Тренировки в домашни условия - 93

• 69 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Аз ги изтеглих от руския тракер.Hug

# 586
Аз си тренирам с хамъра  и Чизела.

# 587
През уикенда и аз бях в режим "активна почивка", а днес - Your Best Body 1 с Кели Кофи-Майер.
НФБ, какво ползваш в крайна сметка вместо лежанка?

# 588
Преди малко се завърнах от моята кратка, но изпълнена с прекрасни емоции и нови спомени ваканция. Тренировките ми бяха тичане, плуване и йога. По думите на мои познати, които не са ме виждали повече от година, изглеждам прекрасно. Не знам защо на всички им се сторих по-слаба, след като по обективното мерене на сватбената ми рокля от преди 14 години, не съм по-слаба. Здраве да е, чувствам се прекрасно! От утре се мятам на Дупемания/Фит30 комбо за следващите 6 седмици.

Весело, слънчево и спортно лято на всички!

# 589
Диди, дай и адреса на някой добър център за масажи или подобно Hug

Aз и днес ще почивам. Голяма умора се е натрупала. Вчера на фризьор и маникюр, днес искам хубав масаж.
И други глезотии, като вкуснотии из Благоевград.
Не развалям дисциплината, просто, както казва Агентката Hug почивката е част от тренировките.

МП (новият) се хваща за главата какво нещо изяждам, а е бая по-висок и мускулест от мен.

Да се оправи това време, та да му тръгнем по планините!

# 590
  Агент - при мен се събраха три седмици  заради първата седмица, в която се тренира двуразово. Нещо от типа на метаболитно раздвжване беше...

# 591
Спринкълс, добре завърнала се! Звучиш много заредена и позитивна.

Аз отчитам вчера Кардио Флоу, което свърши по-бързо отколкото очаквах. Не казвам, че ми беше лесно или чак толкова приятно, но го изкарах набързичко.
Затова пък Лег дей днес ме озори. С големи тежести така скача пулсът, а Оутъм като ми мушне и някое плайо помежду, съвсем издишам. И според гривната ми, пулсът днес ми е бил доста по-висок отколкото вчера на кардиото.

НФБ, и на мен ми е интересно какво стъкми за лежанка?

# 592
Дана, и аз това забелязвам. Последните две тренировки, които правих, бяха смесени силови, като упражненията за горна и долна част се редуваха, а във вчерашната след всеки кръг имаше даже активна почивка с упражнения за коремните мускули/но в изправено положение или в опора/. Даже на упражненията за съвсем малки мускулни групи /трицепс/ пулсът си оставаше в кардио зоната. Само в петъчната тренировка към края падна, но пък последният кръг там беше изцяло на пода.
И преди съм ги правила, но нямаше такъв ефект, но междувременно купих новите гири+пудовка и на 25-30 % от упражненията съм с по-големи тежести. Явно оказва голямо влияние. Почвам да разбирам мъжете защо не правят толкова кардио. Като се разхвърляш с по 8-9 кг за рамо, просто няма нужда. Но аз ще продължавам да си го правя за удоволствие.

# 593
Така е и за мъжете и за пулса, Звезди. Ти какви гири поръча? Аз също поръчах нови, та даже ме беше яд, че чак утре ще пристигнат и няма да мога ги ползвам за силовите тренировки, но и така си беше предостатъчно. Поне ще имам да надграждам.

# 594
  Агент - при мен се събраха три седмици  заради първата седмица, в която се тренира двуразово. Нещо от типа на метаболитно раздвжване беше...
Знаех си аз, че нещо пропускам Hug

Затова пък Лег дей днес ме озори. С големи тежести така скача пулсът...
И преди съм ги правила, но нямаше такъв ефект, но междувременно купих новите гири+пудовка и на 25-30 % от упражненията съм с по-големи тежести. Явно оказва голямо влияние.
Да, огромна разлика има Simple Smile И понеже няколко пъти се споменава - като се работи с (относително) малки тежести може да има минимална или никаква почивки (между упражненията), но като станат сериозни се налага да се правят такива, та не сравнявайте, прекрасни, тренировка с изпълнена (и предназначена да бъде правена) с 3-5 кг и такава, която ползва по-сериозни тежести.

За кардиото - аз съм голям поддръжник и защитник и мисля, че функцията му е доста различна от тази на работата с тежести и чудесно се допълват. Да не говорим, че монотонното е прекрасна възстановителна тренировка. А интелигентната работа с тежести задължително включва и интелигентни периоди за възстановяване. А и при нашето супер заседнало ежедневие малко повече кардио никому не е навредило ИМХО Simple Smile
Но да се работи за визия само с кардио си е загуба на време и калории!

Вчера стигнах до трениране чак след 9 пм и BR W5 бая ме озори и мен...

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 17:15 от Agent Provocateur

# 595
Абе хубаво е кардиото, няма спор.
Дана, аз си взех просто едни по 10 кг от декатлон, които са убийствено грозни + не са много удобни, като се опитвам да ги хвана с две ръце, тъй като са ръбести. в общи линии обаче вършат работа, тъй като ги позвам основно за 1/гърди, 2/крака и 3/ гръб. едниствено при трицепсите имам проблем, като се мъча да правя triceps extensions  с една. онзи ден изтървах едната, но поне беше от ниско. взех и една пудовка от 12 кг/пак от декатлон, същата ми е като осмицата/. по нея нямам особени забележки и е много добре за крака /напр. плие/статичен напад/мъртва тяга на един крак/ и гръб/гребане с една ръка/. иначе си я ползвам и по предназначение, за суингове напр.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 17:10 от zvezdi4ka14

# 596
Днес чуден боди ритрийт хаха Stuck Out Tongue Winking Eye 45 мин цяло тяло с Намъра и 10мин абс, после йога и стречинг, парна баня, закуска и чак тогава отидох на работа.

# 597
Дана Hug

Тази сутрин - ентусиазирано направих Тренировка 5 от Дупемания. Тренировката е кратка, но темпото е много по-забързано от това на Отъмн и ме изпоти. След това отидох да бягам - по план 8 км. Чувствах се прекрасно, бягах бързо и тъкмо си мислех колко хубаво, че не ми се е отразила почивката на ниска надморска височина ... и паднах жестоко! Сега съм с охлузени китки, лакти, крака. Надявам се да не съм повредила нищо трaйно Simple Smile В крайна сметка избягах 6 км.

За отпускарския сезон, вчера ми попадна една свежа тренировка в куфар - https://vk.com/video-76336470_456239331

# 598
Sprinkles, бързо се оправяй. Може би не е нищо сериозно, но дано не те болят охлузванията при сгъвания и не ти пречат на движенията най-вече.

Звезди, за пореден път ми даде идея за декатлон и мисля да открия местния такъв уикенда и да видя дали ще ми хареса нещо на място.

И аз мисля, че кардиото си е нужно и дори приятно. Пулс може да се вдигне по различни начини, но пък не е това само целта, и за всеки тип тренировка си има място.

# 599
Спринкълс, бързо възстановяване. Най-гадно е ожулени длани, постоянно се използват и много трудно и болезнено зарастват. А първото упражнение с куфара много успешно може да се изпълнява на плъзгащите се дискове. Спомням iи го от една тренировка на младите звезди на Beachbody.
И понеже днес сме на кардио вълна - Simply Intervals с Джин Милър.

Общи условия

Активация на акаунт