На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 611
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • у нас
Тогава е денят на Ататюрк и е голям празник там. Миналата година главните улици бяха затворени. Трудно беше придвижването.

# 106
  • Бургас
Да се позабавлявате на мой гръб : одеве свършва течния сапун в банята и отивам да взема 3 литровата туба сапун, която взехме от Одрин. Наливам в дозатора и недоволствам колко е течна консистенцията на сапуна. После недоволствам как тоя тъп сапун въобще не се пени и докато хвърлям попръжни по него, накрая се усещам, че това не е сапун, а омекотител 😁 Та сега съм с много меки ръце 😁😁😁

# 107
  • у нас
Miss July, развесели ме рано сутринта Joy (липсва ми търкалящото и смеещото се емотоконче).

Ходих до Мтел и Теленор. Надявах се и Теленор да предлагат нещо ново за Турция като пакет, ама цънки. Само някакви смешни 100'МБ за 20 лв. Но пък ме удовлетворява пакета на Мтел. Добре, че бяхте вие да ме светнете по въпроса Kissing HeartFlowers Hibiscus

По-напред имаше питане за препарат за котлен камък. При нас водата е твърда и стават големи наслоявания. Не съм ползвала турски препарат, но този, който ползвах го забравих малко и батерията почерня. Бях решена, че ще сменям батерията, но сърцето ме заболя още повече като разбрах колко е цената. Та, вече привикнах. Добре, че не се вижда, защото е в душ кабината. Но имам обеца на ухото - като чистя батериите стоя плътно до тях, а не се занимавам с други неща, че да ги забравям.

# 108
  • Varna
Джулке,
И мене ме разхили ранУ сабалЯн с теС меките куни Joy Hug А, дано да ни върви пътуването
след малко на смях Laughing

Скрит текст:
Не, не към Едирнето този път, а към едно симпатично селце Съботковци, да си напълня очите и душата със покой и красота за един ден.

# 109
  • Пловдив
Да се позабавлявате на мой гръб :  Та сега съм с много меки ръце 😁😁😁

Ти се моли само мъжката половинка дане те е изпреварила и да си е измила някой други детайли с него, че незнам- от смях направо ще си за съжаление........с много мек ....и .................Stuck Out Tongue

# 110
На етикетите в Уайкики има 2 цени. Таксуват на по-ниската и винаги така е било. По-високата не зная за какво е.
Здравей,
по високата цена е ако ще взимаш стоката на разсрочено плащане.

# 111
beljata ,
тъй като отдавна не съм чела, не съм и видяла че има нова тема ,а директно писах.Включих се и в новата тема, която продължавам да чета.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 112
Здравей, Мира Мира,

аз лично си купих от КАШМИР, който е срещу Селим джамия.До него има още няколко за килими на РОЯЛ ХАЛИ и др.Цената му беше 580лири, а размера 160/235см.

# 113
Здравей, iv4enceto_91,
Магазина на МАДАМ КОКО на центъра е затворен, но има в КИПА.

# 114
  • Русе
Miss July, развесели ме рано сутринта Joy (липсва ми търкалящото и смеещото се емотоконче).

Ходих до Мтел и Теленор. Надявах се и Теленор да предлагат нещо ново за Турция като пакет, ама цънки. Само някакви смешни 100'МБ за 20 лв. Но пък ме удовлетворява пакета на Мтел. Добре, че бяхте вие да ме светнете по въпроса Kissing HeartFlowers Hibiscus

По-напред имаше питане за препарат за котлен камък. При нас водата е твърда и стават големи наслоявания. Не съм ползвала турски препарат, но този, който ползвах го забравих малко и батерията почерня. Бях решена, че ще сменям батерията, но сърцето ме заболя още повече като разбрах колко е цената. Та, вече привикнах. Добре, че не се вижда, защото е в душ кабината. Но имам обеца на ухото - като чистя батериите стоя плътно до тях, а не се занимавам с други неща, че да ги забравям.
Може Kir coz да ти е бил препарата. Много е агресивен. Ще го ползвам, че пари съм давала за него Grinning но отпада от списъка ми с покупките от Одрин. Докато го сложа на гъбата и от жълта стана розова, а докато изчистя банята почти се разпадна.

# 115
  • Пловдив
За препарата.............
много добре почиства например каната за топла вода
пробвала съм го на няколко вида кани- до сега без поражения

справя се и със саксии например- от външната страна от поливането се наслоява варовик

по огледала-също без поражения

с батериите обаче трябва да се внимава- както писах по- горе

# 116
  • ВАРНА
Лоша работа - не знаех че 19 май е денят на Кемал Ататюрк - бащата на турците.  
Както казва чичко Гугъл.

Дали ще има много затворени магазини в деня на Ататюрк или ще си бачкат - след като си поднесат цветята?  

# 117
  • Варна
lili99, казах го, за да съм ти от полза.
Скрит текст:
Макар че е добре да се погледне поне последната страница...
А иначе, поне по моите познания, поредни постове не се толерират, още повече - по няколко. Просто обединявай отделните си отговори.

Печикамъков, точно на тази дата не съм била. Когато сме разпитвали за такива празници, са казвали, че работят, за да не губят. Заради евентуалните събития по повод празника обаче, бих предпочела да "заобиколя" такива дни.

# 118
За да няма пишещи в стари теми, просто при пускане на новата тема, се пише на модератор с молба да се заключи старата тема.

# 119
  • ВАРНА
Печикамъков, точно на тази дата не съм била. Когато сме разпитвали за такива празници, са казвали, че работят, за да не губят. Заради евентуалните събития по повод празника обаче, бих предпочела да "заобиколя" такива дни.
[/quote]

Вече е късно за отмяна. Ще ходя твърдо на 19 май събота в Одрин.

Стискай ми палци да работят магазинчет и пазари за дрехи мъжки!

И без това навсякъде е голям ужас да си намеря  мъжки фланели Л без шарении и да не са черни.

Общи условия

Активация на акаунт