Халит Ергенч и Бергюзар Корел, "Ти си моята родина" - тема 23

• 67 638
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Привет!

Нашите сладури се оттеглиха от публичността. Поне засега. Нека почиват активно! Heart Eyes
Да се надяваме, че поне на изборите ще ги видим.  Heart Eyes

Дотогава - една сладко, синьо споменче от разходка на сем. Ергенч... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И една снимка, която за мен е непозната...

Един въпрос имам: как си представяте следващата роля на Халит и с коя партньорка според Вас ще бъде в екип? Искам да "чуя" Вашите интуиция и предпочитания.  Grinning Heart Eyes

Скрит текст:
Нещо, което открих в ТТ. За мен беше интересно.

# 661
Репортерите знаят къде гласуват Берг и Халит и винаги правят репортаж.
Ако не са си сменили адреса, както писаха медиите, ще ги видим в неделя.

Цитат
Един въпрос имам: как си представяте следващата роля на Халит и с коя партньорка според Вас ще бъде в екип? Искам да "чуя" Вашите интуиция и предпочитания.

Ако трябва да започна с актрисите от 35 до 40 години.

Нургюл няма да е. Тя започва нов сериал наесен. А и много си развали лицето след ботоксовите процедури, прилича на пластмасова кукла.

Сонгюл Йоден. Тя ми беше фаворитка преди да се разбере, че Берг ще партнира на Халит в ТМР. Говори се, че ще участва наесен в адаптацията на сериала This is us. Като женско излъчване ми е симпатична, мисля, че чисто физически ще си подхождат с Халит. Но последните й сериали все ги свалят от ефир. Тя също има корекции, но не е толкова дразнещо като при Нургюл.

Бирдже Акалай от "Черно-бяла любов" сигурно няма да снима през новия сезон. Много ги харесваха зрителите като любовна двойка с Ибрахим Ч., аз гледах малко първата серия, защото беше по сценарий на Сема и Ейлем. Бирдже също има много натрапващи се корекции по лицето, това ме дразнеше, усещах как чак се напрягам. Иначе ми е много симпатична, защото има хубаво отношение към Берг и винаги реагира на актуални проблеми, човек с либерално мислене е.

Джансу Дере много ми хареса в двойка с Халит в "Горчива любов", а във ВВ изобщо, ама изобщо.
Установих, че с бретон никак не ми харесва. Тя има малко студено излъчване, но при добър сценарий и добър режисьор може да се получи.

Туба не искам.

От много месеци си мисля как би се получило в двойка с Берен Саат. Но тук има един момент, който и продуцентите, а и самите те, ако получат предложение би трябвало да отчетат. Берен е доста мразена заради политическите й позиции. Последните й два сериала нямаха добра гледаемост. Не мога да преценя какво е въздействието на тези негативни нагласи върху това, но определено някакъв процент се дължи и на тях.  Халит също е недолюбван сред  определен кръг зрители, пак по политически причини. Не знам дали би било добра идея да ги събират заедно.

Нахвърлях тези редове, за да отговоря на Майдрийм, но за мен най-важен е сценарият. Актьорите в двойката може да са много добри, но неподходящи за съответните роли. Освен това Халит е доказал, че има добър усет за партньорките си, а и не е от актьорите, които се нуждаят от силна женска фигура. Може и с начинаещи актриси.

И още нещо. Тук съм споменала актриси, които се знаят в България. Но има и много други, които не са толкова популярни у нас, но са не по-малко талантливи, дори повече, а и не са толкова изхабени като лица. Например в "Малки убийства" има 4 актриси на преден план, не го следя сериала, но чета много хубави отзиви за играта им.
И най-предпочитам такъв тип актриси за Халит.

