Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 521
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Точица как си мила .Наред ли е всичко?

# 436
Жана, леко кафеникаво е вече течението. Изписаха ме, казаха ми да си почивам . Днес ЧХГ то закова на 750. Но.. съм си притеснена. Дай Боже чак като родя сигурно ще се успокоя .. иначе в понеделник ще ме гледат на ехограф.
Дано да видим точката и тая точка да порасне в бебе Simple Smile

# 437
Жана, леко кафеникаво е вече течението. Изписаха ме, казаха ми да си почивам . Днес ЧХГ то закова на 750. Но.. съм си притеснена. Дай Боже чак като родя сигурно ще се успокоя .. иначе в понеделник ще ме гледат на ехограф.
Дано да видим точката и тая точка да порасне в бебе Simple Smile
Леле как се радвам .Вярвах ,че нещата ще се наредят.И ти си като мен паника.Аз дори като отидох на прегледа ,не вярвах че нещо ще видя .Все се притеснявах за това ЧХГ ,защо не се удвоява на точни часове и тн.А ето че днес чух най-хубавия звук-тупа-лупа-тупа-лупа Simple Smile Пожелавам ти го най-искрено и на теб ..

# 438
Точица, радвам се, че всичко наред вече, все така да е занапред!
Скоро няма да се успокоиш, хич не се надявай Simple Smile

# 439
Седем месеца вече съм постоянно под напрежение. Та, сега започват още по-големи притеснения.

# 440
Даа, за съжаление всички чакаме да видим положителния тест и след това се започва със сериозните. притеснения
Седем месеца вече съм постоянно под напрежение. Та, сега започват още по-големи притеснения.

# 441
Момичета какви медикаменти приемате след трансфера ?

# 442
Аз приемам естрофем 2×1 дуфастон 2×1, утрогестан 2×3, медрол2×1 фраксипарин всеки ден и зарзио през три дни.Предните два опита нямах фракси и медрола беше само по едно на ден и дуфастон нямах, но сега с всички тези медикаменти ЧХГ 107 на 9, може би терапията след трансфер е много важна.

# 443
От  estrofem става ли ти лошо ? Аз от както го приемам съм с главоболие . Освен него приемам neopholic и crinon gel.

# 444
  • София
Момичета,при мен има:Естрофем 2×1,Утрогестан 2×3,Медрол 2×1,Но шпа 3×2,Дуфастон 3×1,Зарзио-през 2 дни.Дано да доведе до положителен резултат и при мен!

# 445
Утрогестан-2*3,Неофолик мета 2*1 ,естрофем 2*1,фраксипарин всеки ден и Зарзио през 2 дни.В 6 г.с ми спряха естрофема ,всичко друго продължава.Някой от момичетата знае ли до кога ???Кое кога ще спрем -относно Зарзиото,фраксито и утрогестана?

# 446
Аз съм след ЗЕТ- 3х2 папаверин,неофолик мета-2х1, утрогестан- 2х2 орално и 2х3 вагинално, прегнакеар-1х1, аспирин протект 1х1 и климара- 3 лепенки през 7 дни.

# 447
  • София
Доколкото знам Утрогестанът се спира след 12 гестационна седмица.За Зарзиото и Медрола, не знам и аз.Чувала съм обаче,че Медрола не се спира отведнъж.Първо се намалява дозата и после се взема през ден до постепенно спиране.
Ако някое от момичетата знае,бих помолила да пише!

# 448
Аз съм май с най - много:blush:естрофем 5х1 орално и 2 х3 вагинално,дуфастон 3х1,утрогестан 3х 2 +3 преди лягане,но -шпа 3х2,бусколизин 3х2 ,аспирин,фолиева,прегнакеър и  по 4 лепенки климара ,които сменям на 5 дни.

# 449
Еми ударна доза прогестерон и естрогени.Казаха ли,защо толкова много?

Общи условия

Активация на акаунт