На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 614
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Никой ли не ходи в Чорлу?

Какво те интересува?

Ще ходим с колежки до там и съм чувала, че има завод за спално бельо и магазин към него. Къде се намира и какво друго може да се купи от там. Оказа се, че и шофьорът е ходил преди 3-4 години.

# 526
  • ...живея на последния етаж...
Не знам за вас, но мен лично леееекинко ме дразни, когато през страница-две се пита непрекъснато едно и също. Аутлета на Тач беше коментиран съвсем скоро и много подробно. Четете бе, хора! Тук всичко пише.

# 527
Tonnybs  на първа страница е обяснено за фабриката на Тач и има координати.

# 528
Не знам за вас, но мен лично леееекинко ме дразни, когато през страница-две се пита непрекъснато едно и също. Аутлета на Тач беше коментиран съвсем скоро и много подробно. Четете бе, хора! Тук всичко пише.
+ това и доста от информацията някой си е направил труда да я има на 1 стр.Както е и за магазина на Тач.                   Pantofka_2010     писали сме заедно                                       

# 529
  • Бургас
В самия Чорлу не знам доколко си заслужава. Там уважавам само магазина на Колинс. Търговски център Авантаж е ужасно смотан. Половината е в магазини за официално мъжко облекло, а в другата половина магазините са с разни нискокачествени миризливи дрехи, тип китайски магазин за дрехи. По пътя за Чорлу преди града се намира  фабриката на Тач. Винаги има какво да се купи от там, макар че последния път се разочаровах от спалното им бельо. Всички комплекти бяха една шарения....

# 530
  • ВАРНА
Да попитам, тези които Не са включвали роуминг и при положение че  още на границата М.Търново на смартфоуна ви е изписало - ''няма обхват - само спешни повиквания 112''.

Нормално ли е Гугъл+ да ви e записал целия маршрут в Турция - магазин по магазин без обхват???  

# 531
  • до най-прекрасния мъж
Ако ти е било включено местоположението, да, нормално е. Позиционирал те е, ако устройството ти е било включено.

# 532
  • Бургас
Благодаря на тези, които си отнеха от времето, за да ме насочат за Чорлу! Въпросът ми не беше конкретно за Тач, но.......... явно ви подразних! Не бих повторила да ви питам каквото и да е!

# 533
  • ВАРНА
Ако ти е било включено местоположението, да, нормално е. Позиционирал те е, ако устройството ти е било включено.

Малко плашещо ми излежда без обхават от чертата надолу да ме локализира без никакъв проблем...

# 534
  • Varna
Благодаря на тези, които си отнеха от времето, за да ме насочат за Чорлу! Въпросът ми не беше конкретно за Тач, но.......... явно ви подразних! Не бих повторила да ви питам каквото и да е!

И във Одрин може да си купите чаршафи на много добри цени. Преди две страници някъде една момиче
беше написало, че си е купило комплекти чаршафи от Енглиш хоум на много сносна цена.  А те не са
от евтините фирми. Виждала съм чаршафи пак на чудесни цени и от други фирми, не са само Тач. Но ако ви
се ходи към фабриката им, това е друг въпрос. Аз, въобще не съм очарована от там.

# 535
  • Варна
Tonnybs, не знам какъв отговор си очаквала. Беше ти казано, че координати на Тач има в първия пост и че въпросния магазин бе подробно коментиран и съвсем наскоро. Нормално е да стане дума основно занего, защото и това е най-посещавания търговски обект там. miss july ти е писала и за останалото. Като цяло ходенето до Чорлу не е особено оправдано, ако не търсиш нещо конкретно в наличните магазини. При избора, който има в Одрин, за мен пътуване до Чорлу е губене на време.
Ние се отбихме на път за Истанбул. Така не се въртят излишни километри.

А иначе, напълно съм съгласна с мнението на Крас...Ива... Все пак за да е полезна, темата не бива да е постоянно повтаряне на едно и също. И няма място за сърдене, когато това се напомни.

Печикамъков, ВВ вижда всичко. Това е положението. Някой сателит те е прихванал...

# 536
  • до най-прекрасния мъж
Печикамъков, GPS-a на телефона ти е бил включен. Ако апаратът е работил, няма проблем да те локализира. Наши коли пътуват до Румъния, където GPS-ите ни не предават в реално време, заради липса на обхват на картите, но при влизане в БГ, целият им маршрут си излиза подробно. Няма нищо странно в това.

# 537
Малко по горе прочетох за магазина на Колинс до Чорлу и се интересувам кога за последно сте ходили и какви са цените.Аз имам купено дънк от преди 5 год. и няма мърдане

# 538
  • Бургас
Малко по горе прочетох за магазина на Колинс до Чорлу и се интересувам кога за последно сте ходили и какви са цените.Аз имам купено дънк от преди 5 год. и няма мърдане
Преди 2 г бяхме в Чорлу. В Колинс имаше страшно много дрехи за по 20 лири. Тъпото тогава беше, че при дънкитата имаше добър избор на номера, но при роклите най-големия размер беше М и тук-там някоя Л-ка. Че и на всичкото отгоре бяха умалени. Аз нося М и бях като наденица в роклите М. Бях напълнила догоре една пазарска количка, но си излязох с подвита опашка само с 2 чифта дънки. Дано това с номерацията е било моментно. Още си спомням с прискърбие за страхотните рокли, които щях да спраскам с телесата си в пробната 😁

# 539
  • Bulgaria
А къде паркирате ,ако искате да отидете до Селимие ,или до центъра ?

Общи условия

Активация на акаунт