За ролята. Категорично искам да е съвременен сериал, но след образите на Сюлейман и Джевдет сигурно ще му е доста трудно на Халит да си избере герой, който да го вдъхнови.
Предпочитам да е семейна история.
Екшъни, фентъзи и трилъри не ми се гледат.
Романтична комедия би било хубаво, но в тях мъжките образи са доста елементарни. Не знам дали Халит би приел.
Така че остава семейна драма.  Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 17:12 от varna_2

# 662
Mydream Hug  мечтите са безплатни Grinning
Преди години мечтаех за общ проект на Халит и Берг, той вече е в историята, но аз си мислех за игрален филм, защото и двамата категорично отказваха да играят заедно в сериал hahaha
Представях си Халит като ...например инжинер, не пречи да си има и фирма, / защо инжинер- ами нали това започна да учи Mr. Green/  брат му загинал при катастрофа, му оставя куче hahaha, но той не е на ти с животните и отива на ветеринарен лекар/ тя естествено е Бергюзар, нали обича животни Joy/ , тя му помага да се сработи с кучето, влюбват се... и така Grinning този ми сценарий е силно повлиян от Том Ханкс и Мег Райън, разбира се Joy / нали имаха  такъв филм...
Другият ми сценарий за игрален филм беше ,Бергюзар е лекар , а Халит катастрофира със съпругата си и попада в болница. Съпругата му е загинала, а той се влюбва в лекуващата лекарка  hahaha

Сега сериозно- за сериал Peace

Преди години наистина имах желание да гледам Нургюл и Халит в общ проект- филм или сериал. Сега искам нещо по- свежо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разбира се Джансу Дере- не само заради излъчването и таланта, има в играта и финес, изтънченост които ми доставят удоволствие, обичам да я гледам...

Във възрастовата група, подходяща за Халит партньорка е и Айча, / от Времето... и журналистка в 1001 нощ/но аз не съм и фен no

Голяма слабост ми е Беррак,  последно я гледах в два интернет сериала, но тя самата призна, че предпочита да играе във второстепенни роли, но това не пречи да играе в един проект с Халит.
Харесвам много Берен Саат, също и Бурчин Т. , но визуално не ги виждам подходящи парньорки до Халит, защото са дребнички... но таланта им е голям, така ,че няма да имам нищо против Wink
Смятам, че Серенай и Ханде могат да партнират чудесно и достойно от по- младите, зависи от сценария каква двойка ще има.

Ханде Доандемир

Серенай Саръкая

Беррак Тюзюнатач

И накрая бомбата- искам да гледам също така Халит и Хатитде Шендил в един проект Peace
В турската киноиндустрия има много талантливи и красиви актриси, но  най- важна е историята , която ще ни покажат, Варна е права, най- важното е  сценарият да си  струва Peace

Хатидже Шендил

# 663
Варна, семейна драма е хубава идея, на сценарият трябва да е написан специално за Халит, защото главните герои в един такъв сериал ще са млади хора. Халит би могъл да бъде бащата на един от двамата млади, или пък втора сюжетна линия, както в Забранената ябълка, сериалът, чийто режисьор е Неслито. Не вярвам Халит все още, да се съгласи на второстепенна роля, предвид всичко в кариерата му дотук. За исторически сериали - колкото и да му харесват, ще бъде вече повторение  - от историческа роля, в историческа роля. Е, има и семейни драми, като Времето лети, в който Али каптан беше един от главните герои, но тези сериали пак не са съвременни. Между другото Халит не е играл роля от годините например на КД. Разбира се, че най-добре ще бъде да е нещо съвременно. Учител, дори и във ВУЗ - малко скучно. Какво ще прави този , ако ще и професор да е. Ще се бори против режима ли? Ако само ще преподава, хайде нека излезе и от релсите и се влюби в някоя колежка, защото е намерил след толкова години сродната душа...Или пък да е психоложка, ходейки при нея...На него му отиват разни тъжни роли, вглъбяването, търсенето, забравянето за себе си /това също му отива  Joy Joy Joy/...Но накрая, като онзи филм с Ричард Гиър - разбира, че съпругата му е тази, която обича истински....Нека клишето се разбие. Защо не? Да бъде лекар? би било интересно да го видя в бяла престилка, или зелена в едно спешно отделение, но отсега трябва да знаем, че ще е с брадичка....Поне така си го представям. Шеф на голяма фирма - това го е играл. Халит не е играл лошият....Предизвикателство е за публиката. Нека опита и това ще е интересно. Мафиот?! Тези сценарии са модерни сега...Но...главните са младички. Освен, ако не е някой отгоре...
Честно казано, не си го представям баща, пък било то и главен герой на някоя многолюдна фамилия от бедняшки квартал...Да ходи умислен и опърпан, хайде не, но с дрехи от сто години. Отива му костюм, отива му да е представителен, интелигентен, влюбен също. Лек и повърхностен, манипулативен в лошия смисъл на думата ми е трудно да си го представя....

