Лято в Албена 2018 г.!

• 102 894
  • 972
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Мен повече ме вълнува въпросът с концесията на плажа....

# 946
Мен повече ме вълнува въпросът с концесията на плажа....
Има ли някаква инфо?

# 947
  • София
Договорът за концесия изтича в края на годината. Ще следим равитието на процеса.
Надяваме се да няма изненади.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 10:38 от pnet

# 948
Ами тук директно си признават, че въпреки големите претенции за еко политика, колите в зелена зона си се спираха на поляните и никой не ги безпокоеше, стига да си плащат 20 лв на ден. Сега това ще стане регламентирано поне - с бетонни решетки - пак за сметка на поляните. Друг е въпросът, че с 300 места за паркиране нищо няма да се подобри в пиков сезон. Така или иначе аз догодина ще търся друго място за море, където няма да ме наказват, че искам да си ползвам автомобила като ходя на почивка.

# 949
Инфо за Албена от един руски форум:
Начат снос старых корпусов отеля Амелия. На их месте будут построены новый пятизвездочный отель и ресторан.
В дальнейших планах руководства Албены - полная реконструкция отеля Арабелла Бич, который станет 5-звездочным отелем с 155 современными номерами и тремя ресторанами. Идея состоит в том, чтобы он стал базовым отелем нового гольф-комплекса.

Запланирована полная реконструкция боулинга, который станет частью развлекательного центра, где будут проходить мероприятия с участием от 500 до 1500 человек.

Новая торговая улица будет готова к 2020 году.

Предстоит ремонт отелей Добруджа, Елица и Гергана. В Гергане будет снесена длинная часть отеля с рестораном, и построен новый отель.

https://pronewsdobrich.bg/wp-content/uploads/2018/10/44379384_20 … 35086895104_n.jpg

https://pronewsdobrich.bg/wp-content/uploads/2018/10/44316732_20 … 63630047232_n.jpg

# 950
  • В.Търново
Още малко ще направят всички хотели 5*.
Във Визит бг им пуснаха цените, естествено има увеличение и тази година.Ако тръгнем 3+1 например Сенди Бийч и ми дава с отстъпката 2600лв. Sad

# 951
  • София
За Гергана и аз това чух това лято - понеже там си отсядаме, и аз го очаквах  - има много място до Славуна, което ще се "усвои" - ресторантът надали вече ще е на плажа, ще има ново крило, въобще... задава се един мини Слънчев бряг на хоризонта! Бетон, неон и силикон, или само бетон, бетон и пак бетон! Е, да, парковите хотели ще си останат засега вероятно, няма да пипат гората, но... по брега ще е бетон до бетона!
Цените ще хвърчат зверски нагоре, разбира се.

# 952
  • There I was on a July morning
Както са я подкарали ще развалят и този курорт! Disappointed Relieved
Явно последните им сезони са били доста силни и имат средства за инвестиране. Да не забравяме, че една от причините за големия туристопоток в БГ и в частност - Албена, беше кризата в Турция. Последната започна да възвръща позициите си на туристическите пазари, а Гърция също привлича милиони туристи.
Ако Албена заприлича на Слънчев бряг и повечето пренаселени БГ курорти, не виждам как ще си запълват хотелите и ще поддържат високите цени. И без това, на север сезонът е по-кратък и юни и септември са сравнително хладни.

# 953
  • В.Търново
Каква ще е политиката на паркиране и такси в сезон 2019г?

# 954
  • Варна
Каква ще е политиката на паркиране и такси в сезон 2019г?
Най-вероятно ще се запази новата, т.е. текущата политика. Имаше голяма промяна към по-добро, това лято улиците не бяха задръстени от паркирани автомобили, както беше преди.

# 955
  • В.Търново
На мен много не ми е ясно.В сайта им обяснено ли е подробно.Ако реша да резервирам за Албена, не искам да им давам по 20лв на ден за паркинг.Даже и 10лв са им много.

Обадих се да питам, остава концепцията за паркирането.

Да попитам за хотел Компас и Ком има ли възможност настаняване на 3+1?Това забравих да питам по телефона.казаха ми като среден клас настаняване за 3+1 Магнолия, Орхидея, Оазис.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 14:30 от rusalka1

# 956
Гледам във Визит има 20%отстъпка.Оазис е най близо до плажа и на най поносима цена.За 3 +1 е много малък избора.

# 957
  • В.Търново
Гледам във Визит има 20%отстъпка.Оазис е най близо до плажа и на най поносима цена.За 3 +1 е много малък избора.
В смисъл как е малък избора? Орхидея също може 3+1, имат повече басейни и се намира до ескалатора.Звъннах втори път и казаха, че може да изместят зоната на Орхидея по към средната част на плажа.

# 958
Избора е малък за по приемливите цени.Горските хотели не ме устройват защото сме с инвалидна количка.Като задам на сайта на Албена даже не ми предлага Оазис.Всички хотели на плажа са ми много скъпи.

# 959
  • Плевен
Първа линия до плажа винаги са били скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт