Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 417
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Пффф....... баси тъпото. Значи да мина за едно вино преди да се прибера. Културните мероприятия не са добра идея в този сериал - дали ще е театър в миналия сезон, дали ще е опера в този....
Благодаря за инфото Sad

Дано поне киното да върви като по вода ♥

Мне...
Знаех си, Марио няма да се реши да каже на Тони. Трудно ще му е, ще чувства вина, ще се опитва да компенсира.

# 316
  • София
Леле, анонса за утре 😲

Марио е пълно магаре. Много ме издразни. Можеше да си мисля, че ще използва момента да каже на Тони, но нали вече знам, че няма да го направи. Много тъпо. Стана ми жал за Зорница, не и дадоха и ден щастие.

Надявам се Надежда да се оперира и да живее.

Иначе прилична серия.

# 317
  • Там,където се събуждам щастлива.
Много добър образ на малката пикла, внучка на Фотев! Деца и внуци се държат наистина по този вулгарен начин и все едно, че света е техен!

Мислех, че Тони ще покани Войнова на опера. Добрър момент щеше да е! Марио няма да може дълго да продължава така...

# 318
Не гледах много внимателно, акО може някой да преразкаже:)

Иначе, получих дежа вю с театъра от предния сезон и прецакана Зорница...

# 319
Ей, Дона, урочаса нещата Joy няма да ходят на кино. Тони засече Марио на изхода и му предложи да дойде с него, Марио му каза, че е зает, но брат му настоя и той се съгласи. Предложи на Тони да кара, преди да се качи в колата писа на Зори, след това тя радостно излезе очаквайки го навън, след като видя, че го няма погледna телефона си и видя, че и е писал, че няма да може да дойде заради Тони.

Ина и Тасев ще се овършеят утре в апартамента му Grinning

# 320
Оффф, много гадно да се разкъсваш между брат си и жената, която обичаш и то защото брат ти също я обича и е трудно за казване. Зорница му отказа, но Марио не успя. Стана ми гадно и за тримата поотделно. Марио не мога да го обвинявам, че отиде с брат си, но за това, че не му казва - да. Права е Зорница да иска да се разбере, въпреки, че не е лесно.
Тя излезе от болницата толкова щастлива, ентусиазирана, че ще прекара време с Марио и като видя съобщението помръкна. Поне тоя път имаше съобщение и причината е основателна, а не като с Банков дето не намери 2 минути да драсне един смс. Мислех, че все пак Марио ще се измъкне, а Тони ще покани майката на Войнова примерно, щото нали тя много искаше да отиде на тази опера.

# 321
И аз не гледах внимателно и затова не мога да коментирам подробно, но Марио ме разочарова. Не очаквах, че ще върже Огнянова....
а Тони много грубо й каза, че целия свят знаел, че тя няма среща! Сякаш тя е втора ръка човек и той е единствения й шанс...

# 322
Не съм и очаквала друго развитие на нещата между Марио, Зорница и Тони. Затова и след случката на покрива изразих съмнение дали Марио ще успее да изпълни обещанието си. Просто чувствата му към двамата влизат в противоречие.

Аз не можах да разбера какво каза русата пациентка на Ванчето, че тя възкликна: Ето това ще ги нарани най-много (или нещо подобно)

# 323
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тони даваше билетите на майката, но тя не чува и затова отказа.

Наталия има голямо сърце, за да прощава всеки път! Но дали няма да е нужно да си излее всичко върху Калин, за да се събуди той как наранява най-близките си! Трагедията му е голяма, но тази на Наталия не е по-малка!

# 324
  • София
Ванилия, това за Тони и аз си го помислих. Чак се почудих, че Зорница не реагира. Хич не ми хареса този коментар.

Стела, каза че за родителите детето е най-важно.

# 325
  • in Wonderland
Стана ми тъжно за Зорница! Пак пренебрегната милата. Марио какво й каза в коридора?? Влизам в операция?
А Тасев и Фотева много смели бе, как се целуваха и натискаха в кабинета й...
Ванчето също какво решинда прави накрая? Правих нещо и не разбрах, но май реши да нарани бебето, дано да греша.

# 326

Аз не можах да разбера какво каза русата пациентка на Ванчето, че тя възкликна: Ето това ще ги нарани най-много (или нещо подобно)

Пожела й детето да е живо и здраво, защото това е най-важното и майката вече мисли първо за детето си, а не за себе си. Ванчето я осени идеята, че Мазови ще бъдат наранени най-много ако стане нещо с детето и отказа срещата с журналистката. В следващия епизод една сестра я спипа да рови по медикаментите, явно е намислила нещо.

# 327
.....а Тони много грубо й каза, че целия свят знаел, че тя няма среща! Сякаш тя е втора ръка човек и той е единствения й шанс...
Не мисля, че той го каза с лошо, за да я засегне, той си мисли, че тя ще каже всичко само и само да не излезе с него, за да не го отреже направо като каже не искам или нещо такова,

Лудото Ванче, и просветна нещо след като другата пациентка и каза, че детето е най-важното за една майка, че трябва да слага него преди себе си.

# 328
Каза й, нещо от сорта, че една майка винаги поставя детето си на първо място.
Имам спомен, че в анонса на сезона казаха, че Мазови ще загубят бебето.

# 329
Единственото,което ме успокоява е,че утре очаквам една мноооооого голяма компенсация от Марио,за да се извини на Зорница.Пък какво ще се случва след това можем да гадаем.

Общи условия

Активация на акаунт