Та...стигнахме до жената до него. Нито интуиция ми идва, нито предпочитания имам. И все пак.

Ами на него му се получава с повечето актриси, с които съм го гледала. Между другото, напълно съм съгласна за Джансу Дере във ВВ. В Горчива любов си бяха много добре. В Езел тя също ми хареса.

Искам да е чувствителна натура, симпатична, да не простей като излъчване. Хахаххаха! Много претенции.
Нургюл не е моята актриса, друг път съм го писала, а като чух вчера и интервюто, за което Варна беше дала линк...Да ме извиняват всички, които я харесват, но тя говори направо като прегракнала певица от квартална кръчма. Тембърът и, интонацията и, говорът и....

Да, Сонга е добре, нищо, че започва сериал, те бързо ги свалят  Joy Joy Joy

Берен ми е много крехка за него. Не мога да си представя в момента този тандем...Не знам. Тя все още е като дете. Защо да я състаряват, ако трябва да я направят близка до неговата възраст...

С Берг сме им свикнали и там, поне за нас, нещата стоят по друг начин.

Нека да е друга актриса, но в никакъв случай тази, която изигра последните години на Хюрем.

Ето например една моя мечта, но отдавна не съм срещала името и в проект - Özgü Namal

Може и тази - Вилдан Атасевер - една година е по-голяма от Берг

Санем Ч. - защо не, след толкова години....

Nesrin Cavadzade - 36 г.
харесвам я като игра

Да, както казва, Лили, мечтите са безплатни... Grinning Laughing

Моят пост стана дълъг, но сега да не кажете, тя ни провокира,  казахме, нека да "чуем" и ние... Joy Joy Joy Joy Joy

Лили, уби ме с ветеринарната лекарка и катастрофата, много добра идея.  
Изиграха те, изгърмяха си патроните, ужасно трудни роли бяха, дано те са удовлетворени....

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 19:32 от Mydream

# 664
Изобщо не съм съгласна, че Халит е стар за любовна роля Laughing
Еркан, Озджан, Кенан... по млади ли са? Например Еркан не иска да се целува- но все в любовни роли играе Mr. Green

=============
Има много талантливи актриси- тези, които  Mydream изрежда изобщо не ги знам Rolling Eyes а може би така ще е по- интересно, да гледам Халит с непозната за мен артистка Wink

# 665
Хахахахах!
Ще ме умориш от смях!
Не казвам, че е стар за любовна роля, но една семейна драма, която си представям е с по-млади актьори, а ти си права, че за любовта и меракът - възраст няма.

Кенан игра любовна роля, ама беше на 40.  Joy Joy Joy Ще видим по-нататък как ще е.
Въх, направо нагазих в дълбоки води, сега очаквам всякакви реакции  newsm43 rotfImao rotfImao

Еркан не съм го гледала отдавна, но поне от три години и той май не е играл такава роля....

Само да не си помислите, че съм против! Нека е любовна! Тогава да се връща по-бързо на екран! Joy Joy Joy

# 666
Защо в семейна драма младите да са в главната роля?

В "Парампарча" бяха Нургюл и Еркан в главната роля и имаше други сюжетни линии.

Искам да има романтичен момент в сериала, но не и главните герои да срещат на 40 години за първи път любовта. Това е толкова досадно вече. Тази класическа схема- срещат се, влюбват се и после свекърви, тъщи, зетьове и цялата рода до девето коляно започват да им мътят водата е ужасно изтъркана.

Можем да прибавим към списъка и Аслъ Енвер.

А Халит е играл отрицателен герой, и то в главна роля- Синан в "Алие".

---------------------------------------------------

Ооо на мен пък ми се гледат любовни отношения точно на хора на средна възраст.
Има такива хубави игрални филми на тази тема.
Тийнейджърски истории изобщо не ме вълнуват.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 20:05 от varna_2

# 667
В последно време снимат само психо и мафиотски сериали, дано вече това явление да не е на мода Mr. Green че е много натоварващо, и интернет сериалите са с такива теми ooooh!

