕТКИ /за да не стане недоразумение - не визирам  възраст , някои си се раждат с манталитет на  тетка /.

# 221
Ей, много готино Вера Simple Smile. Човек да ви завиди на теб и Феъри, ти Велислав, тя Диана Grinning браво на мъжа ти май повече, отколкото на теб Smile

Ако не беше мойто момче, досега още да си стоя там отстрани.
Друго нещо, което ми направи страхотно впечатление е гласът му наживо.
Абе, да не досаждам на компанията, но е страхотен.

# 222
Еййй, така е - няма пари за хотел, само за коли в покрайнините на София Grinning Grinning Ама и инфантилни тетки не ми звучи - хем тетки, хем детска им работа.....някаксиии
Сега пак си забелязах инфантилния аватар хахахах

Вера и аз се присъединявам към поздравите към мъжа ти Simple Smile И не, не досаждаш Simple Smile

# 223
Еййй, така е - няма пари за хотел, само за коли в покрайнините на София Grinning Grinning Ама и инфантилни тетки не ми звучи - хем тетки, хем детска им работа.....някаксиии
Вера и аз се присъединявам към поздравите към мъжа ти Simple Smile И не, не досаждаш Simple Smile

Ами Батко  не беше планирал КЕКС , след напрегнатия ден и думите на пациента , той просто си грабна момичето  и тръгнаха... Това в колата си беше неочаквана  ученическа екстра   Joy .
Вера , изобщо не досаждаш  Peace
Друго нещо, което ми направи страхотно впечатление е гласът му наживо.
Абе, да не досаждам на компанията, но е страхотен.
Звучи  готино  Blush

# 224

Ами като няма пари за хотел ще им гледаме животинските секс сцени в колата, в покрайнините на София. Ауу, колко долнопробно. Joy

Абе, най добре сме си като "невръстни девойки". Това е за нас хахахах. Joy Не сме никви тетки, инфантилки и незадоволени.

Общи условия

Активация на акаунт