ФЕВРУАРЧЕТО да ходи може, но и да се сърди, тръшка - тоже (тема 3)

• 54 403
  • 392
  •   1
Отговори
# 105
  • Montana, Bulgaria
Електра, съболезнования...

# 106
Електра, съжалявам много за майка ти, кураж момиче. И моята е далеч и не е много добре със здравето, виждала е Цвети на живо 1 път.

# 107
Оффф. Електра, цялата ми съпричастност получаваш. Може да видиш в профила ми, някъде наскоро (проверих къде - на четвърта страница в началото), бях писала текст за действия при загуба, ако мислиш, че имаш нужда от някаква помощ или съдействие.

Прегръщам те много силно.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 21:06 от mimimost

# 108
Благодаря Kissing Heart
Майка ми само веднъж го видя също. Ех, такъв е животът...
Да пиша и нещо хубаво. От вчера се отпуска да ходи и навън. Досега само вкъщи ходеше, навън не тръгваше ако не съм го хванала за ръка. Даже е слизал да допълзи ако не го хвана, а чакам да тръгне Grinning Още малко страх усещам, но постепенно ще мине Simple Smile

# 109
Съболезнования Електра, съжалявам...
От днес официално вече подаваме краче за да му обуя чорапки или обувки. Хахаха досега беше като дивак, събуваше ги бягаше Grinning

# 110
Електра, съжалявам за загубата ти!

Мисля, че Симо изкара розеола, имаше температура и оня ден, а вчера му изби обрив... Отделно и зъби му растат отвсякъде.
Апетитът е под нулата.
Но това, което вече не знам как да туширам са зверските му крясъци и писъци за всяко едно нещо. За всяко, всяко нещичко, дори неволното преместване на въздуха...

Нощес за първи път спа цялата нощ в новото жилище, сам, в неговата си стая. Първата нощ беше при нас, а втората... половината сам, половината при нас.

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 13:08 от Бона

# 111
  • В средата на времето
Браво на Симо за това, че спи в неговата си стая. Дано така и да продължи. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 19:05 от Izida

# 112
  • В средата на времето
Другата седмица ще кръщаваме Кати и понеже нямам спомен от кръщенето на батко и - питката, която се носи в черквата солена или сладка трябва да бъде?

# 113
Изида, ние не сме носили погача на кръщенето. Даже не съм разбрала, че трябва.

Иначе, за малки деца повечето питки са сладки, да им е сладък животът Simple Smile

# 114
  • София
А къде беше самото кръщене че незнаете че се носи .....само питам ?

# 115
На Рилския манастир - https://rilskimanastir.org/bg/bogosluzhenie/sveto-tainstvo-kr-shchenie/

Пише за всичко друго, само за погача не Simple Smile

# 116
  • В средата на времето
... таксата даже е по-ниска от тази, която ще платим в черквата, в която ще кръстим Кати. В списъка, който ми дадоха от черквата, освен питката и другите неща, пише да нося и китка за поръсване. Simple Smile

# 117
Ния я обсъждахме тая тема, преди известно време, че в Рилския цените са от най-ниските, без записване и стана лесно, спокойно и готино.

Лаврова ли трябва да е китката или може и друга Wink

# 118
И при Кайо положението е същото - писъци и рев за най-дребното нещо... Вечер става особено нервен, може би е в комбинация със зъби. И апетитът не е особено добър, но е по-добре от преди да започнем кухнята.
Ние още се помайваме за кръщенето...

# 119
Днес пищяхме в парка Simple Smile, иска да пипа и да си играе с всяка играчка на другите деца... и като я върна, чащото детето си тръгва или си я иска, става страшна работа... Носим си и ние неща, но те не са му интересни, разбира се.
Много се заглежда и се качва по тротинетки и разни такива превозни средства, не знам дали да не му взема една от тези малките, които имат и седалка, която се маха на по-късен етап. Мислех си, че му е рано, но като гледам как изучава чуждите и дори пази равновесие да го возим, май ще го пробваме. Най-много да остане за догодина...

Общи условия

Активация на акаунт