Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ви

# 466
Здр.момичета и от мен да ви запозная с моя случай.Бях при доктор Стефанов,в момента съм с взета заповед 4 месеца вече пия витамини,антиоксиданти противозачатъпни и.т.н.при поредният ми преглед при д.р Стефанов му казах,че като малка на 7 год.ме заразиха в детско зъболечение с жълтеница хепатит.Той пусна веднага хепатит А,Б,Ц,Д за изследване и на моя включително.Аз го бях предупредила,че съм носител,но никога за 23 годи не съм го прекарвала пак След получените изследвания той видя,че вс ми е в норми моя дори не е бил заразен защпто шогично аз не го бях прекарвала.Но прецени повече да не продължи с мен и ме прати при д.р Стврев Селена.Адски съм притеснена дали д р Ставрев ще ме вземе под внкмание и ще разбере,че съм само носител на хепатит.Извинявам се мн за дългият пост
     и аз бях при стефанов. С един неуспешен опит там.и аз се махнах от него понеже не обраща достатъчно внимание на пациентите.аз си записах час при др минев.

# 467
Страхотно сте направили.Надявам се там да ни е късмета.Нямам търпение да дойде понеделник да се срещна с лекаря.

# 468
Страхотно сте направили.Надявам се там да ни е късмета.Нямам търпение да дойде понеделник да се срещна с лекаря.
моя час е във вторник. Искренно се надявам в  тази клиника да са по отговорнни лекарите. Пожелавам ти успех.

# 469
моя час е във вторник. Искренно се надявам в  тази клиника да са по отговорнни лекарите. Пожелавам ти успех.
Много,много успех ви желая и на вас и да пишете какво е станало:blush:

# 470
Много,много успех ви желая и на вас и да пишете какво е станало:blush:
   благодаря .ще пиша

# 471
  • Пловдив
Надинчо, Минев има едно качество, което не мога да определя лошо ли е, или добро. Той не вярва на никого, освен на себе си. Преди време бях писала много дълъг пост в друга тема. Няма как лекари, които понятие си нямат от стерилитет да дадат адекватна преценка на състоянието. Визирам лапароскопията ти. Трансфери, при неясно състояние на тръбите, не прави. Един лекар трябва да може всичко от-до. Един да прави едно, друг да се чуди на него ли да вярва, на себе си ли.......Турция е добър вариант. Там не обръщат много внимание на тези неща. Но на Селена ембриоложката.....да ме прощават, но несериозно ми звучи. Докато турците там са бетон. Иииии Минев винаги говори по телефона. Това не му пречи. Той единствен записва всичко от прегледа и като отидеш отново го чете.

# 472
Дазел, това за ембриоложката не го разбрах. В смисъл, че е добра или че има какво още да се желае?

# 473
Надинчо, Минев има едно качество, което не мога да определя лошо ли е, или добро. Той не вярва на никого, освен на себе си. Преди време бях писала много дълъг пост в друга тема. Няма как лекари, които понятие си нямат от стерилитет да дадат адекватна преценка на състоянието. Визирам лапароскопията ти. Трансфери, при неясно състояние на тръбите, не прави. Един лекар трябва да може всичко от-до. Един да прави едно, друг да се чуди на него ли да вярва, на себе си ли.......Турция е добър вариант. Там не обръщат много внимание на тези неща. Но на Селена ембриоложката.....да ме прощават, но несериозно ми звучи. Докато турците там са бетон. Иииии Минев винаги говори по телефона. Това не му пречи. Той единствен записва всичко от прегледа и като отидеш отново го чете.

Дазел, благодаря за мнението!
 Ако беше по-съсредоточен в прегледа ми може би бих му се доверила, но той беше тотално на друг полюс и аз не се почуствах сигурна в мнението му!
Когато го попитах за Турция, казах му, че в момента дилемата ми е тук ли да остане или в Турция да ходя, той се усмихна и ми каза, че ембриолозите в Турция били на световно ниво, 25% от успеваемостта била тяхна и че те работили с турски колеги!
Затова така реших, отивам там и ще видим те какво ще кажат, време нямам на 38г съм и бързо трябва да взимам решение!

# 474
Момичета, знаете ли другата седмица кои дни ще отсъства д-р Ставрев?

# 475
   здравей как мина прегледа? Аз бях на преглед във вторник.и вече официално съм пациент на селена

# 476
Здравейте момичета! Някой може ли да ми даде актуална информация относно цената на ИКСИ и на пункцията на яйцеклетки?

# 477
Здравейте момичета! Някой може ли да ми даде актуална информация относно цената на ИКСИ и на пункцията на яйцеклетки?
По памет без да съм сигурна мисля, че около 2600лв.

# 478
Привет и от мен, аз за този месец се отбелязвам с пункция, две оплодени и замразени яйцеклетки, заради отложен трансфер. Тезата е, че имам течност в матката и ще чакам следващ цикъл. Аз съм по фонда и уж ми казаха , че фонда поема замразяването, но като ви чета може би не. Стискам палци на всички вас, на които им предстои процедура.

# 479
Мен също ме отложиха след пункцията, поради риск от хиперстимулация и излив от яйчниците. И аз съм по фонда. Това което ми казаха е че фонда поема замразяването за 3 месеца, и ако нямам трансфер след този период започвам да заплащам. Отделно за замръзения трансфер се доплаща 350 лева + три плегледа, хормони и секрет и сметката става~ 600лв.

Общи условия

Активация на акаунт