Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 450
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
E ако беше Банков, те щяха да са във възторг, малко като както Дявола чете Евангелието e при тях Joy

А тук виждаме Ралица с малката Ралица или малкия Теодор в корема Grinning, ще е забавно след време като поотрасне детето да му кажат, че и то е участвало в сериала Grinning

# 241
Междудругото четох някакви дракания на тема Банков/М.Ковачев и, доколкото разбирам, доста внимателно четат какво пишем тук Joy

Ралица е прекрасна на снимката Simple Smile А бебчето от едно нюню е на снимачната площадка Wink

# 242
Еми Дона, те ни четат, ние ги четем и така Joy в какъв смисъл са били драканията, аз не ги чета внимателно, какво са казали, че ми стана интересно?

# 243
  • София
Много харесвам Даниел Ангелов и други усещания оставя у мен Heart Eyes
А този другия образ очаквам да ме изненада и да не бъде гадняр.

За тази седмица ми се иска:
- Ваня да роди най-накрая, Мазови да вземат бебето, но ми се иска да не ги вадят от сериала, на мен ще ми липсват.
- Калин да се вземе в ръце. Предлагам да реши някой заплетен медицински случай и да се почувства полезен.

Имам и други желания, но тях си ги запазвам за себе си Wink

Дона, аз нищо друго не следя, а само тук, но като ви прочетох какво пишат във ФБ се потресох. Няма проблем да не се харесва даден образ, но толкова грозни изказвания и епитети идват малко в повече.

# 244
Еми Дона, те ни четат, ние ги четем и така Joy в какъв смисъл са били драканията, аз не ги чета внимателно, какво са казали, че ми стана интересно?

Качили са поредната полугола снимка на Вергов, една потребителка се издразнила и са започнали да ѝ отговарят - защо Вергов ѝ е трън в очите,  било ни страх, ме Банков като се върне, Марио ще остане на сухо, казват, явно я е било яд, че се качва снимка на Вергов, а не на любовника ѝ, че тук много сме си повярвали. че чакмкмена на децата им сме исмислили, ама той Банков скоро щял да се върне....да сме приготвили кърпичките да плачем като се завърне доцента...

Росита, наисина си е за потрес. То обиди, епитети, неща....

# 245
Що се занимавате с глупости !? Rolling Eyes

# 246
  • somewhere near the sea
Мотивът за обсебената луда приятелка е един от най-експлоатираните в киното, но пак държи в напрежение.

# 247

Щото ни е толкоз акъла.....колкото харесвам Вергов, толкова тия ме карат да ми опротивее

Росита, не вяраам да ги махнат. Прави ми впечатление, че тук махат някой герой, ако актьора реши да си тръгне. А те са харесвани, трябва да са луди да ги разкарат

# 248

Хем си викам, че това наистина са глупости и че това е просто филм, образи, измислици, обаче хем ме е яд, че има хора, които обиждат така грозно. Сигурна съм, че на актьорите също не им е приятно да се пишат такива неща и от двете страни.

# 249

Дразня се на изказванията им, защото не са насочени само към героите, а към реални хора с чувства, както казах преди, изразяват мнението си изключително грозно с епитети и подобни. Например Ваня, самият герой е да я застреляш с кеф, но пък актрисата е чудесна с играта си и мога да я аплодирам, за което само Simple Smile.

# 250
Плача!
От смях!
Бива, бива да си фен. Чак пък толкова? Ту мъч става. Разликата между актьор и герой май също не се прави от тетките във фейсбук така като слушам, че не ги следя. Joy
Хайде и аз да ви пожелая Ваня най-сетне да роди, че ми втръсва от това напрежение- ще вземат ли бебето, няма ли да го вземат.
Любов и разбирателство да има и малка нотка на драма, за да е интересно Joy повече обаче да е любовта!

# 251
Плача!
От смях!
Бива, бива да си фен. Чак пък толкова? Ту мъч става. Разликата между актьор и герой май също не се прави от тетките във фейсбук така като слушам, че не ги следя. Joy
Хайде и аз да ви пожелая Ваня най-сетне да роди, че ми втръсва от това напрежение- ще вземат ли бебето, няма ли да го вземат.
Любов и разбирателство да има и малка нотка на драма, за да е интересно Joy повече обаче да е любовта!

Много искам да вкарат професор Гочева в разправията с Ваня, сигурна съм, че ще бъде епично.
Хем ще им набива канчетата на младите, че са избрали Ваня да износи детето им, хем ще ѝ стъжни живота и на Ваня.
Жалко, че сценаристите не я ангажираха и нея с този случай.

# 252
  • София
Мотивът за обсебената луда приятелка е един от най-експлоатираните в киното, но пак държи в напрежение.

Малко съм разочарована, че сценаристите ще заложат на клишето, но поне се надявам да го направят добре. Иначе актрисата, която играе Ваня е страхотна, за мен една от най-добрите в сериала. Така добре си пресъздава образа, че напълно и вярвам, че е луда. Няма и грам преиграване, всичко толкова естествено и се получава. За мен тя е страхотно попадение на екипа и даже малко съжалявам, че няма да я гледаме повече.

Вера и аз много исках да вкарат проф. Гочева в драмата, но уви.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 11:01 от rosita_ta

# 253
.....Cред възмутените във Фейсбук имаше и въпрос, следващия път на магистралата ли щели да изкарат Огнянова  Tired Tired
Офф, да и аз го четох, те пък все едно са както каза един приятел "правят секс само вкъщи, на тъмно, в една поза" Grinning  
Друго си е  кавалерът  да е по онази хавлийка -пончо  , а дамата да е с мормонски гащи  с дупка  Joy hahaha
Хайде да ги зарежем онези във ФБ , те явно са изгубили тънката граница между образа и актьора .
Аз си забранявам за казвам  гущер , когато ме предизвикат с някоя простотия .
От клипчето  за Вездесъщия ми се стори ,че Велислав  даже е леко притеснен , когато говори за себе си , но  явно умее да се отдаде 100% на режисьора , защото крайният резултат му се получава жестоко  Peace bouquet И още нещо - камерата явно го обожава .
Дочакахме си  вторника , дано да ни изненадат приятно  Peace Praynig

# 254
Че те изобщо успяват ли да ни изчетат? Joy

Общи условия

Активация на акаунт