На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 144 823
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Къде има магазин за парфюми - маркови, не наливни?

# 376
  • Пловдив
На безмитната Simple Smile

# 377
  • Пловдив
Магазин за маркови парфюми има и в мол Ераста. Не помня обаче как се казва... Цените обаче са като тук последно като съм гледала.
А преди време коментирахте някакви наливни? Как се казваха и от къде ги взимате? Помня нещо по центъра,че казвате,ама къде беше...

# 378
Планираме да пътуваме на 20/05 (неделя) , работят ли борса , магазини, аптеки?

# 379
Здравейте.Някой знае ли адреса на петъчния пазар?

# 380
  • до най-прекрасния мъж
Планираме да пътуваме на 20/05 (неделя) , работят ли борса , магазини, аптеки?

Всичко работи. Аптеки има дежурни, координатите им са на всяка неработеща аптека.

# 381
blue.angel То това се дъвче през страница. Svetoslava Miteva и това го има на първа страница. Темата е наполовина и спокойно може да се прочете.

# 382
  • до най-прекрасния мъж
Абе така е, ама аз имам ентусиазъм да отговарям.  Simple Smile
И ние планираме за неделя, дано няма навалица.

# 383
blue.angel То това се дъвче през страница. Svetoslava Miteva и това го има на първа страница. Темата е наполовина и спокойно може да се прочете.

Май не ме разбрахте погледнах картата но не виждам като адрес как се води

# 384

Май не ме разбрахте погледнах картата но не виждам като адрес как се води
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cCUzQSUyRiUyRmJnLW1hbS5tYS … zbXNnMzY2NDE4MDA=

# 385
  • до най-прекрасния мъж
Няма адрес. Ако влизаш от КА, след моста на река Марица, който е непосредствено преди града, завиваш надясно. Караш само направо - отляво ти са къщите, отдясно дигата на реката. Минаваш един стеснен участък под друг мост. След 200-300 метра е пазара. Пада се в ляво. След него има паркинг. Виж го на гугъл мапс, ще се ориентираш. Елементарно е местоположението.

# 386
Няма адрес. Ако влизаш от КА, след моста на река Марица, който е непосредствено преди града, завиваш надясно. Караш само направо - отляво ти са къщите, отдясно дигата на реката. Минаваш един стеснен участък под друг мост. След 200-300 метра е пазара. Пада се в ляво. След него има паркинг. Виж го на гугъл мапс, ще се ориентираш. Елементарно е местоположението.

Благодаря ти!

# 387
Здравейте, искам да попитам за ветеринарна аптека в Одрин, някой запознат ли е къде има? Също да попитам дали ще работи в събота 19-ти когато е празника на Ататюрк

# 388
  • Пловдив

Към клиниките има магазин- поне така разказва чичко Гугъл
В долния ляв ъгъл съм ти оставила Марги аутлет за ориентир.

# 389
Смятам сряда да прескочим до Лозенград, въпроса ми е има ли изгодни чаршафи на ТАЧ и дрехи- тениски, анцузи по качествени

Общи условия

Активация на акаунт