Има много възможности, много теми, в които да има от всичко по малко и любов и драма и комедиен образ и крими и какво ли не... Защо да не играе например съдия или прокурор , и да проследят случаите с които работи. и паралелно да има и семейство със своите проблеми и радостни моменти, или лекар...
Възможности много- стара ученическа любов,която се появява в той има щастлив брак... да клишета , но ако е интересно поднесен сценарият, защо не...
 Халит не му подхожда да играе селянин, който си оре и пасе кравата , да си изхрани семейството...
Но аз вярвам в предпочитанията на Халит, той едва ли ще се спре на посредствен проект Heart Eyes Laughing

# 668
Да, съдия, прокурор е интересно.

Варна, разбира се, че може да се играят романтични роли с герои на средна възраст, но нека не забравяме, че публиката е разнородна, а продуцентите се нагласят според нея, както и сценаристите. Понякога многото сюжетни линии, правят така, че се забравя кои герои са главни.
Доказателство за това е ВС. Социалните мрежи не са за подценяване към днешна дата.
Сценаристите трябва да са железни и да направят паралелни линии, но да няма объркване на възрастите, както в ББГ, или така, че линията да се държи от главните актьори, а не по 10 минути от 120...

# 669
Гьокче Бахадир

Не съм я гледала, но съм чела само хубави коментари за играта й.

При мъжете възможностите са повече. Може да е историята на младо момиче и мъж на средна възраст, както беше със Серенай и Озан Гювен, тя имаше и филм с Нежат Ишлер, също доста по-голям от нея. Така че и възрастовата група 27-33 също не е за изключване.

Докато Берг не я виждам с някой младок.

# 670
Тази Гьокче ми е много груба в лице. Това понякога изобщо не може да се прикрие със сценичния грим.

Ами не съм много съгласна за мъжете, че имат по-голям шанс. Да, не им пречи да ги влюбят в по-млада жена, дори в много по-млада, но на мен това не ми е тамам.
Видяхме Халит с младата актриса в Горчива любов. Красиво ли беше?
Много по-хармонично и красиво е да видиш двама млади, влюбени, ухаещи на младост. Отива им и да се целуват, и да се натискат и всичко, защото в един сериал се стига и до тези сцени.
Да, една Серенай е талантлива и ще изиграе ролята си, но с човек до 10 години /36 г. да кажем макс би стояла много по-добре/.

А за Берг  - младок, какъв ще е този младок. Аз под младок разбирам до 37-38. След 42 вече си е друг филм. Този актьор си минава в границата на средната възраст. Така, че естествено с актьор на 26-32  няма как да стане. Все пак трябва да има някаква хармония.

-----
И още нещо искам да отбележа, едно е филм  /напр. много мой любим е Есен в Ню Йорк, мисля, че така беше - по-възрастен с доста млада/, но за сериал и то тр, просто си представям, как ще оманджат линиите в един момент.

Да, Серенай с Нежат, но  филм, а с Озан Гювен - кратки сезони. Това е печеливш вариант.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 20:32 от Mydream

# 671
Ох, Берг е мноооого сложна с този висок ръст Grinning
Сещам  се за Озджан и Енгин Акюрек Thinking

# 672

Всичко е много далеч във времето.

Трябва да е някакъв много, ама много хубав сценарий, за да се изкуши Халит да се върне толкова бързо.

А качествените сценарии са голям дефицит.

# 673
Лили, веднага ти давам поне още три имена, които са около възрастта на Берг и са с достатъчен ръст

38 г. ,1.87

3 год. по-голям от Берг, 1.85

Последният, въпреки, че не е играл от 2014 г. го предпочитам. И мисля, че ще направят хубава двойка. Но, да, мечтите са безплатни.
Mehmet Akif Alakurt, 3 год. по-голям, 1.90

# 674
Момичета  Hug

Благодаря за интересните постове!

Аз не познавам много турските актриси, освен популярните имена.

С Дениз Чакър съм гледала два игрални филма и ми хареса. А Ибрахим Челиккол е
от високите артисти и може да партнира на Берги.
Най-важен разбира се е сценария и за сериалите и за игралните филми.
Кенен ми е любимец, обаче  филма с Мериемчето не ме впечатли. 
Аз си мечтая да ги видя пак с Берги. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт